- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #6324 üzenetére
abban igazad van, hogy elég sokan vannak akik nem jutnak előre valamilyen okból kifolyólag.
nyílván aki napi 8 órát melózik az nem tud olyan lendülettel pókerezni, mint aki nem. valószínűleg ezért is van, hogy a hazai mondjuk top 50 playának legalább a fele ilyen 20-24 év körüli (középsuli/egyetem melett (helyett ) kezdtek pókerezni)
bár ellenpélda is van pl. Tibibácsi másfél év alatt a 0ról 8órás meló mellett vált profivá.a mennyiértről számoljunk egy kicsit:
az 1000 ft feletti órabér mondjuk hogy jön ki? számoljunk sz@r árfolyammal, az 7$. ha játszol 4 asztalon nl50-en, akkor ha lassu a szoftver akkor is lemegy 200-250 hand, legyen mondjuk 200. 200 hand alatt kéne nyerni 6$-t, merthogy 1 tuti kijön bónuszból (200 nl50 fr hand alatt olyan 70$ körüli rake termelődik, abból mi kb. 7et termelüünk 15% rékbekknyi bónusz meg midnenhol van). szóval 200 hand alatt kell nyerni 6 dodit, azaz 100 handenként 6 nagyvakot. tehát nl50en 4 asztalon 6bb/100-al (+bónusz) meg is van az ezres óránként namost se az nl50ig eljutni nem lehetetlen, se 6bb/100at hozni hosszú távon.mondjuk először nem annak kéne a célnak lennie, hogy óránként 1000-t nyerj. kb. tavaly ilyenkor nl10en játszottam, egész tavasszal ne sokat haladtam előre. egyik nap úgy ültem le hogy a következő 1 hétben 100$-t akarok nyerni. sikerült
az első bekezdéssel kapcsolatban: hány handedet nézed vissza és gondold át naponta? hányat postolsz valahova ezek közül? hány handelemzést nézel meg naponta?
ha ezekre kis szám a válasz akkor mitől vársz fejlődést?
az hogy elolvasol cikkeket, könyveket, kb. olyan mint amikor egyetemen bent ülsz előadáson elméletben elmondják miről van szó. aztán amikor feladatot kéne csinálni, azaz alkalmazni amiről szó volt, akkor meg csak néz az ember hogy mi hogyan (mindezeket nem bántó szándékkal írtam, ne értsd félre)[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest