- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
titan pokerben hol lehet a nicket változtatni, hogy játék közben ne a TTR... azonosítóm jelenjen meg?
田中れいな
-
regent
aktív tag
Lehet, hogy rosszul játszod az ss-t. Egész más "készségek" kellenek hozzá, mint a normál játékhoz. Pl, egy feszes UTG szokatlanul nagy emelésére be kell tolnod 66-al az allint, mert nagy eséllyel AQ, AJ van nála, amivel nem akar flopot nézni. Ugyanezen játékos UTG limpelésére meg nyugodtan eldobhatod az AQ-t buttonról, mert alighanem kézbepár van nála.
NL25-50-en annyi a gyenge ellenfél, hogy tutira nyereséges az SSS, NL100-on már sokan tudják, hogy hogyan játszanak ellened közel ideálisan. Amennyire én láttam NL100 az a limit, ahol még profitálhatsz az ellenfelek hülyeségéböl. Felette már egyrészt csúcsidöön kívül kevés az asztal, másrészt ritka madár lesz aki kifizet Q9-el.Ellent kell mondjak anak, hogy SSS-el nem lehet fejlöödni. Nagyon sokat fejlöödtem abban, hogy megítéljem mennyi az esélye hogy nyeröö lap van nálam, visszatérve NL10-25-re NL100 SSS után sokkal könnyebben toltam be a beülöömet amikor be kellett tolni. Más perspektívából láttam a játékot. Lehet tanulni, az ellenfelektööl is. Maguktól szerintem kevesen vannak akik leülnek 150$ bankrollal nézni, és tanulni hogy hogyan játszanak a "nagyok" NL100-on, de SSS-ként 6-8 asztalon muszáj valaminek ragadni.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
-
regent
aktív tag
Ja, talán annak tüünik. Tapasztalatom szerint nem az. Rengeteg tight játékos játszik elölrööl alacsony kézbepárral így. Limpelnek, aztán ha bejön a set megpróbálják kifizettetni, ha nem akkor dobják. Viszont ha limpel egy tight, mindenki dobja, nálad AQ button-on, akkor szvsz nyugodtan dobható. Az allined ugyanis lopásnak fogja tekinteni, megadja majd, és máris hátrányban vagy. ès itt nincs további licitkör, ahol lejátszhatod, nincs elöönyös pozíció. Az AQ egy ilyen vacak lap tud lenni. Ami pedig elöszörre tényleg hülyeségnek tüünt, az a KQ dobása minden helyzetben. Kb 20-ból egyszer jött volna nyerö board neki, mikor eldobtam, és végigment a parti.
Az elején még játszottam vele, mint egy erös lappal, de a veszteségem nagy részét öö okozta.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Ez azt jelenti, hogy mindkettöönknek +EV-s az allin, és a mi nyereségünket a vakok fizetik?
Biztos vagy te ebben?
Persze igaz, nem mindig lesz nála PP, és nem mindig fogja megadni. Egy tökéletes világban talán vékonyan pluszos. Ott ahol én játszottam szvsz nem.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Gambit
őstag
Semmi sem biztos, csak a halál, meg az adók. De matematikailag szerintem kijön a dolog. Én mindenesetre senkinek sem tanácsolnám, hogy AQ-t eldobjon osztóból egyetlen limpelő miatt. Nem hinném, hogy ez +EV lenne.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
regent
aktív tag
Most ti SSS-ről beszéltek? Nehogy elbeszéljünk egymás mellett. Én konkrétan 10BB-s SS tapasztalataimat osztom meg a társasággal. Itt fenntartom, hogy bizonyos tipusú (esetleg egy bizonyos) játékos korai limpjére jó lehet az AQ dobás osztóból.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #5452 üzenetére
Nem mondtam, h egyszeru, de nem sokkal idegorlobb, mint szalag mellett dolgozni harom muszakban havi brutto 95k-ert.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
Evvel nem ertek egyet. SS-nel fokozottan ervenyesul a res elv, azaz a korai emelest igenis respektalni kell, viszont AQ-val tobb limpelo utan mindig be kell tolni. Zarojel: ahol en jatszom, ott 20BB a minimum, tehat van FE-d egy sztenderd preflop emeles utan. Ugy gondolom, hosszu tavon ezek a potok jelentik a profitot, mivel a showdownos handek equity-je igencsak 0 koruli.
-
Gambit
őstag
Egyetértek viharhozóval. Pláne SSS-nél lehet nyugodtan tolni az ilyen lapokkal. Ott ugye majdnem biztos, hogy látni fogod mind az 5 lapot. (Vagy dobnak neked preflop.) Emiatt felértékelődnek az AK-AQ szerű lapok, amiket full stack esetén el kéne engedni egy szar flopon, pedig lehet, hogy később beesne a 6 out.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Úgy néz ki, hogy van még néhány hely az általam szervezett pókerakadémiás csapatba a csapatversenyre. Ha valakit érdekel, dobjon egy privit telefonszámmal és névvel.
Az elődöntő napja: május 9. (péntek) 17:00 (18. forduló)[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
concret_hp
addikt
válasz viharhozo #5462 üzenetére
ebben van valami.
egyébként ha már itt tartunk van vmi kimutatás arról, hogy sss-el mennyi bb/100-at lehet hozni? (sosem (ill. amikor még nagyon fogalmatlan voltam, de akkor sem rendes sss-t) játszottam sss-t így nem nagyon van viszonyítási alapom)
meg úgy egyébként, ss az full leprogramozható lenne, szóval miért nincsenek sss robotok? (bár pl. a pacin nl25-ön van 1-2 figura aki erősen gyanús nekem, hoyg robot)
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
SLYM
veterán
válasz viharhozo #5463 üzenetére
hol lehet megnézni azt a diagrammot amiket te gyakran szoktál ide beszúrni a rollod alakulásáról? hand és a nyereség/veszteség van rajta feltűntetve
még 6 nap kell SSS-t jáccak... kurvára unom. már 6 asztalon jáccva is elálmosodok, viszont ennél többet nem tudok kényelmesen elhelyezni a monitoron. nektek hogy van 8-10 asztal elhelyezve rajta?
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #5463 üzenetére
Èrdekes amit írsz. Nálam pont a showdownos handek voltak eröösen +EV-sek.
Más kérdés, hogy a Sklansky buck-st elég rosszul váltják $-ra.Most ne keverjük a szezont a fazonnal. Nem azt mondtam, hogy az AQ autofold osztóból, csak mert limpeltek ketten. Azt mondtam, hogy vannak speciális helyzetek, ellenfelek, amikor egy korai limpre nem lesz jó lap az AQ osztóból. Ha gép vagy, és úgy játszol mit egy gép, akkor valóban be kell tolnod. Ha már egy hónapja minden nap legalább két órát játszol azzal a bizonyos játékossal több asztalon, akkor viszont lehet (sööt kell lennie) egy olyan readnek, hogy Ö UTG-böl soha nem limpel mással, mint AA, KK, és közepes PP. Ezek ellen nem jó az AQ, el kell dobnod. Viszont ugyanö UTG-böl az Ax-et mindig 6-7BB emeléssel játsza, míg minden más esetben standard 4BB-t emel. Ez ellen meg pont hogy be kell tolnod 66-al is.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5468 üzenetére
1280*1024. sima 19"-os LCD
igazából 9 is elférne rajt, csak akkor már nagyon kicsire össze kéne húzni az asztalokat. ha meg úgy számolom, hogy még fedjék is egymást akkor sok. de én úgy nem jáccok
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
SSS-t pedig nyugodtan játszhatsz úgy. Felugrik az ablak, egy pillantás, és allin vagy fold. Ongame-en a szoftver vacaksága miatt max 8-9 asztal ment (ott van miniview), de tudtam volna 10-12-vel is játszani. 9-nél már eléggé fedték egymást, de azért legtöbbször meg lehetett oldani, hogy legalább a saját lapomat lássam. Az meg ilyenkor pont elég. Persze eleinte max 5-6-al ment kényelmesen, de gyorsan hozzászoktam.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5473 üzenetére
hátha szerinted ki tudod termelni az árát addigra míg olcsóbb lesz a 24"-os, akkor most vegyél mégegy 19"-ost. 17-esnek nincs értelme. már ilyen 40 körül osztogatják a 19-est is.
te BBS-st nyomsz nem? oda minek egyébként mégegy monitor? kajak több lenne az órabéred ha mondjuk 12 asztalon tolnád?
-
L|zsidoboz
őstag
Most is 17-s van, akkor jobban mutatna mellette mégegy.
Lenne egy omahás és egy holdem monitor, 4-4 asztal elég is lenne.
Azért lenne jobb több asztalon játszani, mert akkor simán tudnék 500-1000 rakebacket összeszedni, az meg nem jönne rosszul.MOD: ő a 10 BB-sről beszél
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5477 üzenetére
mér van olyan asztal ahova 10BB-vel be lehet ülni?
hogy lehet egyszerre omahát és holdemet tolni vazze. megosztod az agyad 2 felé
-
viharhozo
addikt
#5466: fene se tudja, de meglepodnek, ha 1 PTBB fole lehetne jutni vele, sot meg az is eleg eros.
#5467: nem tudom, melyikre gondolsz. Az egyik a PokerEV, a masik a Poker Grapher.
Monitorok. Az asztalok altalaban 1,25:1 aranyuak, es sztem a 640*480 mar boven eleg egy asztalnak. Ennek megfeleloen 4 asztalhoz 1280*960 (19"), 9 asztalhoz 1920*1440 (24"), 16 asztalhoz 2560*1920 (30") lenne optimalis. Atfedesekkel nyilvan lehet nyerni par asztalt. Sztem a 20-22 colos monitorok nem tul szerencsesek.
A masik megoldas a tobb monitor, igy egesz erdekes .kepzodmenyeket lehet osszehozni. Persze a nagy vizen tul, ahol 650 dollar a Samsung 245T, kicsit konnyebb helyzetben vannak. A profiknak mondjuk ez is eleg.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ajánlom figyelmetekbe ezt a három videót. Szerintem nagyon hasznos infók vannak benne annak, aki MTT-ket szeretne játszani és most kezdi.
less qq more pewpew!
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #5480 üzenetére
Nekem amikor ment a szekér (a bónuszok elsöö félidejéig) 4-6 PTBB/100-at tudtam csinálni NL100-on + a bónusz persze. Aztán mikor jött a feketeleves ez szépen átfotdult 6-8 BB/100 minuszba. Szerintem 1-2 BB/100-al hosszútávon ki lehet egyezni, de ebbe én belevenném már a bónuszt(rakebacket) is. Szerintem ha NL200+-on tudja ezt valaki hozni, akkor lehet elgondolkodni azon, hogy megéri napi 6-8 órát a monitor elöött klikkelgetni.
Azért ez eléggé agyzsibbasztó hosszútávon, ráadásul ezen a szinten már nem biztos, hogy ugyanígy kifizetnek, kevesebb az asztal stb..., Szóval nem lépnék jó szívvel erre az útra.Persze ha lenne egy ilyen szobám nekem is, akkor talán elgondolkodnék.
[link]Két 17"-os monitor. Hahaha....
Ennyit arról, hogy vannak-e robotok.
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #5483 üzenetére
Háhogyférne el egy 17"-os monitor előőtt annyi robot?
amúgy gondolom azért van minden gépnek monitora, mert a felfedeztetés esélyének minimalizálása miatt két gép kell egy robothoz. Egyiken fut a pókerkliens, a másikon meg a robot. Gondolom kényelmesebb ha minden gépnél van monitor, nem kell dugdosni.
El tudom képzelni azt is, hogy néha be kell avatkozni kézzel a játékba, és akkor muszáj a kliensgép monitorát közvetlenül látni.
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #5485 üzenetére
Hát, annyira nem olvastam bele a topicba, lehet, hogy nem is írják, mindenesetre ott is vannak kétkedő hozászólások. A fene tudja. Az biztos, hogy viszonylag sokan futtatnak robotokat, az általánosan ismert site-okon amik ezt hallgatólagosan eltűrik. A legnagyobb probléma, hogy létezik egy team edition-ja is a programnak, amivel a robotok összekapcsolódhatnak, láthatják egymás lapjait. Nem kell mondanom, mennyi esélyed van egy ilyen team ellen egy SH asztalon. Jobb lehetsz egy robotnál, de 4 olyannál akik látják valamennyi kártyát (a tied kivételével) már nem hinném.
A jó hír az, hogy a legtöbb robot csak alacsony téten tud nyereséges lenni, a rossz az, hogy van jónéhány ami magasabbon is. A 2+2-n van erről egy topic, hogy egy fickó hogyan szúrta ki a teljesen egyforma statisztikával rendelkező robotokat. Mondjuk azokat egy személy futtatta, és soha nem ültek egy asztalhoz (ez is gyanús lett végül). Azt hiszem ez NL200-on volt. A robot nyerő volt hosszú távon is.[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5487 üzenetére
hogy lehet leleplezni egy botot?
időközbe beugrott. de szvsz a termeknek jók ők, mert a rake-et mindegy, hogy ki termeli
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
Pontosan, csak akkor lépnek, ha nagyon kilóg a lóláb, ha valaki észreveszi, és stabil érvekkel, meg statisztikákkal leleplezi.
Persze ez vissza is üthet, mert ha nagyon elterjed egy teremrööl, hogy engedi a robotokat, akkor az élöö játékosok elpártolnak tööle, aztán persze mennek a robotok is.Azt azért tudni kell, hogy a legtöbb robot nem tud magasabb limiten eredményes lenni. Alacsony limiten ülnek bent napi 6-8 órát, 8-10 asztalon, és tolják az 1-2 BB/100-as játékukat. Ezt is fööleg fix limiten, mert azt könnyüü leprogramozni.
De például egy másfél éve írt robot nem hiszem hogy ma is ugyanolyan eredményes tudna lenni.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
SLYM
veterán
na átfordult pluszba az áprilisi mérleg végre. persze csak a rakebackel együtt ami csak köv hónap elején jön meg. de a lényeg, hogy újra megindult felfele a roll. remélem ez sokáig így marad. 712 most + 50 a rakeback eddig. ahoz képest, hogy ebbe a hónapba toltam a legtöbbet a pókert elég ratyin állok, de volt 1 hét masszív szopószéria(nagy mínusz) és 1.5-2 hét kis szopószéria (mindig kis mínusz a nap végén). így már nem is olyan szörnyű. viszont az utóbbi 2 nap nagyon zsír volt. nagyon jól megy az sng(megnyerem a 60/40-es partykat, többet is mint kéne, szóval most a péló másik végén vagyok) és SSS-en se mákolgatnak le, így még az is pluszos lett. sőt öcsém is pluszos a napokban. lassan visszatér az önbizalmam
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
A muki eddig kb. 25k penzben fogadott, h egy honap alatt NL200-on osszehoz 40k-t, es lehet nezni, jatszik-e eppen.
-
viharhozo
addikt
Ezek komoly penzek, ennek megfeleloen komoly szabalyzata van az esemenynek. A kedvencem:
Phone/visual verification will be provided to the wagerers as followed: Each wagerer is allowed one phone/visual verification per $750 wagered. Each wagerer of at least $750 will receive a phone number to a phone that can be answered while on the webcam. They may call the phone number at any time during the month up to the total number of phone/visual verifications they get, as long as costanza_g is playing. They will simply say two things: identify themselves, and say a number from 0-1000. Costanza_g will hang up and immediately type the number in chat in at least 4 tables as soon as possible (without timing out on hands). This works out to on average one phone/visual verification per day, and let's be honest they may not all be used. After phone/visual verification is used, wagerers are responsible for posting in the thread about the completion/use of the phone/visual verification within 60 minutes. Wagerers note well: posting in thread about use of the verification is part of your obligation in this bet, and if you failed to do this costanza_g could claim you've forfeited your money and while nitty this would be technically correct.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5487 üzenetére
nem tudod mikor kezdődnek az iron man freerolljai? lehet, hogy azt választom a medálok helyett. csak nem tudom, hogy kell majd regelni, meg mikor kezdődik. az ezüsté kéne ha esetleg te tudod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 20 éve regisztráltam
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest