- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Napi bad beat rovat: [link]
Utálom az MTT-ket, rájöttem. sok óra szívás, és egy lemákolással bukok mindent és az összes bele fektetett munkát.
less qq more pewpew!
-
Pá
addikt
Na meg a pot építése sem utolsó szempont.
#5952: az MTT szar, monnyon le. Igazából csak úgy éri meg ha úgy nyomod mint Bélabáék, leülsz este és beregelsz vagy 30-ra aztán ha valamelyik jól alakul akkor odakoncentrálsz.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Gambit
őstag
válasz Polacheck #5955 üzenetére
Azért tolta be szerintem, mert valószínűtlen volt, hogy eltalált téged egy ilyen flop. PP vagy bubi nélkül ugye necces a call, szóval a semibluff itt egész jól működhet. Ha pedig van valamid, még mindig van 9 outja. Szóval szerintem sem rossz itt az allin.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5949 üzenetére
lol. itt senki se slowplayelne? érdekes. hogy miért is:
volt 2 call az emelésre preflop. nem tudom milyen statjai vannak az ellenfeleidnek, de tegyük fel, hogy átlagos játékosok.mondjuk 15-20-as VPIP meg mondjuk 10-as PFR. mijük lehet? széles skálát nézzünk. utánad következőnek mondjuk 55+ JQo+ K9o+ A7o+ J10s+ Q8s+ K9s+ Axs+.
második any PP, és nagyjából ugyanezek mint a másiknak. és akkor itt most eszméletlen nagy skálára tettem őket. illetve nem vettem azt figyelembe, hogy ilyen lapok mint pl a QQ, AK a második ellenfelednél szinte kizárható. más nem lehet náluk. nézzük csak mi lehet veszélyes neked a flopon... semmi. egy nagy semmi. ha nincs nagy kurva nagy peched, nem fognak rádjavulni, turnre meg szinte biztos nem.(illetve ha mégis rádjavulnak akkor mindenképp rádjavultak volna) miért mondom ezt? nézzük csak mik lehetnek rád veszélyesek. QQ, KK, AA. ezen a boardon 2 ellenfél ellen ezek a lapok 90%-ban nyitnak. ezen a limiten inkább 95%. főleg mivel te voltál a preflop agresszor és ugye a flopon te beszéltél először (most check-elsz), ezért ilyenkor már "nagy biztonsággal" tudnak nyitni ezek a lapok, illetve nem érdemes check-raisere jáccaniuk, mert te ugye már nyilatkoztál egy chech-el. szóval ez itt check-raise neked, utána meg nyilván kapsz egy call-t ezektől a lapoktól, és ha lejön egy magasabb lap akkor kicsit visszaveszel. miért is jobb itt a slowplay mint az egyenes játék? nem jobb. ilyen helyzetben ugyanaz. miért? mert ha nyitsz akkor is rádemelnek ezek a lapok, ha nem nyitsz, akkor ők úgy is nyitnak és te meg visszaraiselsz, ők meg nyilván adják a value miatt. (tehát ugyanannyit nyersz ha nyitsz, mintha nem nyitnán, tehát slowplayelnél.) itt tehát megnéztük mi van akkor ha olyan lap van náluk, amivel rádjavulhatnak, némi, nem teljesen elhagyagolható eséllyel. (totál ugyanez a helyzet, ha setet flopoltak. ugye ott is ugyanez történne, annyi különbséggel, hogy ott nagy valószínűséggel már flopon all-inbe lennétek). tehát attól mert itt slowplayelsz, nem javulnak rád nagyobb eséllyel, mint ha egyenesen játszol. így az a post amibe az van, hogy ha itt slowplayelsz akkor rádjavulhatnak hülyeség, mert ígyis úgyis rádjavulnánakugye eddig nem érdemes slowplayelni, mert nem változna semmi. dehát ezek azok a helyzetek, amikor szerencsénk van, mert all-inra alkalmas lap van náluk. csak nálunk egy kicsit jobb lap lapul. viszont ez a ritkább helyzet. mi van akkor ha nincs ilyen jó lapjuk? miért előnyös ilyenkor mégis a slowplay? nézzük azokat a lapokat amik még ilyen helyzetben említésre méltóak. mondjuk 88, 99, TT, AK, AQ, AJ.
a többi lap kilőve, csak valami totál fogalmatlal blöffölne bele ilyen boardba mondjuk AT-vel vagy 66-al úgy, hogy nem ő volt a preflop agresszor. de ugye ezt azért ezen a szinten már kizárhatjuk. ha mégsem, akkor meg megint slowplayelni érdemes, mert ezek sosem raiselnének vissza a raiseünkre, tehát value itt nincs az egyenes játékban, mert ugye ezek a lapok dobni fognak. ugye a slowplay itt max annyit ér, hogy hátha belenyitnak és tudunk rájuk visszaraiselni. ugye itt is egy hívást ritkán le tudunk még húzni az ellenfelekről. és ez ugye szintán a slowplay ellen szól.
nade térjünk vissza a 88, 99, TT, AK, AQ, AJ lapokra. mi van akkor ha egyenesen jáccunk? emelünk. következő játékos AK-t AQ-t nagy valószínűséggel dob. ha ránkraisel (ami lehetetlen) akkor visszaraise és akkor tuti dobnak. ha csak callolnak akkor turnon már úgyis dobnak. 88, 99, TT már nagyobb esélyel ad meg, vagy emel vissza. ilyenkor a 3bet-re nyilván dobnak, de 3-bet-ig eljutás itt csekély esélyel fog előfordulni. AJ lehet itt érdekes. ugye itt egy raise-re ő visszaraisel infó miatt.itt ráraiselünk és vagy megad vagy dob. nagyobb esélyel dob. következő utcán hívunk és akkor ő vagy ránkraisel és egy visszaemelésre dob, vagy check-call-ozik még ezen az utcán. riveren ha nem hülye valszeg dob az emelésünkre
mi van akkor ha slowplayelünk? AK, AQ nagyobb esélyel nyit ha check-elünk, mint megad ha mi nyitunk. így ez megint csak jobb nekünk. itt mindenképp pluszosabb a slowplay.
88, 99, TT nagy esélyel nyit. viszont nagy esély van arra, hogy ezek a lapok dobnak ha mi raiselünk, ( pláne ha az utánunk következőnél vannak ezek a lapok. ugye utána még van egy beszélő, így ő nyilván dob). ilyen helyzetben már megint többet nyerhetünk a slowplayel, mint az egyenes játékkal. és akkor jöjjön az AJ. slowplaynál ez a lap biztos raisel. itt egy visszaraisere nagy valószínűséggel csak megad, dobás elképzelhetetlen, ha 3-bet-el, akkor 4-bet és akkor tuti dob. így a preflop játékban nagy eséllyel ugyanaz a helyzet slowplaynél, mint az egyenes játéknál. és turnön se változik a helyzet. itt ha raiselünk ugyanaz a helyzet mint ha egyenesen jáccunk nagy valszínűséggeltehát ha nem is sokkal, de mégis pluszosabb a slowplay ilyen helyzetben. és ha azt a skálát nézzük (88, 99, TT, AQ, AK) ami nagy valószínűséggel az ellennél ilyen helyzetben van (már az említésre méltó lapok közül, ahol ez a megjáccás változtat valamit a játékon) asszem ez eléggé világos miért pluszosabb így ez a megjáccás
kíváncsi vagyok a magyarázatokra, miért volt ez a nagy egyetértés, hogy egy nyilvánvaló slowplay szituációban, miért is nem jó a slowplay
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
ami kimadt. AQ, AK 88 99 TT megteheti, hogy check-el ezen a flopon ha slowplayelünk. aki ilyenkor nem nyit ha hozzácheckelünk, hanem csak check-el valszeg a nyitásunkra is dobna. ugye itt megint főleg azok dobnak akik mögött még ott ül a 3. beszélő. ilyenkor egy kis value-t vesztünk a slowplayal, mert előfordulhat, hogy TT lecallozza a flopon az emelést. turnon már biztos dobna. de ez a value simán visszajön ha esetleg a turn, vagy a river tartalmazza azt a 8-ast, vagy 9-est, vagy 10-est amivel elvehetjük a beülőjét. így talán még ez is a slowplay javára szól
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #5960 üzenetére
én inkább nem olvastam végig
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5960 üzenetére
pedig kihagytam belőle a kevésbé érdekes dolgokat
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5961 üzenetére
Most ha gonosz lennék, megkérdezném hogy a szerző vagy a terjedelem miatt, de nem vagyok gonosz...
Good to be good, but better to be lucky.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5967 üzenetére
bazze nem tudtok értelmezni 3db összetett mondatot?
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #5967 üzenetére
Hehe... Szegény SLYM folyamatosan kapja az oltást.
SLYM : ha annak idején így nézett volna ki 3 összetett mondat szerintem nyelvtanból úgy megvágtak volna, hogy csak nézek.
-
concret_hp
addikt
10 000$ nl25ön 31 nap alatt ezt fogjátok?
szabályok
blog
élő közvetítésvagy fullba vagy sehogy :D
-
Gambit
őstag
válasz concret_hp #5970 üzenetére
Lehetetlennek tűnik.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #5970 üzenetére
A multkori NL200@40k nem jott ossze, onnan meritett otletet a csoka. Sokat jatszottam ellene 100-on, nem egy uberspiler.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
-
Pá
addikt
Ha kipihenten mindig úgy tudná nyomni mint az első két napban, akkor simán beleférne 1-1 nap pihi.
Egyébként az lesz kihívás, ha pár órával a vége előtt hiányzik 1-2 beülő és akkor ne menjen tiltre....
-
concret_hp
addikt
sztem bár valszeg nem egyfolytában 20 asztalon tolja, de 20 asztal mellett erre nem tudnál figyelni (de még 8-10 mellett se), másrészt meg a feltételekben van ilyen hogy ha gyanús hoyg valaki ilyet csinál akkor az nem számít vagy vmi ilyen (csak átfutottam)
-
Gambit
őstag
válasz concret_hp #5979 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy ezt megpróbálják valahogy kivédeni, de azért nem lehet könnyű.
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5983 üzenetére
gondoltam
amúgy a rollom átlépte a 900$-t. még mindig tolom az SSS-t, de mostanában elkezdtem megint az SnG-ket is tolni. mindenfélét. 9 főset, 6 főset, heads-up-ot. mindegyik elég jól megy, kivéve a heads-up. valamiért az csak kicsit pluszos, de inkább 0-s. nem értem miért. nagyon kevés olyan ellenfelem van akinél be tudom lőni milyen lap van. sokkal nehezebb itt a read mint bárhol máshol. tudtok adni valami anyagot ami a heads-up-ról szól? meg úgy vettem észre, hogy akik heads-up-oznak jobbak mint akik mondjuk egy 9 fős verseny heads-upjába kerülnek velem. ott rengetegszer azért nyerek, mert mindig dobnak. kisvakból is, meg akár egy miniraise-re is. na ilyen nagyon ritka amikor eleve HU a játék
-
adalbert1
veterán
-
regent
aktív tag
A heads up a legnehezebb játékok egyike. Nagy a szórás, és egyáltalán nem biztos, hogy többet keresel vele, mint más játékfajtákkal. KIpróbálni, és fejlőődni benne persze mindenképpen érdemes, nagyon jól lehet kamatoztatni a tudást mindenhol. Viszont szvsz 2-3 asztalnál többön nem lehet játszani, mert főőleg az ellenfelet kell megjátszani, ahhoz pedig túl gyorsan pörög a játék, hogy minden asztalon kiismerd, alkalmazkodj, és kihasználd a gyengéit.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5988 üzenetére
riveren miért nem emeltél vissza? én itt egy re-raise 20-iget megjáccottam volna
szerk: jóvanmá látom
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz L|zsidoboz #5991 üzenetére
Split pot...
-
R
senior tag
smiley boom?
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #5995 üzenetére
És miért nem emeltél vissza preflop?
-
viharhozo
addikt
Neha elborul az agyam, aztan nekiallok lejatszani azt, akit nem lehet.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest