Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz Polacheck #5009 üzenetére

    A FullTilt first depo bónusza sávos? Mert a cake-é az. 10$-onként írják jóvá, és 90 nap van rá. Nálam ez fontos szempont, mert viszonylag keveset játszom. NL10-en nem nagyon jön a rake, csak >1$-os potból vonnak, ha jól vettem észre. Általában NL10-en főidőben 6-10 full asztal van, és kb 10-16 short.. A legkisebb tét a 0.2/0.4, úgyhogy itt vannak a teljesen fogalmatlanok, NL10-en amennyire észre vettem (nem sokat játszottam itt, még csak szokom a termet, mint látható, nem nagy sikerrel) már jobbak az ellenfelek. Vagy legalábbis agresszívabbak. Ongame-hez mérten mindenképpen.
    Azt a nagy lazaságot sem vettem észre, a dealt bónusz éppenhogy ellene dolgozik. Ha viszont valaki bejött veled, akkor annál bármi lehet, és nem habozik betolni mindenét két magas lapra flopon. Nyitott sor, vagy flösshúzóval minden esetben allin kell menni, láthatóan ez a filozófia.
    Amennyire észrevettem két fajta nyerő ember ült az asztaloknál. Az egyik az aki minden potban benne volt, és jötek neki a lapok, a másik meg, aki várt a lapjára, aztán hagyta, hogy az első tönkretegye magát a monstere ellen. Ha a második csoportba tartozol, akkor jó lehet neked a terem. Sajnos én türelmetlenebb vagyok.
    Ja, meg nem vagyok képes 4 asztalnál többön játszani, és nincs miniview. Zavaró, ahogy feljönnek az ablakok (legalábbis engem zavar).
    Meg az is zavar, hogy ott vannak az avatarok. Ül melletted egy kalapos fickó, szép TAG-ot nyom, dupla beülővel. Másik asztalon szintén ül melletted ugyanaz a fickó, csak a neve más, és maniac, de szintén dupla beülővel. Néha össze lehet keverni, hogy akkor az AJ-most raise vagy fold.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák