Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Ducky92 #35971 üzenetére

    A kiküldés benne van az Összefoglalóban. 5. PayPal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára a Withdraw funds menüponttal:
    A devizák mindig forintra váltva mennek ki a bankszámlára, így nem kell kézileg konvertálni semmit.
    Feladja, hogy mennyi van a PP számlán, az Amount-hoz beírni a kívánt összeget, ott kell lenni a regisztrált számlaszámnak.
    Beírjuk az összeget, és ha lenne költsége, akkor a Fee:-nél látható lenne, egyébként pedig Free, ingyenes.
    Ha más devizában van az egyenlegen pénz, az akkor a forintos számlánkra konvertálva kerül kiküldésre.
    Ha több deviza egyenlegen van pénz, akkor külön-külön kell kiküldeni vagy az egyenlegen forintra konvertálva lehet egyszerre kiküldeni.
    A magyarra fordított oldal is egyértelmű.

    A kiküldés ha nem adtál hozzá bankkártyát az havi 21000 Ft, éves szinten 252000 Ft. Ha van kártya, és azt a 400 Ft-os megerősítést is megcsináltad, akkor az évi 800k forgalom a limit.
    Ha ezt megközelíted, igazolnod kell a személyes adataidat, lakcímedet az okmányaiddal és a pénzügyi adataid tulajdonlását a számlakivonatokkal.
    Ha ez megtörtént akkor nincs különösebb a pénzhez jutáshoz.

    Az szja fizetni kell. Nálunk ez önbevalláson alapszik. A szja törvény nem a topik érintettsége, szerintem ne menjünk bele.
    A PayPal EU-s, így Luxembourgi adóhatóság felé az EU-s országok adatcsere törvényei értelmében átadják az adatot, ők meg továbbítják a magyar NAV felé. A magyar ez lenne, hasonló a luxi is. Az információkkal hogy mit kezdenek arra nem tudok válaszolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák