Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz V/ #30848 üzenetére

    Ebay-es vásárlás, de ott kifutottam pár nappal a határidőből (31-én járt le). Mikor régebben próbáltam (ebay) akkor nem engedte, mert hogy a várható kiszállítási határidő még nem járt le, várjak. Most meg nem voltunk itthon/net közelben, utána meg folyamatos napi 16 órázás, eszembe se jutott. Az ebay azt írja, hogy bocsi de kifutottál. Ebay-en egyébként mikor nem engedte a refund indítását (július) akkor írtam üzenetet hogy fizesse vissza, de csak a látszat kedvéért, értékelések alapján tudtam hogy úgyse válaszol. Azóta már ki is rakták ebay-ről, gondolom a csalások miatt, úgyhogy véleményem szerint túl sokat nem is kéne bizonygatni hoghy nekem van igazam. Csak nem engedi a paypal végigtolni, hanem hibaüzenet.
    Gondolom ha nem lenne PP védelmem akkor azt kéne üzennie, nem pedig hogy próbálkozzak később, legalábbis én így gondolnám helyesnek.
    Most már ugye ebay-en nem is tudom, nem engedi mert kb. egy hete lejárt, contact seller se játszik mert nincs már seller, PP-on végignyom a lépéseken és a végén hiba.
    22-es csapdája, a PP az ebay-re küld, ebay meg ha úgy vesszük a paypal-ra.

    Paypal:

    Ebay:

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák