Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz kezo0 #7058 üzenetére

    "A szervizből hívtak, és közölték, hogy egy 55EZ950-est ajánlanak fel cserekészüléknek az 58AX800-as helyett.[..]
    Szerintetek elfogadjam...?"

    Az én véleményem a következő:

    - A képátló miatt ne aggódj! Ugyan minimális különbség van a kettő között méretben, de ez éppen csak annyi, hogy egy-két hét aktív tévézést követően, a megszokott optimális nézési távolságból egészen biztosan nem fogod kisebbnek érezni, mint a régit.

    - Én a helyedben az alapján döntenék, hogy a 3D-t mennyire tudod nélkülözni!

    1. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor kérj egy 65EX780-at cserébe, amely még valamelyest olcsóbb is, így véleményem szerint jó eséllyel teljesítik a kérésedet. Mert egyébként az LCD kategóriában az egy kiváló készülék, így érdemes fontolóra venned.

    És oldd meg, hogy beférjen a 65 colos tévé is! :K

    2. Ha nem tudod megoldani, és csak az 58 colos képátlóval rendelkező televízió jöhet szóba, akkor már pusztán a készülék értéke miatt is jobb választás az EZ950.

    Az OLED beégése miatt ne aggódj; nem gondolom, hogy házimozi célokra használt készülék esetében ez szempont kellene legyen a jelenlegi technológiai szint mellett!

    Az EZ950 az egyik legjobb OLED készülék, az A800-hoz képest szélesebb színtérrel, nagyobb fényerővel, szignifikánsan jobb kontraszttal, és még annál is jobb mozgásmegjelenítéssel.

    A 3D lemezeidet azért nem kell eladnod, mert mindegyik ilyen film mellett ott van a 2D-s változat is.

    (Aztán lehet reménykedni abban, hogy 1-2 éven belül lesz ismét 3D-s OLED, és akkor majd az lesz az igazán "nagy durranás".. arra érdemes gyűjtögetni, és beruházni, majd ha eljön az ideje. :) )

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák