Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #07331584

    törölt tag

    Előzetes engedelmetekkel felvettem mindenkit a listáról. (Azért írom ki, mert rengetegen vagytok és hosszadalmas lenne leírni mindenkinek, hogy 'szia a ph-ról vettelek fel, hogy talán majd játsszunk egymással'. Aki a listán van az pedig úgyis olvassa a topikot (gondolom én), és akkor látja hogy ezt a teknőskutyát honnan szalajtották.)
    Jelenleg még igencsak az elején járó lvl 11-es csóka vagyok, de sokat beleteszek, hogy egyre jobb legyek. Igazából a kompetitív meccsek lesznek a célok, de ahhoz még azért fejlődnöm kell sokat.

    Olyan 16-17 órától szoktam ráérni munka után.
    Soldier76 - Mercy - Reaper - Pharah - Winston illetve végső esetben (ha nincs más, aki hasonló embert hozna) Hanzo karakterekkel szoktam játszani. Persze nem zárkózom el egyáltalán a tapasztaltabbak tanácsától, sőt.
    Igazából szívesen supportoskodok, csak randomok mellett nehéz. Sokszor csesznek támadni és akkor hiába healelem őket, mert fölösleges. Az objektívát úgysem teljesítjük.

    A nagy hibám (ha 3-4 óra játék után lehet hibákról beszélni) még az, hogy nem látom át az összes karaktert és hogy mikor melyiket kellene az adott szituban hozni. Ez majd a tapasztalatszerzéssel fejlődni fog úgyis.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák