Hirdetés

2017. október 17., kedd

Hozzászólások

(#201) csabika0001 válasza leone510es2 (#200) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

Böngésző verzió 4.04 , kernel verzió 3.08. Lehet én is bepróbálom a frissítést.

(#202) csabika0001 válasza csabika0001 (#201) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

Ha ilyen app problémák vannak akkor semmi értelme frissíteni.

(#203) leone510es2 válasza csabika0001 (#202) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

Valóban idegesítő hogy néhány alkalmazás nem hajlandó feltelepülni. Viszont lehet mégis érdemes elgondolkodni rajta, mivel sok jót is tartogat a rendszer. A böngészős dolog igazából nem probléma, a sebességgel nincs gond, szerintem ez a legjobb. Csak van benne ugye ez a Quick Controls lehetőség, amivel ha az ujjadat valamelyik irányból behúzod a képernyő szélén, megjelenik egy kék színű félkör sáv, amiben gyors gombok vannak (új fül nyitás, kedvencek, fül bezárás, stb...). Nagyon hasznos dolgok számomra. Az előző verzióban két félkör jelent meg, a mostaniban csak 1, és az is kis animációval, ezzel kicsit idegesítőbb és lassabb is, de lehet vele élni. Számomra még így is jobb bármelyik böngészőnél, akár Chrome, akár Dolphin. Ja és a Chrome is egész jó már, nem fagy ki elforgatásnál sem, a legnagyobb pluszt talán az adja, hogy az asztali Chrome-ban használt kedvencek elérhetőek benne is. Na de akkor is a stock browser a legjobb, leggyorsabb és kész! :) Majd lehet csinálok egy Stock Browser vs Chrome videót is, amiben látszani fog, mennyivel lassabb használat közben a Chrome.

Szerintem lehet érdemes azért megpróbálni ezt a frissítést. A sebesség szerintem sokat javult, az egész rendszeren érezni hogy gyors. A wifi ugyanolyan jó, az aksi is, végre van Google Now is :)
Nekem ezeket nem sikerült amúgy felrakni, de manuálisan bármelyik felrakható, ha beszerezzük hozzá a szükséges APK fájlt:
GAMES:
- Angry Birds (egyik verzió sem)
- NFS Most Wanted (pedig ezt ki is fizettem)
- Dead Trigger

APPS:
- Pocket Planets (ez is eredeti, megvásárolt példány)
- Instagram

Szóval sokat kaptam is az új rendszertől és néhány dolgot el is vett, de számomra nem vészes és bízom benne hogy egy hamarosan kiadott frissítés megold mindent.

[ Szerkesztve ]

(#204) rozsahegyir3 válasza leone510es2 (#195) üzenetére


rozsahegyir3
(lelkes újonc)

Helló!

ha jól értem akkor ez rootolt okosság:
http://www.pandawillforum.com/showthread.php?13736-Video-ICOO-iCou10-Dual-Core-10-1-inch-IPS-Display-Android-4-0-OS-Tablet

(#205) leone510es2 válasza rozsahegyir3 (#204) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

Sajnos nem :-( Ez csak egy firmware az alap 4.0.4-hez. Root sajnos nincs meg ehhez úgy néz ki. Vagy csak mi nem találtuk meg.

(#206) batka9


batka9
(újonc)

sziasztok nekem van egy overmax ov tb-08lll

a problélmám az h van benne egy 16 Gb kártya és nem oda menti a dolgokat de semmit és csak annyit ír az sd kértyára a készülék h összesen csak 1.71 gb mutat és nem tudom h miert van letöltöttem játékokat van amit gépről de mindent a belső tárhelyre rak és a azt tudom h át lehet helyezni a beállitásoknál az alkazmazást a belő tűrhelyre de ha nincs elég szabad hely akkor még oda sem tudom feltelepíteni..... és belső tárhelyre is csak egy 500 Mb helyet meg van egy NAND FLASH nevü is ami 2Gb tud valaki segíteni ????

(#207) user123 válasza leone510es2 (#41) üzenetére


user123
(újonc)

Azt megtudnád mondani, hogy a 12 hónapos garancia az javításra szól, vagy cseregarancia. köszi

(#208) Tomi2004


Tomi2004
(újonc)

Sziasztok,

egyszerű kérdés lenne.....

miért nemtom letölteni a live massengert, skypee-t hagyományos változatait, illetve rossz gondolat volt mikor azt hittem, hogy mondjuk msn-en camerán láthatjuk egymást a párommal???????

köszönöm válaszotokat.........

Tomi

(#209) csabika0001 válasza Tomi2004 (#208) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

Nekem skypon működik. 4.04 ics

(#210) Tomi2004


Tomi2004
(újonc)

jaaa overmax OV-TB-08 II van

(#211) Tomi2004 válasza csabika0001 (#209) üzenetére


Tomi2004
(újonc)

de azt a play áruházból szedted le?????

mert amit én mondjuk a szoftverbázisról vagy bárhonnan töltök le nem futtatja........

(#212) #79335424 válasza Tomi2004 (#211) üzenetére


#79335424
(törölt tag)

Miért nem jó a Play?

(#213) Tomi2004 válasza #79335424 (#212) üzenetére


Tomi2004
(újonc)

Szia,

de jó, csak mondjuk ott leszedtem skypee-t hiába kérjük fel egymást videó hívásra nem megy........

egyáltalán működik ez a funkció??? mármint Ti tudtok videó beszélgetést folyatni?

(#214) leone510es2 válasza Tomi2004 (#213) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

Az alapvető hiba szerintem abban van, hogy tudni kell mit lehet és mit nem lehet telepíteni Androidos gépre. Amit biztosan nem, azok a windows-os alkalmazások. Azokat ugye .EXE fájlokkal lehet elindítani vagy telepíteni. Az androidos készülékeken csak .APK fájlokat lehet futtatni, azok felelnek meg a windows-os EXE fájlnak. Vagyis olyat nem lehet csinálni, hogy mondjuk egy skypeot vagy MSN-nt letöltünk a netről valahonnan, mert az valószínű hogy nem androidos lesz. Kifejezetten olyan oldalon keresgélni az ilyesmit, ahol egyértelműen fel van tüntetve, hogy milyen OS-re szánták az aktuális alkalmazást.
Kezdésnek a legegyszerűbb a Google Play Store, ahol rengeteg ingyenes alkalmazás található. A Skype is köztük van, és tökéletesen működik androidon is. Ahhoz hogy beszélgetni tudj a pároddal skypeon keresztül (mármint kamerával együtt), ahhoz nyilván kell egy előlapi kamera is. Ez ha jól tudom van az említett tableten. Szóval minden adott a dologhoz. Amikor kipróbáltátok és nem működött akkor pontosan mi történt? Mi volt a hiba jelenség? Ment minden, hang is volt kép nem? Mert akkor lehet hogy be kellett volna kapcsolni valahol (kis ikonra kattintani, stb...), ez is sokszor előfordul. Nekem is volt már olyan, hogy annyira egyszerű kis dolog volt a probléma megoldása. Mert nem tartom valószínűnek, hogy nem meg a video chat egy tableten, amin van előlapi kamera, van benne wifi, van aktív internet és telepített skype is.

Ja még annyit, hogy külön csak MSN alkalmazás nincs androidra, olyan viszont igen, ami tudja kezelni az összes ilyen chat-es progit. Például az eBuddy, vagy IM+ és hasonlók. Ezek azt tudják, hogy ha pl az MSN-t szeretnéd használni, akkor bejelentkezel az MSN felhasználóneveddel és jelszavaddal és megjelennek a kontaktok. Ha még a facebook-ot és skype-ot szeretnéd mellé, akkor azokat is ugyanúgy kell kezelni, vagyis külön külön bejelentkezel (továbbra is csak egy programon belül vagyunk, pl.: IM+) és megjelennek ezek a kontaktok is. Remélem tudtam segíteni kicsit és érthető is nagyjából :)
Ha bármilyen további kérdésed lenne szólj nyugodtan, szívesen válaszolok, ha tudok.

[ Szerkesztve ]

(#215) mrcruiser válasza leone510es2 (#203) üzenetére


mrcruiser
(újonc)

Leone, azt nem tapasztaltad, hogy a wifi jelerőssègènek kijelzèse megvàltozott az update óta?
Èn azt veszem észre, hogy a wifi folyamatosan gyenge jelet mutat, akkor is ha a router mellett vagyok vagy mo ilnet esetén közvetlenül a telefon mellett.
Ugyanakkor a net sebessége rendben van, a wifi analyzer programban is változik a jelszint, a routertől való távolság függvényében.
Olyan, mintha csak a jelszint kijelzése hülyült volna meg. Volt már újraindítás is, de nem változott.

(#216) #79335424 válasza leone510es2 (#214) üzenetére


#79335424
(törölt tag)

Mivel nekem nincs ilyen tabom, ezért ez csak egy támpont. Tegnap "véletlenül" ismét kezembe került egy szűz (rootolatlan) Android mini PC (RK3066, Android 4.1.1). A Flash gyárilag telepítve van. Telepítettem a legfrisebb Firefox betat. Megnyitottam az alkalmazásoknál a Flash -t. Megkérdezte, mivel nyissa. Firefox. Ezután értelem szerűen pipa a kérdésekre és voilá, megy a Flash Firefoxon, JB alatt, root nélkül.

(#217) rozsahegyir3


rozsahegyir3
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Segítség kellene.
Rá vettem magamat, hogy frissítsem a gépet.
SD-re rá másoltam a letöltött sima zipet (természetesen ki csomagolva. nem találtam B-t sehol ezért töltöttem le a simát).
Kikapcsoltam a gépet majd power gomb + hang le amikor megjelent az overmax logo akkor ellengetem a power gombot és tovább nyomtam a hang gombot 1-2 mp után eltünt minden a kijelzőről és azóta semmit nem csinál. azaz tégla lett belőle :( lehet valamit csinálni vagy keresztet vethetek rá?

(#218) Gemil válasza leone510es2 (#194) üzenetére


Gemil
(tag)

eszerint csináltad?
A YouTube és még kb az összes többi alap alkalmazás nem jelenik meg a Play Store frissítés oldalán. Viszont ha rákeresek a YouTube alkalmazásra, akkor ott van az Update gomb is. Szóval nem nyúlok a YouTube-hoz, viszont a Maps-et frissítettem és most már ott szerepel a frissítési oldalon (mint Up to date, vagyis legfrissebb). Szóval a későbbiekben ha már lesz kb 10 alkalmazás amihez van frissítés, akkor nem lesz közötte a YouTube és lehet nyomni az Update All gombot.
A kernel verzió 3.0.8
A frissítés úgy történt, hogy a letöltött 250 Mb-os zip file tartalma ez volt:
aml_autoscript
factory_update_param.ini
U-boot-aml-ucl.bin : u-boot
uImage
uImage_recovery
Update.zip
Ezeket felmásoltam egy microSD kártyára, beraktam a slotba, restart. Volume down + Power gomb egyszerre, bejött az Overmax logo, majd az android figura és automatikusan ment is a frissítés. Nem volt semmilyen szöveg kiírva, kb 3 perc alatt végzett is, majd restart. Utána első indulás kb 3-4 perc és már meg is jelent a szép kezdő képernyő Viszont a Google account wizzard nem jelent meg alapból, nekem kellett manuálisan elindítani az account hozzáadását. Egyébként a nyelv alapból angol volt, nem lengyel.
A falsh persze nem működik egyik böngészőben sem. De elvileg meg lehet oldani manuálisan. Eddig sem használtam annyira, szerintem most sem fog hiányozni, de azért ha lesz kedvem utánanézek és megcsinálom.
[ Szerkesztve ]

Akkor tudod téglázni, ha nem a rávaló romot teszed fel, ha abban más a kernel akkor bukta...
PC felismeri?

Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S

(#219) rozsahegyir3 válasza Gemil (#218) üzenetére


rozsahegyir3
(lelkes újonc)

igen ezt csináltam. de nekem az overmax felírat után fekete képernyő jött és nem az android felirat...
ha pc-re teszem akkor felismeri elkezdi telepíteni a drivert de telepítés közben közli, hogy hiba lépet fel. így felkiáltó jeles az eszközkezelőben.

(#220) Gemil válasza rozsahegyir3 (#219) üzenetére


Gemil
(tag)

akkor kellene hozzá szerezni valami drivert meg egy progit, amivel fel tudod tenni a romot... hacsak nem tudsz recovery menübe lépni. Az meg gondolom a gyári romnál nincs.

Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S

(#221) rozsahegyir3 válasza Gemil (#220) üzenetére


rozsahegyir3
(lelkes újonc)

az eszközkezelőben az egyéb eszközök közé rakja be és M6-CHIP néven jelenik meg.

azt vettem észre, hogy tényleg nem teljesen döglött meg, mert ha pcre van kötve akkor a ki-be gomb hosszú nyomására le fel csatlakozik az usb-ről.

M6-chip néven és steelcor ként sem nagyon találok drivert...

(#222) leone510es2 válasza mrcruiser (#215) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

De igen, rögtön észrevettem én is, mivel több helyen is használtam wifit. Ez pont olyan jellegű hiba, amivel éppen együtt lehet élni, de azért nem lenne baj ha kijavítanák :)
Egyébként nekem minden esetben megoldotta egy újraindítás, vagyis utána a már "valós" értéket mutatta.

(#223) leone510es2 válasza rozsahegyir3 (#217) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

Érdekes probléma, nem értem mi lehet a gond, ha tényleg úgy csináltad ahogyan én is, és ugyanaz volt minden paraméter is. Én mindenképpen írnék a support teamnek, hátha tudnak segíteni.
Egyébként kijött egy másik frissítés, fent van az Overmax oldalán, ráadásul most már rendesen van kiírva a neve. Nem tudom miket javít, de mindenképpen felrakom és megírom a tapasztalatokat. Még most este megcsinálom. Egyébként az Overmax facebook oldalán kérdeztem őket hogy akkor most melyik verziót kellene felrakni, mert ugye a frissítés után a "B" típust írja ki a system info. Azt válaszolták, hogy a tablet hátlapján nézzem meg mi van írva, ha ott "B" van, akkor B kell, ha sima, akkor csak a sima verzió. Pedig már pont a "B" verziót akartam felrakni, mivel az logikusabbnak tűnt. De akkor felrakom a simát :) Hamarosan jelentkezem.

Ja és mindenkinek B.Ú.É.K.! :)

(#224) csabika0001 válasza leone510es2 (#223) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

Várom hogyan sikerül a próbálkozás!
BÚÉK

[ Szerkesztve ]

(#225) leone510es2 válasza csabika0001 (#224) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

Sikerült felrakni gond nélkül. Viszont ami rögtön szembetűnik, hogy nagyon kevés alkalmazás van telepítve most. Az előző verzióban mutattam is képet róla hogy mennyi minden volt, itt viszont szinte semmi. Nincs Maps, Google+, Talk, YouTube, Google Now....meg még néhány apróság. Persze mindegyik pótolható a Play Storeból, kivéve a Talk-ot. Ami viszont nagyon jó dolog, hogy az eddigi alkalmazás problémák megszűntek, vagyis újra van Angry Birds, Dead Trigger és hasonló dolgok amiket az előző ROM-nál nem lehetett telepíteni. Plusz poén hogy végre helyreállt a YouTube!!!!!! :) Vagyis simán telepíthető a Store-ból és nagyszerűen működik. Bár a videók egy picit valamiért össze vannak nyomva két oldalról fél-fél centimétert, ami annyira nem zavaró, de azért mégis észrevenni. Nem tudom miért van, kis apróság, na de hát akkor is :) Mindegy, örüljünk hogy van. Tesztek:

Antutu: 9200
Quadrant: 3950

Szóval megint kaptunk valamit és megint elvettek valamit. Kis apróságok ezek, de legalább okot adnak egy újabb frissítésre :) A sebességgel most sincs gond, megy minden szépen. Megpróbálom minél többet nyomkodni és használni, hogy milyen hibák jöhetnek esetleg elő. Írok ha lesz valami.

(#226) Gemil válasza rozsahegyir3 (#219) üzenetére


Gemil
(tag)

Próbáld meg újra felmasolni egy sd kártyára, lehet hogy érdemes lenne másikra. Aztán próbáld meg újra.

Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S

(#227) Gogodj


Gogodj
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Ilyen gépet szertnék venni egyenlőre ezt néztem ki. megtudnátok mondani hogy:
- mennyi a súlya?
-mennyire megbízható (fagyások,stb nincsenek e)
-játékra esetelg mennyire használható?

Gogodj

(#228) leone510es2 válasza Gogodj (#227) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

Úgy látom nem sokan járnak mostanában errefelé :) Szóval a tab szerintem ennyi pénzért nagyon megéri. Ez persze relatív, mert ha valaki 50-60 ezer Ft körül szánná rá a pénzét és azt várja hogy egy iPad szintű gépet kap, akkor az gyorsan felejtse el az ilyen tableteket. Azért ennyi, mert vannak bizonyos dolgok (apró hibák), amikre számítani kell. Mivel már ehhez a tabhoz is adtak ki 2 frissítést is, vagyis összesen 3 féle ROM-mal is lehetett használni (mármint nem egyszerre :) ), el lehet mondani hogy fejlődött és az aktuális ROM már teljesen jó és kellően gyors a mindennapi használathoz. Bár még most is előfordult nálam 1-2 megmagyarázhatatlan fagyás, de gyorsan újraindul és már jó is, pont mint anno a Windows :)
De ezek a hibák szerintem abból adódnak, hogy bizonyos alkalmazások még nem teljesen kompatibilisek ezzel a ROM-mal. De ez később változhat. Amire én használom (este ágyból filmezés, netezés, zenehallgatás, skype, néhány játék) arra teljesen megfelel. Szerintem az alap böngésző még mindig a legjobb és nekem nem hiányzik a flash támogatás sem, bár tudjuk azt is hogy manuálisan meg lehet oldani.
Majd még szeretnék az új ROM-mal is csinálni egy videót, ahol leginkább a böngészőket mutatnám be, meg még 1-2 apróságot. Nem tudom mikor lesz rá időm, de remélem hamarosan.... Úgy láttam amiket eddig csináltam elég népszerűek lettek :)

A súlya: 623 g....kb :)

Játékok terén szerintem a középmezőnybe sorolható. Az alap játékokkal (Fruit Ninja, Angry Birds és hasonlók) persze abszolút nincs gond, az olyanok mint a NFS Most Wanted például elindul, de azért eléggé szaggat. Nem mondom hogy nem lehet vele játszani, de azért eléggé ront a játékélményből. A készülő videóban lehet ezt is megmutatom.

Tényleg, ha már itt tartunk, van olyan dolog, amit szeretnétek hogy bemutassak a tabon?

(#229) csabika0001


csabika0001
(senior tag)

Vajon meddig bírja még?

(#230) leone510es2 válasza csabika0001 (#229) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

Ez most hogy is van? Több mint 5 napja megy? De akkor mi az a "100% -- Tele" ?? Ott nem annak kéne lenni, hogy kb 1-2 %??

(#231) csabika0001 válasza leone510es2 (#230) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

De nem használom :D
Csak áll 5 napja és 100%-on van.
Jelenleg tesztelem hogyha nem rakom tele minden szarral akkor ez az eredménye. És még mindig megy!! Jah és igen ami fontos ne használjatok task killert !!! Mikor használtam és csak állt egy este alatt lemerült 30% -ra. Érdekes nemde ?

(#232) Gogodj válasza leone510es2 (#228) üzenetére


Gogodj
(kvázi-tag)

őőőh bocsi de ha jól értem alapból nem megy rajta a flash böngészőben? nekem azért hiányozna hogy őszintelegyek egyébként senki ne értsen félre nekem is netezésre filménézésre egykét játékra kellene mint ahogy kitalálták. persze zene az alap ;) viszont ha már netezés nekem hiányozna a flash támogatás a böngészőböl. sokat olvasok. pl index.hu-t stb és ott néha néha akad egykét beágyazott videó ezért is kérdezem ezt a flash-es dolgot.

visszatérve játék: nem akarok rajta ilyen modern combat 4 el játszani bár gondolom elfutna rajta már csak a dupla mag proci és gpuból gondolom ha szaggat is.

Gogodj

(#233) #79335424 válasza Gogodj (#232) üzenetére


#79335424
(törölt tag)

JB alatt hivatalosan nincs flash támogatás, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet néhány böngészőt rávenni a flash tartalmak megjelenítésére.

(#234) leone510es2 válasza Gogodj (#232) üzenetére


leone510es2
(lelkes újonc)

Én még nem találkoztam olyan oldallal, ahol ha lett volna beágyazott videó, ne tudtam volna lejátszani. Biztos van ilyen is, de mondjuk az index.hu-t én is olvasom és ott eddig nem volt gond. Mindig úgy jelenik meg videó rákattintás után, hogy kirakja teljes képernyőre és már megy is. Volt olyan is, hogy nem youtube videó volt és azt is lejátszotta. Egyébként azt is tudni kell, hogy a 150 ezres tabletnél is ugyanez lesz a helyzet. Vagyis nem azért van ez a "probléma" mert gagyi a tab, hanem mert már 4.1 JellyBean fut rajta.

(#235) #79335424 válasza leone510es2 (#234) üzenetére


#79335424
(törölt tag)

#192 alatt linkeltem egy eccerű "beágyazott" flash példát, #216 alatt pedig egy lehetséges megoldást.

(#236) Italy30


Italy30
(újonc)

Sziasztok!
A fórumon visszaolvasva már valaki kérdezte,hogy cserélhető-e az akksi és engem is ez érdekelne,mert ettől tettem függővé a vásárlást.Jó lenne ha vaki tudna erre válaszolni!

(#237) csabika0001 válasza Italy30 (#236) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

Hello

Igen cserélhető de persze nem olyan egyszerűen ahogy egy telefonnál, néhány csavart kell ki..
majd a hátfedelet. A probléma ott kezdődik hogy mire cseréled ?

(#238) Italy30 válasza csabika0001 (#237) üzenetére


Italy30
(újonc)

Szia!

Igen közben beszéltem egy bolttal is és ott is azt mondták,hogy nem az a kategória aminél csak úgy egyszerűen cserélni lehet mint egy netbook-nál.A 100.000 körül kapható készülékeknél már cserélhető a legtöbbnél.Szóval ha jól látom a helyzetet akkor ameddig bírja az akku (gondolom kb 3 év ) addig kényelmes használni,mert nem kell hálózati kábel.Kérdés,hogy a készülék meddig bírja,mert ahogy gondolom ezeket javíttatni sem egyszerű és van olyan,hogy nem is éri meg.

(#239) csabika0001 válasza Italy30 (#238) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

A 100000 körüli Samuknál is ez a helyzet.
Én is ezt mérlegeltem mielőtt megvettem volna ha visszább olvasol meglátod.
3 év hosszú idő és addig nagyon sok minden fog fejlődni.
De egyébként lehet ennél a tabnál is megoldható az aksi csere lehet írok a supportnak.

(#240) Italy30 válasza csabika0001 (#239) üzenetére


Italy30
(újonc)

Úgy néz ki maradok ennél,mert jelenleg tudásban nem találtam jobbat ebben az 50.000 körüli kategóriában ami kétmagos procival van.Users Rendszerháznál 56890 és egy év gari.A youtube videón láttam tényleg egész gyors.Remélem egy jót fogok ki!

(#241) csabika0001 válasza Italy30 (#240) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

Sok sikert hozzá!

(#242) mcsaba1974


mcsaba1974
(újonc)

Egy kis segítséget szeretnék kérni,hátha valaki tudja mi a probléma.Karácsonyra vettem egy overmax steelcoret.Tegnapig nem is volt gond de egy játék amit már töröltem (persze nem biztos ,hogy a játék volt csak éppen most jött elő) úgy megkavarta a gépet,hogy bekapcsoláskor megjelent az overmax logó utána az android logó majd egy kis sistergés és kikapcsolt.kb 10 perc után lehetett bekapcsolni ,akkor bejött a dátum és a csúszka amit el kell jobbra húzni, de egyszerűen nem érzékelte a gép csak akkor mikor a töltőt rácsatlakoztattam, akkor érzékelte pedig fel volt töltve az aksi-amikor kihúztam a töltőt összevissza ugrált a képernyő meg olyan programokba is belépett amelyet meg sem nyitottam, ha visszatettem a töltőt megint jó volt.Mi lehet vele?

[ Szerkesztve ]

(#243) Tomi2004


Tomi2004
(újonc)

Sziasztok!

Segítsetek kérlek, miképp tudom a tablet-et üzemeltetni a telefonom netéről???

Nagyon köszönöm a választ.........

Tomi

(#244) csabika0001 válasza Tomi2004 (#243) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

Arra gondolsz tudsz e mobilnetezni a tablettal ?(SIM kártya)

(#245) Tomi2004 válasza csabika0001 (#244) üzenetére


Tomi2004
(újonc)

Szia,

overmax-om van, nincs sim kártya hely rajta, azt mondják, hogy ha a telefonomon van net, akkor a tablet wifi-vel fogni tudja valahogy.............. ezt nem értem :(

(#246) Gemil válasza Tomi2004 (#245) üzenetére


Gemil
(tag)

Ez telefon és Firmware függő... Ha a telefonodon van olyan, hogy wifi tethening, akkor tudsz csinálni a telefonból egy wifi hozzáférést, amit tudsz fogni a telefonnal. Egyéb esetben csak úgy tudsz, hogy 3g stickbe teszed...

Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S

(#247) Tomi2004 válasza Gemil (#246) üzenetére


Tomi2004
(újonc)

Köszönöm, sikerült..............

(#248) Client válasza leone510es2 (#228) üzenetére


Client
(tag)

Konkrétan mik azok a dolgok, amiben alulmarad egy iPad szintű géppel szemben?
Most nem az oprendszerek közti különbség érdekelne, hanem, hogy Androidon a százezres+ kategória miben jobb?

Ex - WaterLo

(#249) Italy30 válasza csabika0001 (#241) üzenetére


Italy30
(újonc)

Megjött a gép :) Egy új verzió,Steelcore 10+ néven és 16GB-os +ajándék bőrtok volt hozzá.
Még csak elkezdtem az ismerkedést vele.Wifi net tényleg gyors pl.Origo sok képpel full gyorsan bejön,
Youtube is tökéletes.Vezeték nélküli fejhallgatót viszont még nem sikerült beüzemelnem.Esetleg valami ötlet ezzel kapcsolatban?Holnap több időm lesz még folytatom a próbálgatást.

(#250) csabika0001 válasza Italy30 (#249) üzenetére


csabika0001
(senior tag)

Igen most bővült a paletta. Várjuk a véleményed a masináról!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.