Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gallmix

    aktív tag

    válasz zsoltzsolt #14193 üzenetére

    Át lehet, csak bizonyos időszakokban, kamat fizetés előtt után közvetlen szerintem nem. Egyébként jobban jártak volna másik papírral, ha fél éve nyitották. Ez 2019-ben még jó papírnak tűnt, pár évvel később az események miatt már nem. Ma meg egyenesen katasztrofális, bár a legtöbb bankbetétnél még így is jobb. :DDD
    Persze, a legkisebb visszaváltási költség talán ennél a papírnál van.

    Nézd meg, hogy jársz jobban ha kamat forduló van akkor költség mentesen kitudod venni, ha máp+ kamat fordulón kívül van egy minimális díj, 0,5%?
    Ha más papírod van pl prémium magyar állampapír, azt transzferálni érdemesebb, mert olyant már nem kapni, a régebbi sorozatokat és jobbak a feltételei mint a jelenleginek.

    Ha szerencséd van akkor az otp nem számol fel költséget, azért, hogy nála vannak a papírjaid. ha nincs akkor igen, ami a hozamod csökkenti, abból vonják le a díjat.

    Az OTP negyed évente lenyúlt vagy 10 e Ft a se miért. :W
    Az igen. :B Végülis így kell csinálni :DDD Nem ingyen tanácsot adni :DDD

    zsoltzsolt
    El pár naptól pár hét is lehet, mire megnyitják. ügyfélkapun keresztül kell. Egyszerűbb lehet elmenni, vannak vidéken is kirendeltségek. Befizetni, csak ott lehet ahol van pénztár, transzfert meg a bankodnál kell majd kérned.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák