- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz #33802016 #14146 üzenetére
CIB-nek is van a Simple-hez hasonló fizetési felülete, mostanában egyre több helyen (színház és koncertjegy értékesítő oldal) ajánlja fel mint lehetőség a Simple mellett.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #14153 üzenetére
Olyan applikációja is van mint a Simple? (1-2 hasonló funkció pl jegyvásárlás busz, vonat, helyi járat részben KHnál is van, mobilbank appban. A Simple ennél többet tud és nem egyenlő a mobilbankkal az külön app nem? )
Fizetési rendszere több banknak is lesz, MVMnél Cib felület jön be, megint másik társaságnál megint más Bank felülete ez nem ugyan az. Terminált is üzemeltet több bank, ha megnézed a nyugtát ott van, hogy elszámoló bank, OTP, KH stb.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Praktikeres online vásárláskor kisebb technikai malőr volt.
Sikertelennek írta az AP a fizetést a simple alkalmazásban
De a simple ben meg kétszer könyvelve van az összeg.
Reszkessek vagy majd automatikusan jovairodik majd?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
johniee
senior tag
Sziasztok!
Nem használom minden nap,
de most valamiért még elindulni se akar az app,
eddig jó volt ROOTolva stb. és ment a telómon
Ma ezt a weboldalt dobálta nekem egymás után
1-2 alkalommal tudtam csak belépni az OTP netbank applikációba a mai nap folyamán.
Az még az érdekes, hogy 2 különböző telefonszámot tüntet fel az oldal a 3. képen!
Korábban a McDonalds app meg már nem is tudom mi miatt kellett megbuherálni a szoftvert a Xiaomi telómon
Most lehet, hogy vissza kéne zárni a Bootloadert+mindent is? visszaROOT-olni?
SPAM jellegű emailekre/SMS-ekre nem szoktam rákattintani."Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
KurtCobain
őstag
válasz johniee #14157 üzenetére
Szia!
Ha esetleg van valakinek megoldása erre a problémára, azt szívesen hallgatom. Az alany telefonos custom ROM van, magisk-kel, de Zygisk-ben rejtve van kb minden elől a root. SafetyNet vizsgán átmegy a telefon.
Jelenleg így oldottam meg: Shelter app, OTP alkalmazást átklónoztam munkahelyi profilba, így működik. De elegánsabb lenne a "normál" módon használni.
Mmm'kay?
-
kw3v865
senior tag
Megkaptam azóta a számlát az útdíjakról csütörtökön, de nem írtak semmit a fizetésről. Azonban egyelőre nem is terhelték meg vele a kártyámat. Vajon az lehet az oka, hogy az online fizetés nincs engedélyezve a kártyámon (nem is volt korábban se)? Igaz 15-e a fizetési határidő. Természetesen nem akarom elsunnyogni, de utalni se akarok, mert az elég drága.
-
Asycid
tag
válasz KurtCobain #14160 üzenetére
A magisk-et is rejteni kell, nem elég a zygisk, és van rá lehetőség a beállításai közt, hogy más néven "újratelepítse" magát. Sajnos nem emlékszem már milyen néven fut a dolog, de emlékszem, hogy rootolt telefonomon így simán ment az OTP (is).
-
Tarokk79
aktív tag
válasz KurtCobain #14163 üzenetére
Nekem is hasonló problémám van rootolt PocoF3-mal magiskkel. Eddig ment az OTP app, most nem megy kb egy hete. Más banki appok ugyanúgy mennek. Telefont nem frissítettem magisket nem piszkáltam, maximum az app frissült. Ha rájösz a megoldásra megoszthatnád.
-
törölt tag
Miért jó torolt telefonnal használni? Nem véletlenül nem engedélyezettek az ilyen dolgok.
-
johniee
senior tag
válasz KurtCobain #14160 üzenetére
Végül a legújabb hivatalos Global szoftvert felraktam a telefonra és visszazártam vele együtt a Bootloadert is
Minden app működik így szűz MIUI rendszeren[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
KurtCobain
őstag
válasz Tarokk79 #14164 üzenetére
Annyi mindennel próbálkoztam már, de nem sikerült. Azt a fülest kaptam, hogy KernelSU-val elvileg működnie kell, de azt nem próbáltam, mert kell a Magisk.
Én ennyiben hagyom. Shelterrel és munkahelyi profillal működik. Hálistennek, én nem vagyok OTP-s, csak a családban van.(#14165) Gallmix:
Ha egyszer hozzászoksz ahhoz, hogy gyakorlatilag bármit megtehetsz a telefonodon, utána nehezen állsz vissza a zártságra. Ne egy alkalmazás mondja meg, hogy hogy használom a telefonom. Az olyan lenne, mintha a csecsemő tépné szét a pitbullt.(#14166) johniee:
Ha neked így megfelel.Mmm'kay?
-
Noxy
veterán
válasz KurtCobain #14167 üzenetére
gyakorlatilag bármit megtehetsz a telefonodon,
Igen, de akkor más is, úgy hogy észre sem veszed.
i6S-ig én is JB-m. i12 már nem, de nem is kellet, mert jött jó pár iPhone-ra a Pegasus.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
DS39
nagyúr
válasz KurtCobain #14167 üzenetére
Nincs ezzel gond, de feltétlenül a mókolt eszközön kell netbankolni?
Lehetne arra egy külön érintetlen telefon vagy tablet. -
adika4444
addikt
Hali!
Tanácsot kérnék, milyen irányba induljak.
OTP Junior-t használok, azonban néhány hónap múlva megszűnik a hozzáférési jogosultságom ehhez a konstrukcióhoz.
Mire lenne érdemes váltani? Elsősorban maradnék az OTP-nél, így itt keresem a legjobb lehetőséget.
Amik nekem fontosak
- Csak mobilappos és webes bankolás, bankfiókba nem tettem be a lábam amióta van számlám és ezt a jó szokásom igyekszem megtartani.
- Eseti átutalás magánszemélynek (ezért most is 300 Ft-ot fizetek).
- Kártyás fizetés mindenért, amiért lehet. Az átutalást tényleg csak havi 1--2 alkalommal használom és magánszemély felé, amúgy abszolút a kártyás / PayPal-os / hasonló fizetések híve vagyok, mert kényelmes és biztonságosabb.
- Revolut topup-olás
- Készpénzfelvétel (de ezt Revolut-on át is tudom intézni).A cél tehát valami olyan konstrukció lenne, ahol minimálisra lehet venni a számla és a hozzákapcsolódó kártya rendszeres költségeit, mert alapvetően tényleg csak kártyával fizetek és a Junior-nál nagyon tetszik, hogy csak akkor sarcolnak, ha utlaok, de ez nekem olyan ritka, hogy így is bőven megéri.
Köszi előre is!
üdv, adika4444
-
Llew
senior tag
-
adika4444
addikt
Ez a 8 órás minimálbér a 232000 forint-ot jelenti? Ezt meghaladó bejövő forgalmam van, igaz, ez eloszlik több küldő közt.
A 20000 alatti utalásokat hogy érted, mit kell beállítani? A csomagváltást hogyan érdemes intézni (személyesen, telefonon)?Szerk: Megvan, kiegészítő csomag. Az Elektronikus Tranzakciós csomag: 191 Ft/hó esetében van egy kitétel, hogy
"Havonta összesen 1 millió forint értékben indíthatunk díjmentesen tetszőleges számú eseti és rendszeres átutalást belföldön, bankon belül vagy bankon kívül, az OTPdirekt internetbankon keresztül vagy a SmartBank mobilbanki alkalmazással, ha az egyes tranzakciók összege nem haladja meg a 20 ezer forintot."
Mivel bekapcsolható a tranzakciós csomag, ahol 250000-ig korlátlan az utalás, így inkább csak elvi a kérdés. Ha egyszer bejön, hogy mondjuk el kellene utalnom 100000 forintot, csinálhatom úgy, hogy kezdeményezek 5 darab 20000-es utalást, nem fogják visszaélésnek tekinteni?
Ha aktív mindkét kiegészítő szolgáltatás, akkor ha mondjuk 10000 forintokból összejön a 250k, akkor a nagyobb utalásokat már a másik csomag terhére küldöm, vagy okos a rendszer és számomra kedvezően jár el?[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
törölt tag
válasz KurtCobain #14175 üzenetére
Pedig nem ritka jelenség. Egyik magán másik céges pl. Már régen is volt ilyen, nem csak manapság.
Ha pedig rootolt eszközt használsz beüt valami, akkor a bank csak széttárja kezeit.
-
bexinho23
őstag
Smart számlacsomagban van a főszámlán kívül 2 takarékszámlám. Ezen felül még lehet további 3-mal bővíteni. Mivel a személyes és telefonos kapcsolattartásnak is díja van, illetve jobban szeretek mindent elektronikusan intézni, szerintetek megoldható elektronikus formában, esetleg chat-en keresztül a további 3 takarékszámla igénylése?
Amúgy meglepődtem, de a 35 év feletti emelt éves kártyadíj összege kikerült a csomagból. Számomra ez most pozitív, mert ősszel töltöm be a 35-öt.
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz bexinho23 #14179 üzenetére
A Smartos telefonos ügyintézésnek csak akkor van díja, ha olyan dolgot akarsz intézni, amit elektronikusan ingyen tudnál:
"Az OTPdirekt internetes, valamint - a mindenkor hatályos OTP Bank Digitális szolgáltatások lakossági ügyfelek részére c. hirdetményben részletezettek szerint - az OTP Digitális szolgáltatások keretében elérhető OTP InternetBank, OTP MobilBank csatornán díjmentesen elvégezhető/rögzíthető tranzakciók (kedvezménycsomag váltás, lekötés, valamint a 2022. január 23-ig kötött Smart számlacsomag keretszerződés esetén a folyószámlahitel aktiválás) fiókban/telefonon történő intézése fióki/telefonos ügyintézési napi díj megfizetésével jár."
Ebben nincs benne a Takarékszámla nyitása, azaz azért nem számolnának fel díjat (de ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá a beszélgetés elején).
Az üzletszabályzat szerint telefonos ügyintézővel a Takarékszámal (és így a Smart Takarékszámla is) nyitható:
"1.2. Az igénylés történhet:
...
1.2.2. Telefonon (OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatás keretében, illetve az általános információs menüponton) keresztül Takarékszámlára, Nyugdíj-takarékszámlára, valamint Forint Megtakarítási számlára vonatkozóan."De olvasd el az 1.3-at is, ami ennek a feltételeit és menetét ismerteti (röviden: telefonon indítod, de az új OTP InternetBankon fejezed be).
[ Szerkesztve ]
-
Állampapírt akartunk visszaváltani, pont a féléves évfordulóján. (idősebb rokon, offline, nincs neki okos telefonja se) Az otp-s közölte, hogy másnap menjünk vissza, van 4 nap erre, de pont az évfordulón nem lehet.
Mondtam, hogy akkor csináljunk egy megbízást, hogy holnap váltsa vissza, azt nem lehet.
Tényleg nem lehet, és megint sorba kell állni, parkolást fizetni, elmegy erre a szarra 2x fél nap??? Egyedül nem tud bemenni idős ember, van elég baja enélkül is.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Beni2360
félisten
válasz Victoryus #14186 üzenetére
A forduló naptól 5nap áll rendelkezésre 100%- n vissza váltani. Benne van a a szerződésben.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Sziasztok!
+36705295883
Nagyon figyeljetek. OTP nevében hív, nevet tudja, édesanya nevét és születési dátumot kér azonosítás céljából. Ami érdekes volt tudta a címem hol lakok.
Mondtam neki telefonon nem intézek semmit nem érdekel az ajánlatt csak is személyesen.
-
Beni2360
félisten
Hetek óta nem tudok fizetni a telefonommal a régi clasik Simplevel. Mire ma a tabon böngésztem az új Simleben és látom a leírások közt, hogy ha itt is be vagyok lépve nem működik az NFC.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
GabN73
addikt
válasz MasterMark #14185 üzenetére
Azt alapból megkapja....
-
Beni2360
félisten
válasz zsoltzsolt #14193 üzenetére
Át lehet transzferálni de előtte persze nyitni kell ott egy számlát. Úgymond pár ezer Ft a transzferálás. Az OTP negyed évente lenyúlt vagy 10 e Ft a se miért.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #14193 üzenetére
Át lehet, csak bizonyos időszakokban, kamat fizetés előtt után közvetlen szerintem nem. Egyébként jobban jártak volna másik papírral, ha fél éve nyitották. Ez 2019-ben még jó papírnak tűnt, pár évvel később az események miatt már nem. Ma meg egyenesen katasztrofális, bár a legtöbb bankbetétnél még így is jobb.
Persze, a legkisebb visszaváltási költség talán ennél a papírnál van.Nézd meg, hogy jársz jobban ha kamat forduló van akkor költség mentesen kitudod venni, ha máp+ kamat fordulón kívül van egy minimális díj, 0,5%?
Ha más papírod van pl prémium magyar állampapír, azt transzferálni érdemesebb, mert olyant már nem kapni, a régebbi sorozatokat és jobbak a feltételei mint a jelenleginek.Ha szerencséd van akkor az otp nem számol fel költséget, azért, hogy nála vannak a papírjaid. ha nincs akkor igen, ami a hozamod csökkenti, abból vonják le a díjat.
Az OTP negyed évente lenyúlt vagy 10 e Ft a se miért.
Az igen. Végülis így kell csinálni Nem ingyen tanácsot adnizsoltzsolt
El pár naptól pár hét is lehet, mire megnyitják. ügyfélkapun keresztül kell. Egyszerűbb lehet elmenni, vannak vidéken is kirendeltségek. Befizetni, csak ott lehet ahol van pénztár, transzfert meg a bankodnál kell majd kérned.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz #01110937 #14196 üzenetére
Nem a kamatbol von mivel nem éri el hanem a folyószámlából vonja.
Mindegy mikor transzferál ugyan úgy ketyeg tovább. Nekem azt tanácsolták ha nincs forduló idő pont várják 2-3 hónapot és utána törjem fel és tegyem másikban.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz zsoltzsolt #14195 üzenetére
Nem tudom de hívd őket fél és még mondják, de szerintem nem lehet csak személyesen alá írások kellenek. Keresd ki a neten a legközelebbi és foglalj idő pontot.
-
donmackó
addikt
Érdeklődnék hogy a jelzáloghitel számlakivonatot meg tudom valahol nézni? Az otpdirekten nem találtam, az internet bankban meg még úgy sem. Illetve még egy kérdés. Milyen végtörlesztési díjjal kell kb számolni, ha a fennmaradó összeget kifizetném? Nem nagy összeg (150k körül van ha jól emlékszem az év elején kapott levélre), viszont még vagy 10-15 év mire lejár.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
törölt tag
válasz Beni2360 #14197 üzenetére
Amikor még nekem volt banknál, levonta az adót a bank, és a saját díját is, "készhez" csak ez utáni összeget kaptam, azt is csak másnapra.
Transzferálni meg nem lehet mindig, kamat fizetés előtt után pár napig biztosan nem lehet. Anno az államkincstár jelezte, mikor kérdeztem.
A papír amit transzferál az ketyeg tovább ebben igazad van, ott nincs változás.
Mire tanácsolták ezt? Prémium papírnál van 1% visszaváltási díj. Másnál pl Dkj és nem lakossági papírok megint más a helyzet (rosszabb is lehet, magasabb a visszaváltás díja, esetleg az árfolyama).Itt Map+ról volt szó. Annál van díjmentes időszak - most ebben van az eredeti kérdező.
Ha nincs épp ez a díjmentes időszak akkor is minimális költséggel bármikor feltörheti. kb 0,5% (de utána kell nézni).A Map+ akkor lesz jó választás, ha nagyon alacsonyan lesznek a kamatok, infláció. mint 2019-ig. Magas inflációs környezetben a prémium papírok teljesítenek legjobban.
zsoltzsoltnak ha prémium papírja van, korábbi sorozat, azt ne váltsa vissza, mert olyan kondíciókkal már nem kapható a jelenlegi sorozat. A kamat prémium radikálisan csökkentve lett a legutóbbi sorozatnál.
Transzferálni visszaváltás nélkül is tudja, ha ez a cél. De lehet olyan otp-s számla konstrukció ahol nem is vonnak tőle díjat.
Beni2360
A 2-3 hónapot a költség ledolgozás miatt mondhatták neked.Nem kötelező bemenni, online is lehet. ügyfélkapun keresztül. Tapasztalatok alapján pár naptól pár hét is eltelhet mire megnyitják a számlát (a kérelmed feldolgozzák).
Személyes ügyintézésnek azaz előnye, hogy ott biztos azonnal megnyitják.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest