- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ha letiltom a kartyakat az appban, ujra tudom este aktivalni?
-
törölt tag
Az OTP Bank kapta a Mastercard – Év Bankja 2022 verseny fődíját/
A cikk végén a további 6+1 kategória díjazottjai is fel vannak sorolva.
-
namenlos
tag
válasz BUZZLGHTYR #13451 üzenetére
Nem, csak személyesen. Ha viszont dombornyomott, végleg kuka.
-
perempe
addikt
Megérné most a szállást külföldön kártyával fizetni? Van készpénz is, UniCredit és OTP kártyákról lenne szó. Mennyit fizetnék egy EUR-ért?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Asbee
veterán
Sziasztok! Bankfiókban saját számlára, nagyobb összeget (15M), ingyen, bármi gond nélkül be tudok fizetni ugye? Nem találtam semmi hirdetményt ezzel kalcsolatban.
-
luciferk
senior tag
Az asszonypajtival aki társtulajdonos net számla csomagban vagyunk, a kettönk nyudíjja 434e a számlára jön, éves kimutatás költség 26e forint amely valószinű emlkedni fog, nem sok ez egy kicsit?
-
yogibear
addikt
válasz luciferk #13460 üzenetére
Éves számlavezetési díj kb 7ezer, 5-6db csoportos beszedés/rendszeres átutalás kb 4ezer, évente, éves kártyadíj kb 3400 (Visa)... ami efelett van az plusz...
Ha pl. többször veszel fel kp-t a havi ingyenes 150k felett az megdobja... meg ha van sms értesítő beállítva rendszeresre... és ilyenek... havi 10 db sms belépőkód kiküldése ingyenes, utána sms díjért... stb... nézd át a kapott díjkimutatást, abból minden kiderül...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Noxy
veterán
válasz luciferk #13460 üzenetére
Én uan így voltam az OTP-l negyven évig. Kb ezek költségek voltak nálam is. Első körben megszüntettem s csop.. beszedést. 89 Ft/db x 4. Átraktam az iCsekk-re, vagy a szolg.. appjában fizetem. Megszüntettem SMS -küldést a tranzakciókról, meg a hitelkeret emelése van lehetőség spamot.
Ezekkel sem voltam sokkal beljebb, oszt egy éve át mentem az UC Partner Aktív Zéró Csomagba. Csak a nyugdíj meg a MÁK hozam megy a számlára. Nincs semmilyen havi állandó utalás. (Pedig ez is ingyenes lenne) Így változás esetén, mindenféle gond macera nélkül váltok bankot.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz donbig #13465 üzenetére
Azon a számon amin kapod az SMS-t
elküldöd a Tilt szót. [kép] Innentől semmiről nem kapsz SMS-t. ( belépő kódokat viszont megkapod )
Nekem tök felesleges volt, mert az OTP app-ban meg jött a push üzenet is az összes tranzakcióról.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Lehet rossz topic akkor elnézést.
Sziasztok eddig szerencsém volt és kérhettem a szép kártya juttatásokat valós pénzre. Értelem szerűen valamivel kevesebbet de így is megérte nekem. Most is kapok egy kisebb öszeget viszont most csak szép kártyára kérhetem. Fő kérdésem az lenne mennyire nézik hogy ki használja a kártyát? Van egy ismerősöm akinek "oda adnám" a kártyát természetesen a kártyán lévő összegnek csak 60%-át kérem. Olvastam a jogszabályt és társkártátya lehetőségeket de egyikbe se tartozna bele hogy használhassa a kártyámat.
Erre van valami út hogy ne tudjanak bele kötni?
Köszönöm a segítséget!~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
veterán
válasz Krisztianby #13467 üzenetére
Hát ha nem ellenkező nemű az ismerős, akkor csak tanulja meg az aláírásod annyi az "ellenőrzés", hogy fizetéskor aláírja a blokkot.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
veterán
válasz Krisztianby #13469 üzenetére
Úgy akkor jónak tűnik szabálytalan marad természetesen, de kisebb a lebukás esélye.
Kicsit rákerestem, és elvileg kérhetnek személyit is az elfogadóhelyek, hogy védjék magukat az esetleges NAV büntetéstől... velem még nem fordult elő ez éttermekben, de én nem használom olyan gyakran, szálláshelyen meg más okból is adni kell nekik... Egyéb felhasználási helyekről nincs tapasztalatom.Szerk.: és lám, aláírás is csak itt-ott kell, ebbben nem voltam biztos, nem tudtam, hogy miért nem volt rá szükség x helyen.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Max kajára használná fel , gondolom "barátnő" státusz nem sokat nyomba lakna megkérdezik miért van nálam a kártyám.
[ Szerkesztve ]
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
vnorbi
aktív tag
Ez teljesen változó. Szoktam használni olyan helyen, ahol minden alkalommal elkérik a személyit is mellé (jegyiroda), és olyan is van, ahol az elfogadó hagyja jóvá helyettem az összeget a terminálon, és ő írja alá a POS cetlit is a kártyatulajdonos helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz perempe #13455 üzenetére
Mennyit fizetnék egy EUR-ért?
Na ez az amit sem az OTP-nél sem az UC-nél nem látsz pontosan vétel előtt. Feltéve ha előtte nem bogarászod ki a hirdetményen az aktuális árfolyamot, amit még gyorsan beszorzol.
Revoluton, Wisen, meg valós időben (kivéve hétvége) látod hogy mennyi lesz az annyi. [kép] Vétel után meg a számládon landol az euró.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
viktorhu
veterán
válasz perempe #13477 üzenetére
A végleges elszámolt árfolyamot kell nézni, amikor a tranzakciót már lekönyvelték. Amit a vásárláskor látsz összeget, az nem egyezik a véglegesen könyvelt árfolyammal (az majd a könyvelés napján érvényes deviza eladási árfolyam lesz). (Az OTP árrése 1% körül van, alacsonyabb, mint a többi banké, de drágább, mint a revoluté és a wise-é.)
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz perempe #13479 üzenetére
Pár éve már költséghatékonyan meg lehet oldani az €, meg $ pénzügyeket. Felesleges a magyar bankok hókuszpókusz követhetetlen átváltási díjszámításával,, könyvelésével, sarcával foglalkozni. Lehet hogy ezért nincs még mindig eurónk?
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
addikt
Üdv!
Az otp direktben (asztali honlapon) a belföldi utalásokhoz elmentett űrlapok közül, hogyan lehet törölni amelyik már nem kell?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
perempe
addikt
Off:
My UniCredit Banking-ban be tudom állítani, hogy az internetes, kártyás vásárlások (MasterCard) esetén ellenőrző SMS-t küldjön a bank? Hogyan? Be kell mennem személyesen?Én személyesen mentem be az OTP-be, hogy így állítsák be, azóta merem használni.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
tomp
félisten
Lejárna a másodlagos számlaazonosítóm. Az új internetbankban ezt se lehet beállítani? Sehol se találom...
-
Llew
senior tag
Most ez komoly hogy egyszeree kell használni a simple-t meg a plus-t?
Múltkor feltettem a pluszt mondvan az az új, és a regi mar nem frissül.
El is felejtettem hogy mindketto fent van. Aztan valamelyik leszedtem a regit mondvan minek a kettő. Viszont most nem megy az nfc-s fizetes, es ahogy visszaolvasok azért, mert mc kártyához a regi kell. Ennek így mi a fasz értelme van?Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
aktív tag
Sziasztok, most küldtem el éppen egy utalást webes felületről az új (Már nyilván nem új, de még a régi felület is üzemel) internetbankból. Ugye miután megadjuk az utalás adatait a következő menü az összesítés lesz. Na, ott volt bal oldalt a Honnan rész, és a vastaggal írt nevem után ott volt, hogy "ÚRNŐ" Eggyel alatta már érdekes mód rendesen írta ki a nevemet.
Mi lehet ez az úrnő? Valami hosszabb dolgot jelente csak van egy karakter limit? Elég hosszú a nevem szóval elképzelhető, bár a karakterszám nem 0ára vagy 5re végződik szóval ezt is kétlem. A számlaneveknél nem találtam semmi olyat, hogy űrnő be lenne írva a nevem után és a számlához senkinek nincs hozzáférése rajtam kívül.
-
aktív tag
válasz MasterMark #13489 üzenetére
Nem, megnéztem a beállításokban, a mobilappból is, minden egyes helyen a rendes nevem szerepel, sehol nem volt az úrnő mögötte.
Igen, tudom mit jelent az úrnő hétköznapi környezetben Megszólításra lehetőséget én nem is találtam, be sem állítottam mostanában semmit és kétlem, hogyha hirtelen aktiválnának ilyet, nőnek nézne a nevem alapján a rendszer
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz Peter.70 #13487 üzenetére
Debez most tenyleg ilyen balfaszul van megoldva? A honlapjukon is azt iejak a plusz mindwn kartyához jó, meg ha új kartyat akarnek a pluszban hozzadni ort is ott van minden valtozat.
Nem volr eddig bajomxaz alkalmazassal, de ez igy gaz. Mindjart le is szedem a picsaba a pluszt, nekem ne csinalja kettő majdnem ugyanaztAz emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
smgy
újonc
Otp Bonus Gold hitelkártyánál 11-e a fordulónap?
11-e a periódus utolsó napja vagy a következő periódus első napja?
Iherb 28% akció 09.23 19 óráig. Részletek az iherb FB csoportban: https://t.ly/YjQ_g ||| vagy a reddit csoportban: https://t.ly/EKhOj
-
vnorbi
aktív tag
11-e, vagy ha az hétvége/munkaszüneti nap, akkor a következő banki munkanap (februárban 13-a volt, és márciusban is ez lesz). Ez a záró nap még beletartozik az adott elszámolási időszakba, azaz ha nincs zavar a munkanapokkal, 12-én indul, és következő hónap 11-én éjjel zárul. A határon végzett vásárlás valószínűleg átcsúszik a következő időszakra, ha például 11-én vásárolsz valamit, és 11-én van a zárás, akkor a számlakivonatra csak zárolásként kerül fel az összeg, ez nem lesz benne az aktuális tartozásban, majd csak a következőben.
Tehát normál esetben a 11-e az utolsó nap, de az aznap indított vásárlások már jó eséllyel átkönyvelődnek a következő időszakra.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Harom-negymillio forint felvételnek mekkora díja lehet?
-
Peter.70
addikt
válasz Grande Ale #13494 üzenetére
Attól függ, milyen szla csomagban vagy?
-
Peter.70
addikt
-
törölt tag
Akinek szép kártyája van az figyeljen oda mert március 20 és május 31 is egy olyan határidő lehet amikor egyszeri 15% levonást hajtana végre a bank, a lejáró összegek miatt. A két dátum a lejáró összegek idejétől függhet. Nálam csak május 31 van megjelölve. A portálon talál bővebb információt.
[ Szerkesztve ]
-
iOS alatt a Mobil alkalmazásból nem lehet letölteni a havi Számlakivonatokat (sem)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest