- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
A Mobil bank meg belépés előtt kér mindig pin kódot, de amíg nem jelentkezel ki, tud küldeni fogadni push-t. Ezért kell a mobil bank.
A Curve appba sem vagyok belépve, mégis megjön minden tranzakciós üzenet azonnal...
ha legalább olvasási szinten kérhető lenne tranzakciós mail vagy valami PC-kompatibilis megoldás, de sajna OFF-os.
Simple appba nem lenne nagy kunszt (bár nem ezeknek a fejlesztőknél, akiknél az újba a MC belefésülése is gondot okoz), beletenni az aktuális egyenleget, illetve a fullos tranzakciós listát, vagyis nem csak a Simple kártyás tranzakciók lennének benne, hanem minden, az utalások is, a webkártyások is...
A Visa-s Simple-nél jó sokáig nem is működött a tranzakciós lista, csak esetlegesen (a Simple weben dettó), néha gondolt egyet és régiekkel teleszórta, amelyek már nem aktuálisak...
Tegnap kipróbáltam az MC-s Simple-t is, hogy minden felől leteszteljem az új kártyát, és láss csodát, a tranzakció szinte azonnal meg is jelent az app-ban a history-ban... és pesze az újban is...
Ha ez így maradna, az már minimális haladás lenne...
Akkor csak a Xiaomi-s tranzakciónál kellenek a blokkok, mert annak nem műlödik sajnos a transaction history-ja...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #01110937 #14604 üzenetére
Lehetséges, bár nem találom a háttérben futó alkalmazásokban...
Mindegy az új netbankkal sem lennék beljebb, ha nem telepítem fel mellé a mobilbankot is (nem akarom csak a push miatt, másra nem használnám úgysem), akkor ugyanúgy csak sms kóddal tudnék belépni a netbankba, mint a régiben...
Marad így a dolog, max az órás fizetéseknél elkérem a blokkot, hogy tudjam, mennyit fizettem... Sajnos a Xiaomiban (Mi Fitness app) nem működik a tranzakciótörténet...Csekk fizetésre sem használom a Simple-t mert a fele adatot nem írja ki abból, ami benne van a QR kódban, miközben az iCsekk mindent kiír, amit kiolvas...
Buszjegy vásárlásra sem kell már a Simple, ha majd szükséges lesz megy fel a Budapest Go, mert abban már benne van/lesz az NFC-s érvényesítés, a QR kód beolvasós néha macera, volt hogy olyan koszos volt a matrica kívül, hogy mire beolvastam volna, elhúzott a busz.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz yogibear #14605 üzenetére
A belépő sms az ingyenes tudtommal. A tranzakció egyéb értesisítés fizetős.
Revolutban pl látni az üzeneteket push utána eltűnik. Máshol vagy kiírja az üzenetet, vagy csak értesítést kapsz és be kell lépni, hogy elolvashasd. Van ahol megmarad, van ahol nem a push után is. -
yogibear
addikt
A belépő sms az ingyenes tudtommal.
A havi első 10 beléptető sms ingyenes... utána 36 huf/darab...
Mindegy mert alapesetben nem szoktam túllépni, most a kártyacsere miatt az új kártya beállításához kellettek plusz belépések...A tranzakció egyéb értesisítés fizetős.
Igen...de azok nálam le vannak tiltva...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Peter.70 #14608 üzenetére
Hatálybalépés napja: 2023. március 1.
2.4. Mobil Aláírás üzenetek
1) Az OTP Bank Nyrt. a Szerződő Fél által megadott mobiltelefonszámra a Mobil Aláírás keretében kiküldött havi 10 darabszámot meghaladó üzenetek darabszáma után meghatározott mértékű üzenetenkénti díjat számít fel.Nálam januárban és februárban volt 36 és 72 forint elszámolva OTP üzenetdíj címszóval mondjuk azóta nem... nem tudom hogy a 10 darabon belül voltam-e vagy volt-e hónap, amikor túlléptem a 10 darabot a többi hónapban...
Az is lehet, hogy tavasz óta nem számítanak fel rá díjat, valami ugyan mintha rémlene, de most nem találok rá linket...
Ha tényleg nem számolnak már fel a 10 felettiért díjat akkor az jó.
Én is a régi netbankról beszélek természetesen.Na ezt találtam hirtelen...
OTP Bank Digitális szolgáltatások Hirdetmény lakossági ügyfelek részére
Hatálybalépés napja: 2023. szeptember 3.2. Üzenetenkénti díj
11) A Digitális szolgáltatások használata során kiküldött Mobil Aláírás üzenetek után a Bank nem számít fel díjat.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Apropó, egy pozitív változást is találtam:
Tegnap kitesztelendő az új MC kártyát, a régi Simple appal fizettem és a tranzakció azonnal megjelent a listában (értelemszerűen az új app is átvette)...
Eddig az új SImple - Visa kombóval mindig csak másnap jelentek meg a listában az előző napi tranzakciók...
Plusz, ma beléptem a netbankba és a ma reggeli vásárlások is ott voltak már a listában...
Ott is eddig csak másnapra jelentek meg a tranzakciók, csak az aktuális egyenleg változott azonnal...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Beadta a kulcsot az OTP SZÉP kártyám, kellett igényelni egy másikat.
Új kártya megjött, aktiváltam is. Már fizettem is vele.
Az OTP SZÉP kártya appra rákkattintva viszont azt írja a telefon szép piros betűkkel, hogy
Hiba az azonosításkor.
Az alkalmazás használatához legalább 1 aktív SZÉP kártya szükséges.
Mint írtam, aktív kártyám van, de hogyan tudom ezt az app tudomására hozni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
fess
őstag
válasz Donki Hóte #14611 üzenetére
Hozzádtad az új kártyaszámot az apphoz?
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Ma reggel egy ilyen email várt rám:
Ami furcsa, hogy a link amire mutat:
Annyira nem tűnik gyanúsnak.Erről az email címről kaptam: noreply@otpbank.hu
De simán be tudok lépni az internetbankba, mintha mi sem történt volna.
Akkor most mi van?
-
yogibear
addikt
válasz Melorin #14613 üzenetére
Ezt találtam... [link]
Plusz, ha begépeled hogy otp.hu (manuálisan, nem gugli linkből, biztos, ami zicher) és rányomsz az internetbank belépés gombra, ott pedig az új internet- és mobilbanknál az "itt tudsz belépni"-re, akkor ide dob át:
https://internetbank.otpbank.hu/auth/bejelentkezes?url=%2Ffooldal
Vagyis validnak tűnik a dolog... így simán lehet hogy rendszerhiba az üzenet, főleg, ha most is be tudsz lépni...
De azért én mindenképpen megváltoztatnám a jelszavamat... jobb a békesség...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
hard74
senior tag
válasz Melorin #14613 üzenetére
Ilyet én is kaptam már a múlt héten is. Viszont az én fiókom fel van valóban függesztve az új internet bankban.A régibe be tudok lépni, és a mobil app is működik.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
válasz yogibear #14614 üzenetére
Jelszó változtatás miben segít? Most sem tudja a próbálkozó, ezért nem tud belépni.Nem hiszem hogy több esélye van kitalálni a jelenlegi jelszót, mint az újat.
Inkább emailt kellene változtatni, mivel az mostanit köti az Otp-hez.Ehhez nekem sincs sok kedvem.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
yogibear
addikt
válasz hard74 #14616 üzenetére
Inkább emailt kellene változtatni, mivel az mostanit köti az Otp-hez.Ehhez nekem sincs sok kedvem.
Azt meg gondolom csak személyesen lehet megtenni...
Na ezért sem tetszik az új netbanki belépés...
A régibe belépéshez még ha tudnák is a számlaszámot, azt ugye nem nehéz megszerezni, de az ügyfélszámot meg a jelszót nem, plusz sms kód...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
veterán
Nem tudok semmit hozzáadni sehol, mert az app ikonjára rábökve kéri az ujjlenyomatot, majd utána rögtön kiírja a hibaüzenetet, utána pedig nem csinál semmit, vagyis egyáltalán nem tudok belépni az app érdemi részébe
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Beni2360
félisten
Hát az én nyufimbol költők évente kb 1,800 e Ft. a többi asszony nyufi kp. Ez heti kaja bevásárlás, csekkek, adók, tankolás. Ennek az 1%-a ami vissza jön. Na majd osztok szorzok.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
prannk
őstag
Sziasztok. 100 ezres hitelkeret mit takar a tempó számlámon?
Van egy 37 ezres jelzáloghitelem.Nem tudok 100000 alá költekezni?
-
fess
őstag
válasz Donki Hóte #14619 üzenetére
Gyorsítótár törlése vagy újratelepítés lehet segít
-
veterán
-
DS39
nagyúr
SimplePay és a Direkt használhatatlan...
-
GabN73
addikt
Azért egy technikai hibát ne hasonlítsunk össze egy átveréssel...
Gondolom az államkincstár felé tett panaszodban nem szerepelt egyáltalán hogy kártérítési igényed van, persze hogy nem fizetnek.
De nyugi először nekem se ajánlott fel semmit a Volánbusz, amikor írtam nekik hogy mégis mi a qrvaanyjáért megy 5-8 perccel korábban mindig el a busz a menetrendhez képest...
Meg amúgy is, honnan tudnák hogy mit szerettél volna vásárolni. Helyedben simán nem fogadnám el a választ, írnék nekik hogy ezt és ezt szeretted volna ennyi összegért, kiesés xy forint, szeretnéd megkapni. Nem egy rakéta tudomány ez sem.
-
Grande Ale
őstag
Most már az OTP honlapján is fent vannak az új fizetési módok.
[link] -
yogibear
addikt
válasz Grande Ale #14630 üzenetére
Vagy az oldalt jó régen előkészítették és csak most aktiválták, vagy a készítője nem naprakész...
A "szimpli" appoknak már rég más a neve...
Xiaomi esetében meg nem applikációtól függ, hogy melyik kártyát kezelik, hanem a készüléktől... Visa-t csak a Band 7 tudja, a többi, apptól függetlenül, csak a MC-ot képes kezelni...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Vicc ezaz otp.., tuti jo a jelszavam a kulcskarika miatt, megis zarolva lett 24 orara a fiokom… ha letrlt a zarolas es ujra megprobalok belepni es nemsikerul, mennyi ideigvzaroljak ismet a fiokom?
-
törölt tag
válasz Grande Ale #14630 üzenetére
Igen, én is tegnap fedeztem fel. Kicsit olvasgattam a Google üzletszabályzatát. Mivel annyi helyen lépünk be Google fiókkal, mégis milyen adatokat lát a harmadik fél. Kissé gondolkodóba estem, hogy van-e olyan biztonságos mint az OTP fizetőrendszere.
Nyilván van 2 lépcsős azonosításom, meg 16 karakteres a jelszavam, de na.
Például a GPay tud úgy is fizetni, hogy zárolt a képernyő. 15 ropi erejéig.
Vélemény? -
veterán
válasz BUZZLGHTYR #14633 üzenetére
Az automatikus kitöltés valamiért problémás az új internetbank felületen, másolás-beillesztéssel viszont jó. Nekem BitWarden van, egy-két extra kattintás, nem tudom a "kulcskarika" esetében mennyire egyszerű ezt kivitelezni.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz #64638144 #14634 üzenetére
"Például a GPay tud úgy is fizetni, hogy zárolt a képernyő. 15 ropi erejéig.
Vélemény?"
Szólva mint egy sima bankkártyával de akkor ne hagyd bekapcsolva az NFC-t, és máris nem lehet, ha az értesítési sáv sem lehúzható.
Szerintem a Google Wallet elég biztonságos.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Noxy
veterán
Próbálkozás helyett: [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
yogibear
addikt
válasz Grande Ale #14632 üzenetére
Legalábbis nem fogják tovább erőltetni a "fejlesztést"... a réginél már nem is teszik...
Az megmarad így, ahogy van a MC-oknak...
Az új meg a Visa-knak, de abban sem lesz szerintem új funkció nagyon... bár lehet hogy elpazarolnak még a programozókra pár millát...
Ha a BKK jegyérvényesítés NFC funkciója sem lesz belerakva, akkor már kb teljesen okafogyott... mert a saját appok általában jobbak, mint amit az OTP belehegeszt a saját "mindent bele" cuccábal... lásd iCsekk, Bpest Go...
Nem lenne hülyeség, amúgy, ha használható is lenne, hogy "egy app mindenek felett", de ahogy az OTP ímmel-ámmal hegesztgeti a sajátját az nem ez lesz...
4 éve adogatják tömegesen a Visa-kat és csak 1 éve van hozzá telefonos app, ami vicc...
Ahogy az is, hogy csak most jutottak el oda, hogy a "szimpli" appban meg a netbankban azonnal megjelenjen a tranzakció a listában és ne kelljen másnapig várni rá...
Talán nem véletlen, hogy a BL főszponzora is a Mastercard és nem a Visa.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
vacs
veterán
Helló.
Az Árfolyam+ csomag jelenleg, 2024. február 29-ig díjmentes.
Utána fizetős lesz, vagy mindig hosszabbítják ezt a díjmentes időszakot?
Aki régóta használja az tudna nyilatkozni?(^)(>.<)(^)
-
namenlos
tag
válasz BUZZLGHTYR #14643 üzenetére
Engem is kizár mindig, ha közvetlenül jelszókezelő alkalmazás tölti ki a jelszót.
-
Noxy
veterán
válasz BUZZLGHTYR #14643 üzenetére
Akkor hajrá a köv.. 24 óra pihire.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon újak vagyunk az OTP--nél, egy olyan kérdésem lenne, hogy az imént váltottunk vissza értékpapÍrt, de nem jelent meg a számlán. Telefonon az applikációba levonta, de nem jelenÍti meg a pénzeknél. Próbáltunk ügyfélszolgálatot, de nem elérhetőek. Itt is van ilyen hétvégi átfutási idő? Lehet ezért késik? Vagy valamit elrontottunk? köszi -
emeritus
tag
Tudtommal az ismételt zárolás is 24 óra, viszont ha van azonosított telefonos hozzáférésed is, akkor a telefonos ügyfélszolgálat kérésedre azonnal visszanyitja, nem kell a 24 óra ujranyílást kivárni.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
GabN73
addikt
válasz Bencus88 #14646 üzenetére
Attól függ, mit változtál vissza?
Befjegy, állampapír, tőzsdei tranzakció?
Egyrészt hétvége van, befjegyek sok estben t+2,3,4 naposak ha az egészet adod el, előleg fizetés nélkül.
Ügyfélszolgálat pedig hétvégén is elérhető, max hívd a 000 végűt, úgy is kapcsolnak értékpapíroshoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest