Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Mi a francnak ültették be az operához a microsofttól kirúgott csempefejű barmokat? :W :W

    Még el sem készült ez a nyamvadt opera, de már elb@szták. Idióták. :(((
    Hogy lehet ilyen ocsmány kinézetet adni valaminek? 5 percig nézegettem az új kezdőlapon azokat a csúf csempéket amíg megtaláltam a prohardvert, piros színnel. Kinek jó ez? :F Miért nem lehet az oldal előnézete az ikon mint eddig? Arról rögtön megismerni és sokkal szebb is, így átláthatatlan. ( ezzel ekézték a win8-at amióta megjelent, ott már kezdenek visszakozni, az operások meg beteszik ide. Talán leárazás volt csempékből? :F )
    Talán szerencsére a gyűjtőlap megfelel a besorolatlan könyvjelzőknek, mert csak az van ott ami a gyűjtőlapon volt (kérdés meddig lesz ott?). Ami a könyvjelzősávon volt azt máshová tette.
    A kérdés hogy meddig lehet még használni majd a régi felületet? Ha mindig választható marad akkor semmi baj, de ha ez a nagy fejlesztés, akkor kár volt fáradni vele. A könyvjelzők közül nem lehet törölni pl a "vásárlás" "utazás" és "videók" mappákat? Miért nem? Miért akarnak mindenhol rámerőltetni olyat amit nem kérek? Majd ha kell videó mappa akkor csinálok magamnak.
    Miért külön mappában van pl a könyvjelzősáv? Én oda tettem a mappákat és azokaban vannak tematikusan a könyvjelzők. Azokat miért nem teszi ki a könyvjelzők oldalra például, legalábbis miért nem engedi? Semmi szerkesztési lehetőség nincs a felülethez, húzással sem tuom odatenni. Vagy csináljam meg újból ugyanazt ami a könyvjelzősávban van? Így dupla lesz minden. Eléggé elcseszettnek tűnik elsőre.
    Azt hiszem lenne még sok száz dolog amit előbb meg kellene csinálni és csak utána okoskodni a csudaszép dizájnnal.
    Egyszerűen nem értem, hogy manapság csak elrontani tudnak valamit?

    Kezdek bedühödni, mert a XXI.-ik században, az internet fénykorának kezdetén nincs egy tökéletes böngésző. Kb 3-4-ből lehet választani, de egyik sem tökéletes. Ennyire nehéz lenne csinálni egy jót? Nyamvadt audió-videó vagy képszerkesztőkből, tervezőprogramokból annyiféle van, és olyan sokirányú tudással hogy nem lehet nyomon követni, de egy épeszűen megcsinált, vagy testreszabható böngészőt ami használható iis, nem képesek csinálni. Mi az oka?

    Már kezdtem örülni az új operának mert gyors, és bíztam abban ha csak lassan is egyelőre de fejlesztenek és újra nagyon jó lesz. Ezt a 25-öst látva rájöttem hogy tévedtem, zsákutca lesz ez is. Időt és energiár pazarolnak olyasmire ami nem fontos, úgy látszik a fejlesztőgárda nem pont az akinek ott kellene ülni. :(

    Na bocs a mérgelődésért de ennek ki kellett jönnie.

    Szerk:
    Próbáltam hozzáadni a gyorshívóhoz és könyvjelzőkhöz, az eddigi egy kattintás most jóval több lett. ( talán ott ki lehet választani a csempe kinézetét így utólag próbálgatva)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák