Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz ceia #21607 üzenetére

    A fenti keresősáv minek? Évek óta mindenki a címsorban keres... A második keresősáv egy olyan extra, ami ha nagyon nem tetszik, ki lehet kapcsolni. Mivel a többséget nem zavarja, a mély beállításokban (nem a csicsás alapban) van a kapcsoló.
    A Speed Dial (ha nem tetszik a magyar neve...) nálam nagyobb részt kiváltotta a könyvjelzőket. Kirakom a leggyakrabban látogatott 10-15 oldalt, a többit pedig címsorból érem el. Ugyanis amikor elkezdek beírni, a böngésző automatikusan ajánlja fel, majd szűkíti a lehetőségeket.
    Képzeld, én is használok böngészőt lassan 20 éve, de ha kitaláltak valamit, ami megkönnyíti az életem, nem kapálózok ellene, hanem inkább örülök, és gyorsan megtanulom használni. Szerinted évek óta azon vergődök, hogy a mobilos/tabletes böngészők miért nem pontosan ugyanúgy néznek ki, ill. működnek, mint az asztalin megszokottak, vagy vettem azt a minimális fáradtságot, és megpróbáltam rájönni, hogy miben mások (esetleg jobbak)? Valójában évek óta 90 %-ban tableten böngészek (5 % telefon), ezért is nem anyázok itt az Opera topikban az új böngészővel rendezett ámokfutás miatt. Ezt is Mercury-ban írom iPadről...

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák