Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    Ma újabb developer build jött, és ezzel együtt az a kellemetlen meglepetés, hogy még a stabil O18-ban sem lesz bekapcsolva a Quick Access Bar :U Mivel ez lett volna az O18 egyetlen nagyobb újítása, így kijelenthető, hogy megy a helyben topogás ...

    "Which means that Opera 18 will be moved to Next without the QAB feature. "
    "Correct."

    [link]

    Sk8erPeter: ahogyan közben már rájöttél: ha több Windows alatt állítottál be jelszavakat, akkor több Windows kell ezek dekódolásához.

    Hümm, ez elgondolkodtatott, ezek szerint megoldható lenne akár, hogy lokálisan "szinkronizálva" legyenek a Login Data információi a Chrome és Opera között folyamatosan, mármint azzal a kikötéssel, hogy a két böngésző mondjuk nem fut egyszerre (hogy ne ugyanoda akarjanak írni, és a fájl ne legyen zárolva a másik elől)?
    Simán, elég egy olyan egyszerű program, ami a logins tábla sorait összefésüli (bár a Linux és Windows közötti átmenet, valamint a launcher2.exe jelszómódosítása kicsit elbonyolítja a helyzetet). Amúgy a launcher2.exe funkcionalitása megvalósítható* Chrome-hoz és Chromiumhoz is, csak az Opera-specifikus kódot kell lecserélni (profil megkeresése, Opera futtatása) kell lecserélni, a fő logika, azaz a jelszavakkal babrálás maradhat változatlanul.

    Kis kötekedés: ha bejelentkezett Google-fiókkal szinkronizálja a jelszavait is.
    Valószínűleg ez az oka, hogy nem nyúlnak hozzá a mostani megoldáshoz. A felhasználók többsége nem találkozik a hibával, mert vagy szinkronizálja a jelszavakat, vagy nem is tudja, hogy a profilja túlélheti az újratelepítést, így nem fektetnek bele több energiát.

    * mielőtt még megkérdeznéd: ha készül egyszer ilyesmi, akkor nem én leszek az, aki megírja :P

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák