Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz #27441408 #17186 üzenetére

    "Talán mert a "partizánkodó" különcsége ellenére tetszik az opera"
    A hozzászólásaid nem ezt tükrözik. Ne gondold, hogy a ":U :W :((( :(( :( :O" smiley-k kíséretében tett megjegyzéseid (melyek lényege: "ez a böngésző egy fos, sokkal jobbak vannak a piacon, de én kényszerből használom ezt a szart, mert ostorral ütnek, és nincs is más választásom, meg nyilván kurvára hozzátesz a fórumok színvonalához, hogy nyavalygok, mint egy fürdősqrva") túl nagy szakmai hozzáállást sugallnak.
    Lehet kritizálni a böngészőt, de akkor érdemi kritikát tegyél, ne csak leszarozd hetente legalább egyszer.

    "Persze írok a fejlesztőnek a nyelvtanfolyamomat meg te fizeted"
    Hát szerintem jobb, ha erre inkább nem is mondok semmit.

    "megkérdezném vajon miért hátul kullog az opera ÉVEK ÓTA a böngészők listáján"
    Nyilván ez olyan szépen leegyszerűsíthető, ahogy Te teszed, nyilván csakis az van a háttérben, hogy ez a böngésző egy szar, és punktum. Nem is játszik ám közre többek közt a többi böngésző agresszív reklámkampánya...
    Itt gyorsan hozzátenném, hogy bár én kedvelem a Chrome-ot, azért az felháborító, amit a Google csinál a folytonos reklámozással - most már tényleg átléptek egy szintet. Nem igaz, hogy ha megnyitok egy dokumentumot Google Docs-on (most már Drive) egy másik böngészőben, egy másik Gmail-fiókkal, ahol még nem lőttem ki a figyelmeztetést, akkor a Google-nek az arcomba kell vágnia, hogy ugyan használjak már egy GYORSABB ÉS JOBB böngészőt, ami nyilvánvalóan a Chrome, és egyből a link visz is a letöltőoldalra, és nem igaz, hogy szinte már nem tudok egy napig úgy böngészni, hogy ne lenne az arcomba vágva a Chrome reklámja. Ez a hozzáállás szánalmas, bár tény, hogy hatásos. Szerintem.

    Az meg szintén nevetséges, hogy képtelen vagy írni az általad sűrűn látogatott oldal fejlesztőinek, hogy javítsanak egy hibát, bár ezt már írtam, de azért még egyszer, hogy hátha átjön a lényeg.

    (#17194) silver star :

    "Vagy építsenek 1 HASZNÁLHATÓ böngészőt"
    Még egyszer megkérdezem:
    miért nem használsz egy általad használhatónak vélt böngészőt végre, és hagyod el a topicot, ha mást nem nagyon tudsz, mint érdemi érvek nélkül fikázni az Operát?

    "Valamit csak tud a GOOGLE, ha lenomták már a fájefroxot is...."
    Ez fájt. Azért arra nem gondoltam, hogy ezt el kell magyarázni neked, de gondolkozz már egy kicsit, könyörgöm. Szerinted mekkora tőke áll az Opera brigádjának rendelkezésére, és mekkora áll a Google rendelkezésére? :W
    Nem vetted még észre az óriási különbséget a reklámkampány mértékében? Ha ez újdonság lenne számodra, akkor most gyorsan elmondom: a reklámhoz pénz kell. Ilyen mértékű reklámozáshoz pedig iszonyatos sok pénz kell. Meg az, hogy lényegében minden szegmensben jelen legyenek az informatikában.

    ============

    (#17192) Penge_4 : azt nem tudom, ez mennyire magyar mentalitás, vagy mennyire nem, gondolom azért ez nem csak nálunk van így, az átlagfelhasználó úgy tűnik, ilyenekre sajnálja az idejét, pedig ezzel segítene valakinek. De csak úgy haszon nélkül segíteni valakinek nyilván rendkívül megerőltető... az persze tök jó, amikor ingyen és bérmentve megkap valamit. Ha meg fizetni kell érte, akkor meg marad a nyavalygás és fikázás, hogy "hádeénezéfizetek, he!!", ahelyett, hogy írna egy nyomorék levelet, hogy basszák meg, javítsák már ki a hibát.

    ============

    (#17185) hunfatal :
    hát igen, a hozzászólások alapján ez teljesen így van, ahogy írod.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák