Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #16765 üzenetére

    Azért ez már szinte sértésszámba megy, hogy elmagyarázod, hogyan update-eljem egy csomagolt állományban lévő fájl tartalmát. :DD

    http://i.imgur.com/rXuMv.png

    Beállítottam, mégis lefosta, újraindítottam, aztán megnéztem, és láttam, hogy az operaprefs.ini-be érthetetlen módon más skin elérési útja került be, pedig korábban itt jót állítottam be:
    opera:config#UserPrefs|ButtonSet

    Na mindegy, legyen, beállítottam még egyszer, újraindításkor végre hajlandó volt módosítani a jó elérési útra, meg is nyomtam a Ctrl+Shift+Alt+B (ne kérdezd, miért ezt állítottam be - gondoltam ez tuti nem foglalt, és véletlenül nem fogom megnyomni) kombót, ekkor végre kaptam már az arcomba egy üzit:

    http://i.imgur.com/bAs9T.png
    "Unable to continue. Please select a skin made for your version of Opera."

    Na végre, ebből már legalább ki tudok indulni. Úgy látszik, már kissé régóta görgetem magam előtt ezt a skin-verziót, és a sok update után már inkompatibilis.
    VISZONT most megint működik jól a narancssárga kijelölés, most ezt már tényleg nem vágom. :D Akkor most ez azért van, mert nyomtam egy "Reload skin"-t, és ettől érvényre jutottak az operaprefs.ini beállításai?

    Most akkor beállítok egy gyári skint, annak lemásolom a standard_skin.zip-jét, és akkor nem fog sírni inkompatibilitásra.

    De ezt írtad:
    "Nem. Az egyik a skin.ini-ben változtat, ez meg gondolom az operaprefs.ini-ben. De mindkettő ugyanazt okozza (és gondolom emiatt van, hogy ugyanaz a bug érinti mindkettőt egyformán)."
    Most akkó' mi va'?

    Na jó, megnéztem operaprefs.ini-ben végre, ott ezt látom:

    [Colors]
    Highlighted Text=#ff7f27
    Highlighted Text Unfocused=#99d9ea
    Skin=#f0f0f0
    Edit Background=#b97a57
    Selected Text=#ffaec9
    Selected Background Unfocused=#ed1c24

    Na most akkor a
    Selected Text bgcolor nofocus = #FF9632
    a skin.ini-ben minek kell egyáltalán?
    Meg amúgy ez a bgcolor nofocus "toldás" ez biztos, hogy "valid" így?

    Ha most egy gyári alapján lemásolok egy standard_skin.zip-et, beállítom a megfelelő elérési útját, és annak a skin.ini-jében állítgatok, akkor az egyáltalán érvényre fog jutni?
    Vagy akkor melyik az "erősebb", az operaprefs.ini? Annak a beállításai élveznek prioritást, vagy a skin.ini-ben szereplők? Vagy rosszul teszem fel a kérdést, mert a skin.ini alapján építi újjá egy Reload skin esetén az operaprefs.ini-t?

    Bocs, de én már teljesen belezavarodtam. :D

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák