Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz dqdb #10970 üzenetére

    "Apróság, de mégis sokkal gyorsabbnak tűnik. Másik "szemfényvesztés", amikor letöltés közben sűrűn rajzolja ki a böngésző az oldalt. A felhasználó azt látja, hogy milyen királyul és gyorsan jön a tartalom, valójában pedig elképzelhető, hogy ritkább kirajzolással gyorsabban megjelenne a komplett oldal."

    Ez nem csak a CPU használatra van hatással? Úgy értem ha egyből renderel, akkor látod ahogy pakolja össze az oldal elemeit, ami erőforrásigényesebb, mintha a háttérben csinálná, de ettől miért lesz lassabb egy erősebb gépen?

    Amúgy meg aki a sebesség megszállottja állítsa a lenti két értéket 1-1-re, restart, majd töltsön be egy oldalt sok elemmel.

    opera:config#UserPrefs|FirstUpdateDelay

    opera:config#UserPrefs|UpdateDelay

    "Operában Ctrl-J (oldal összes linkje), szűrőfeltételként beírom a jpg-t, kijelölöm az összes elemet (Ctrl-A), majd mentem a képeket (Ctrl-S), és már csak képenként egy Entert kell nyomni."

    Vagy használhatod a Save to Download Folder opciót is, amikor ne dobál fel dialógusokat sem és ha egyezik a név, akkor hozzácsapja a (1), (2) és így tovább.

    "Más is találkozott már olyan problémával itt a PH-n, hogy egyes képek helyett teljesen másik jelenik meg?"

    Nem. Én azzal találkoztam, hogy a képeden látható vissza és előre nyilakat két sorba tördeli az első alkalommal, aztán egy frissítés megoldja.

    (#10976) frankie!: Ctrl+F12->Haladó->Letöltések

    Itt alul módosítod. Sajnos 10.60-tól már nem lehet manuálisan módosítani az elérési útvonalat (akárcsak a userJS-ek és userCSS-k esetén sem). (Őszintén szólva tényleg kezd már a tököm tele lenni. Most akkor kiknek is gyártanak böngészőt? Tényleg elgondolkozom rajta lassan, hogy akkor adjanak ki egy hülyebarát WinGOGI-t meg egy Operát. Az Operát lehessen bütykölni a WinGOGI meg kérdezze meg hússzor, hogy tutibiztos-e vagy, vagy ha beírod az MSN címét a szomszéd Pistikének, akkor telefonos segítség is van benne) :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák