Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sebaj Fóbiás

    aktív tag

    Sziasztok!

    OMV3 Debianon a szitu, Transmission-nel szívok én is. Illetve nem szívok, csak nyalogatom, mert most éppen megy, csak nem úgy, ahogy szeretném. A vinyón van egy "mindenegyben" mappa, ezen belül van minden cucc egy mappastruktúrában, bizonyos részei ide-oda kiosztva SMB-vel. Én ezt a "nagy" mappát használom megosztva, hogy egy felcsatolt meghajtón elérjek mindent.

    Viszont ha a torrent mappát ezen belül hozom létre, akkor egyszerűen nem tud írni bele a TM. Ha ezen kívülre teszem, oda meg simán megy. A jogosultságokat ugyan úgy állítom mindkét esetben, nem is jelzi pirossal akkor sem, ha "belül lévő" mappát adok meg neki, létre is hozza benne a 3 almappáját (done, temp, watch), de amint betelik a buffer és írnia kéne a lemezre permission errort dob. Elvileg mindent beállítottam a megosztott mappára, amit kell, már a TM törlés, újratelepítés, új megosztott mappával újrakonfigurálást is megjátszottam, de az eredmény ugyan az. Bentre nem megy, kintre megy. Utólag megosztottam ezt a "kinti" mappát is, felcsatoltam magamnak egy másik betűre, de így nem az igazi.. :)

    Az OMV-Extrák / Apt törlés az mit csinál? Ez az egy amit visszaolvasás alatt találtam és még nem próbáltam ki. Mit cseszek el? Vagy ki csesz el és mit? :)

    Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.

Új hozzászólás Aktív témák