- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz parandroid #53240 üzenetére
mert kőkorszak ami van.. a beszállítók teljesen elaludták az egész mobil forradalmat és most kullognak a trend után. a kínaik is gyorsabbak voltak a szimpla és dupla din fejegységeknél, igaz, hogy a legtöbb ócska, de már androiddal döcögnek.
amúgy a 150ezer euros legújabb s merciben és range roverben is ipari hulladékot kapsz, ha multimédiáról van szó.. idén jelennek meg az első androiddal szerelt autók. most kezdődik az, aminek már jó pár éve menni kellene.
hamarosan az lesz, hogy tableted bepattintod a középkonzolba és arról vezérelsz mindent, de még az autó fűtés, szellőzés és egyéb rendszereit kompletten.. a tesla megmutatta, hogyan kell ezt csinálni. szerintem robbanás szerű lesz a növekedés az android/nvidia összeborulás miatt, plusz pár nagy gyártó már aláírt hozzá.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
freaghill
őstag
Én itt tenném fel a kérdést.
-
nagyúr
egyik barátom most rendelt valami olyan médialejátszót, amit be lehet kötni a honda accorxd gyári hifi cd-váltójának a portjára, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest