- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Verus
senior tag
Pooooooogiiiiiiiiiii
Persze Mackóka Sőőőt még egy adag muffin is vár
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #42550 üzenetére
A lemez kb egy idős az íróval - még akkoriban vettem hozzá pár darabot, ennek pediglen már vagy két-két és fél éve...
Talán még nem romlott meg ( Valami Verbatim, vagymijarosseb ).
Agyon nem volt használva az író sem, az LS-t meg talán ha ötször használtam - tiszta haszon ez a feature...
Hejcegnő: Ugye kaphatok belőle én is?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tiv61us
őstag
az jutott eszembe hogy megennek egy langost
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Bubu79
addikt
Mi újság azzal a muffinnal? Ma már yetike is emlegette
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Olyanok vagytok... Több, mint 100000-en vannak regisztrálva a PH!-ra ( egészen pontosan 188770-en eddig a pillanatig ) - tudjátok milyen kemény dió még szabad nicket találni?
Szerintem csak tele lett a hócipője a próbálkozással és végső kétségbeesésében szerezte be ezt
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
[link] - Elég jó film. De figyelemeltereléshez kevés. Asszem ma BL meccs közben szépen elalszok. Minden jót.
-
-
addikt
válasz venember83 #42565 üzenetére
Megvan a film, de Jason Stataham-hoz képest gyenge eresztés, túl sok a vér, kevés az akció.
-
1010
őstag
hat igen 13 karakterben nehez kifejezni magad
viszont sztem emg rengeteg szabad nev van
es akkor meg ott van a karakter tabla
ha jol tudom az osszest lehet hasznalni nevnel is∑´®†¥¨^åß∂ƒ©˙∆˚¬…æΩ≈ç√∫~µ≤¡€€#¢∞§¶•ªº¡™#¢∞§¶•ªŒ„‰ÂÊÁËÍÎÏÌÓ`ÛÙÇ◊ıˆ˜≤≥÷Æ
stb
-
lakisoft
veterán
Helló Srácok!
- Árad -
-
Bubu79
addikt
Hogyan is lehetne csúnya - egy ilyen Tündér keze munkája?
Meg amúgy is - a Chokito is ronda, mégis finom
-
Bubu79
addikt
Azt biza elhiszem, hogy finom - csokis, fahéjas, mindegy milyen
Lumpy: Nem lehet mindig sanyargatni Magad - egy muffin még nem a világ vége
Tetszik a hozzászólás írása ablak alatt a Hiba - Nincs jogosultságod ehhez a művelethez duma Gondolom Panther hegeszt megint
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Szép jó estét mindenkinek
Hát ez a nap is jól eltelt..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #42578 üzenetére
Hát igen - magam után hagyok némi hazai ízt ha már menni kell
Amúgy a para megvan nagyon - készülök is rá - de tuti nem fogok bírni megszólalni ha majd kell
Gábor: Csináljak Neked diétás muffint? Mert van ám olyan is
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
bnss
veterán
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
Nem lesz baj - csak ne görcsölj rá - add Magad és akkor menni fog minden.
Vagy gondolj valami szépre előtte - séta Lillafüreden, vagy Rozsnyón, vagy amit csak akarsz Relaxálj - majd énekelek Neked
Bon3ss: Igen, nekem is tetszett a duma
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
-
venember83
nagyúr
Télapó! Vezet a Róma. Panucci. Meg a Bordeaux is. Sajnos.
-
Bubu79
addikt
Rám számíthatsz - bevetem bársonyosan telt, mély orgánumomat ( ) és meglásd minden tárgyalást sikerre viszel
A teremürítő hangommal
Aztán persze iszunk rá és Te sem úszod meg anélkül, hogy el ne énekelnéd a nótámat
Boness: Opera 9.62-vel is csinálja...
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok!
No, most kap egy adagot az IP4500 is...
Verus: Egy kalappal! Nem lesz semmi baj, ügyes vagy Te, mi tudjuk!
Bon: FF3 alól nekem sincs jogosultságom hsz-t írni, de én akkor is meg
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #42594 üzenetére
Nézd meg most, már képet tudsz feltölteni!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #42596 üzenetére
Dehogyis szeretnéd, hogy énekeljek Neked
Hejcegnőm: Már megszokhattad volna, hogy a maci szereti a szépet és az édeset - a kettő együtt pedig észveszejtő hatással van rá
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest