Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hey - váccáp Dák?
Mit szaroztok ennyit? Értékeljétek a szándékot, hogy valami igazán nívósat sikerüljön előadni, olyat, ami gondolatokat ébreszt az emberekben, megmozgatja a mondanivaló a közönséget - célját elérte - és még dekoratív is volt közben a Tündibündi
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
vágányzár
tag
válasz philoxenia #43599 üzenetére
urológia?
FehérHolló: én is szeretlek
[ Szerkesztve ]
felsővezeték
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #43603 üzenetére
Khm.
12 éves koromban "szoktam" rá. Suli WC-jében, lent a grundon, fagyizó teraszán ( ), nagyfiúsan pöfékeltünk.
13 évesen lebuktam az egyik Bátyám előtt - akkor elrakott úgy, hogy azt hittem én vagyok a Nagyi egyik lekvár befőttje, akkor úgy döntöttem, hogy nem kéne erőltetni...
Én azóta sem dohányzom, viszont a rendszabályozós Bátyám azóta is pöfékel - szerintem én jártam jobban
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bubu79 #43605 üzenetére
Esetleg rakd el a Bátyust..... Vagy olvasson...
-
vágányzár
tag
válasz philoxenia #43604 üzenetére
ha hátracsapom a blökit zacskósmogyoróstól és összeszorítom a combomat máris kész egy szép punci....
[ Szerkesztve ]
felsővezeték
-
kételkedem
addikt
Most jövök innen Egy egyszavas hozzászólás is milyen kifejező lehet!
vágányzár: nem mondod?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
nagyúr
jóiccakát mihdnenkinek!
mindjárt megyünk céges partira mekszikói étterembe..!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Pisztillus
senior tag
válasz Pisztillus #43603 üzenetére
Amúgy meg majdnem úgy jártam, mint Jag kolléga itt. Egy-két év, és velem is ezt a procedúrát kellett volna végigcsinálni.
Philo: Nem gondoltam, hogy Jag írása ilyen népszerű, de szerintem minél több ideig elöl kellene tartani - okulásul. Ha csak egy valaki ennek hatására leszokik a dohányzásról, már megérte.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tildy
nagyúr
Kifejtenéd? Itt semmi se off .. Najó ha modi kéri az más...
vágányzár: nem tudtam ki hiányzott jóideje ebbőla topikból.
De ma rájöttem (okos vagyok ugye?) TE!!!!!![ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
válasz bolondember #43611 üzenetére
sebaj, akkor inkább nézegess egy kis szakirodalmat a met-art.com-on.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #43615 üzenetére
Nem akarod.
Higgyél nekem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
válasz bolondember #43615 üzenetére
az attól függ. buzievagy?
-
vágányzár
tag
-
tildy
nagyúr
válasz philoxenia #43614 üzenetére
Ugyan...Nézzetek csak át rajtam , mintha itt se lennék, az agyamban úgyis Y kromoszómák lehetnek....
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
vágányzár
tag
válasz bolondember #43623 üzenetére
Hát ja, ja írtem én, intektuálisan is van lenni oké nálam.
Szarvas: mive gonoszvagy, többé nem űlök az öledbe ebéd után
felsővezeték
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #43606 üzenetére
Ezt nemcsak, hogy olvastam, de már el is küldtem Valakinek a linkjét, hogy olvassa el Ő is
Jesszusom - a Szarvas-Gomba felmelegítve is jó?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #43625 üzenetére
Asse én voltam, pedig dohányzom.
Igaz, az utóbbi 1-2 évben meglehetősen keveset, még mostanában is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Te javíthatatlan Vagy
Meg aztán tudtam, hogy olvastad a dolgot, reméltem, hogy megszívleled
Az illető nem is tudta, hogy létezik ilyen írás Vagy akár csak azt is, hogy a Logoutot eszik-e, vagy isszák...
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #43628 üzenetére
Én az vagyok és nem féltem az életemet. Egyébként meg olvastam, mindent elolvasok, ami a szemem elé kerül és érdekesnek ígérkezik.
Tekintve, hogy (jelenlegi, pár hónapja fennálló fogyasztásom mellett) kb. másfél-két hét alatt fogy el egy-egy doboz cigi, annyira nincs mit megszívlelnem.
-
Bubu79
addikt
Akkor csak engem nem szoktál olvasgatni
1,5 doboz / hét? Akár le is tehetnéd
Az nem baj, hogy nem Vagy erős dohányos
werttzui: Ne irigykedj - a következő melegfronttal költözz délre
[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
Hmm mostanában minden topic-ban túl meleg van
PENTAX
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #43630 üzenetére
De, szoktalak.
Csak mivel úgyis megbeszéljük a témát, nem kommentelek.
Üdv, Feketepólós Kopasz!
-
werttzui
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz werttzui #43635 üzenetére
Rád szakadt egy vaskereskedés?
Khrm-dikk - Há' hogyé' a háráng ányag kialója Tezsvírem? bhkrrmm
#43638: Mondom VASKERESKEDÉS! - nem vas! Csőlátásom jelentem nincsen - inkább csak kolbászból látok rövideket - by Szabó Bakter
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
válasz werttzui #43635 üzenetére
Szia!
Ami meg a dohányzást illeti: én senkit nem fogok megtagadni azért, mert nem hagyja abba. Mindenki úgy gazdálkodik az egészségével, ahogy akar. Csak megmutatom, hogy esetleg mivel járhat. Én letettem, és nem is hiányzik.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
vágányzár
tag
válasz bolondember #43633 üzenetére
ugyan má, akkor katolikus püspök lennék a júeszében............
No, üdv néktek, ma kimenőm van, uzsgyi szlopálni.
felsővezeték
-
venember83
nagyúr
Elromlott a mod gomb?
-
addikt
Egy gyors kérdés. Van valakinek Mycream albuma, vagy néhány száma? Nemrég találtam egy számot a neten, de kellene a komplett album. Nekem tetszik, kb hasonló stílus, mint az Irigy Hónajmirigy. Ja és mivel nem mostani az együttes, így tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű megszerezni.
Ööö, ha alapelvekbe ütközőt tettem, bocsánatot kérek és kérem a moderátor urakat ennek megfelelően járjonak el hsz-mel kapcsolatban.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bubu79
addikt
válasz vágányzár #43640 üzenetére
Erre inni kell - bontok is valami alkoholosat
Egészségedre!
Véncsont: Dehogy is - azóta nem találják, mióta valami Fekete Macska átnevezte (Szerkesztés)-re
[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
válasz Pisztillus #43639 üzenetére
Én is leszoktam szerencsére
venember: jah szerkesztés gomb van[ Szerkesztve ]
PENTAX
-
Bubu79
addikt
De most komolyan. Mikor kopik már el a cer..na reklám jobb-alulról a PH! szekcióban?
Olyan taposnám a fejét, amíg él és mozog érzést vált ki belőlem a figura képe és félek, hogy hamarosan meg is teszem valakivel...
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #43641 üzenetére
Milyen mod gomb, miről beszélsz, hol van olyan?
A témához: kerreheblőm!
Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #43648 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest