Aktív témák
-
Killing
addikt
Áhh! Holnap már az utolsó szabadnap lesz!
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tim82
félisten
válasz Sipi16 #41500 üzenetére
Ez neked és Psychonaut-nak is egyformán válasz: más hülyesége nem ment fel téged az alól, hogy morálisan elítélhető dolgot csinálsz. Viszont OK, nem azért írom, hogy mindenki menjen önfeljelenteni - hanem mert ez ugyanaz a kategória, mint a warez: ha már csinálja valaki, akkor ne legyen rá büszke és ne reklámozza.
Vénség: nekem holnap még szabadnap és megjön az augusztus havi fizum. Ami nagyon jól jön, figyelembe véve, hogy egy kanyi vasam sincsen már.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Pisztillus
senior tag
válasz Psychonaut #41495 üzenetére
Így van, Kubuntu-t használok.
Tim: Én is alig várnám! Legyen benne sok örömed!
És egyetértek veled, a wifi lenyúlást tényleg nem kellene reklámozni, ha már megteszi. Az én notim is sok nyitott wifi-t lát, mégsem próbáltam meg rámenni egyikre sem. Viszont az én routeremen WPA titkosítás van, biztos, ami biztos.Venember: Holnap még csak évnyitó a suliban, tanítás még nincs.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tildy
nagyúr
Életem első gombakrémlevese istenire sikeredett, remélem az uramnak is ízlik majd ha hazaér. Mert a másik kaját nem szereti: zúzapörkölt lesz szarvacskatésztával, és csemegeuborkával.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Psychonaut
veterán
Nem kell reklámozni ez igaz. De amíg valaki, mint Algieba tényleg csak Opera Minivel "nyúlja le" az adott (nem védett!) hálózatot, az szerintem nem elítélendő. Viszont ha valaki egy jelszóval védett hálózatra csatlakozik illetéktelenül, az már nem pofátlanság, hanem bűncselekmény.
-
Tim82
félisten
válasz Psychonaut #41507 üzenetére
Csakhogy jeleztem, hogy amit Algiebának írtam, nem kell komolyan venni. (aztán ő komolyan reagálta le és én is komolyan folytattam, de a kiindulópontom nem ez volt, csak egy kis csipkelődés.)
Megint más, amikor valaki rendszeresen a szomszéd hálózatjára csatlakozik és azon keresztül töltöget le, függetlenül attól, hogy a szomszédnak volt-e elegendő tudása ahhoz, hogy azt levédje...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
venember83
nagyúr
válasz Pisztillus #41505 üzenetére
Attól még munkanap.
-
Tim82
félisten
válasz Psychonaut #41512 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz Kalandor #41511 üzenetére
Hm, az jó lehet. Nálatok te főzöl? Csak mert már nem az első alkalom, hogy ....
Egyébként a tiramisu recepted is isteni lett. De azt már rég csináltam."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kidus
őstag
-
ngabor2
nagyúr
válasz Psychonaut #41518 üzenetére
a túrós galuskában sincs, mégis embertlen mennyiséget be bírok belőle nyomni. sőt, a káposztás kockában sincs. a grízes tésztáról szederlekvárral nem is beszélve... nem csak a hús a kaja.
-
tiv61us
őstag
akkor meg egyszer es utoljara
mindenkinek
en egesz eletemben ki akartam jonni
es ki is jottem es elvettem egy gyonyoru amerikai not es boldogan elunk
ettol en nem vagyok se tobb se kevesebb
igen sok minden nemtetszik ami otthon tortenik es mivel szzeretem a szulohazamat, mivel ott nottem fel, ott dugtam eloszor stb ezert szova is teszem
amerika kozelrol se tokeletes de en itt jobban szeretk elni es soha nem megyek haza csak nyaralni
es meg egyszer
ettol en nem vagyok tobb
ddeeeeeeee
kevesebb sem
a velemenyem mindenki eljen ott ahol akar es ahol tud
en megcsinaltam es erre buszke vagyok
100 dollarral jottem ki semmi angollal
igen erre buszke vagyok
es ettol en meg szeretem Magyarorszagot, remelem valaki gatyaba razza vegre
es meg annyit el kell keseritesek mindenkit aki gondolja, nem minden amerikai hulye buta es tudatlan
es ezzel temat lezertam ez nem blog hogy magamrol irjak
a stilusom meg olyan amilyen
en mar nem valtozok meg
thx"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
ngabor2
nagyúr
válasz Psychonaut #41522 üzenetére
a túrós csusza... hááát, elmegy kategória. a töltött káposztáért nem rajongok, annyi rosszat ettem már. néha van olyan, hogy egyszerűen hús nélküli kaját kívánok, pedig alapvetően húsevő vagyok. annyi finom hús nélküli kaját tudok és szeretek csinálni... bár húsosakat is. nomeg gombásat csak legyen normális gomba hozzá, idén eddig nagyon zsenge volt az év
-
tiv61us
őstag
válasz Kalandor #41523 üzenetére
nem tudom, de tenyleg igy volt
nem volt ez olyan regen
es tagadhatatlan sok szerencse is kellett hozza
de mosma' amerikai vagyok es ami ennel is fontosabb
a felesegem olyan akire mindig vartam
nem mondom hogy az elsot nem szerettem mer akkor el se veszem es gyermekem annya
nade Mary az igazi
nekem
amugy most is neki lehet vagni 100 dollarral
en tudok floridaban helyeket ahol lehet dolgozni feketen
Kentuckyban nem tudok
en feketen kezdtem 2000 eve tetofedessel, pedig sose fedtem elotte, mer ujjsagiro voltam
nade tenyleg nem blogolok csak szerettem volna ha tisztan latszik en nem a nagykepu kivandorlo vagyok"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #41509 üzenetére
Ez így van, én is megyek holnap robotolni. (Ráadásul adminisztráció hegyek várnak rám - de hát én választottam...)
Kidus: Én is imádom így a krumplis tésztát! Kedves egészségedre!
tiv61us: Na a grízes tésztával engem is ki lehet kergetni a világból...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
bnss
veterán
Hmm, grízes tészta, ahogy a nagymama készíti, finom, házi befőttel. Kövezzetek meg, de én igenis szeretem.
Ezzel a gondolattal el is búcsúzom, jó éjt!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #41534 üzenetére
Bő 15 fok... Az bizony fasza... Főleg úgy, hogy nálatok még erősen délután van...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
válasz tiv61us #41521 üzenetére
Így mindjárt korrektebb megfogalmazás.
Mert nekem eddig az jött le az írásodból, hogy te milyen szerencsés és szuper helyzetben vagy mert usa-ban élsz (lehet) Nekünk meg de szar itt magyarországon és milyen hülyék vagyunk hogy a kialakult helyzet ellen nem teszünk semmit. (mint ha egy kis ember tudna bármit is)
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
macikos
addikt
Biztonságos?
-
macikos
addikt
Biztonságos?
-
macikos
addikt
válasz Psychonaut #41545 üzenetére
Most megy a Maraton életre-halálra, azt hittem beugrik valakinek
-
pohár
félisten
válasz Psychonaut #41547 üzenetére
14 évesen jóhogy
Én 20 évesen se hallottam még erről, pedig sok filmet láttam már és szeretek is filmezni, de eddig kimaradtBlack... Kaptár van az Écsbíjón?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest