- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Na megyek aludni, jó éjt mindenkinek.
Holnap a vakáció utolsó napja. -
pohár
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
na most jöttem ZP-ből.. sok rocker állat volt de szerencsére mikor elment az Alvin és a Mókusok, akkor kezdett valamivel normálisabb zene is lenni!
rengeteg a tini ott... egyetlen egy ami "jó" h könnyen felszedhetsz csajokat.
Üdv: Csabee.
-
pohár
félisten
válasz Csabee. #41563 üzenetére
A múltkor gyaloval meg Qruval ott álltunk a villamosmegállóban negyed 6-kor, de még mindig ordított a zene, ejj mondon jól toljátok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Na még egy óra és indulás a reptérre...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt. ma meg holnap még meló... utána egy kis kikapcs.
-
Tim82
félisten
Nah, nem ma, csak egy hét múlva lesz Portege-m, közbejött más.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #41570 üzenetére
Kia Portege - egy alsó középkategóriás autó.
jó ár, kellemes meglepetés...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #41571 üzenetére
Esetleg Toshiba, nem Kia, és laptop, nem autó?
-
Tim82
félisten
válasz kételkedem #41570 üzenetére
Valami klassz. Irigyelni nem feltétlenül kell érte. [link]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
-
Tim82
félisten
válasz kételkedem #41575 üzenetére
Tévedés, nem Portégé, hanem azzal a visszafordított ékezetű e-vel kellene íhni, amúgy fhansziásan, de lusta vagyok előcsiholni. Ilyen netbook-szerű használatra meg tökéletes, az Atom-os cuccokat úgyis veri még mindig teljesítményben és üzemidőben is.
Bubu: nem, nincs, csak egy van/lesz.
Lehet, hogy el fogom adni, de akkor ahelyett egy IPS kijelzős Thinkpad-et szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
Na, itt egy új házigazda, akiről még csak nem is hallottam eddig.
Biztos Fototrend-es.
-
Killing
addikt
válasz Pisztillus #41505 üzenetére
Holnap van évnyitó. Legalábbis nálunk.
Tim: Újoncot HG-nek?! Ennyi erővel már Parci 2 lehetnék.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
Nem valami szószátyár. 145 nap alatt 4 közösségi és 14 piaci hsz. Szerintem ezután sem fogunk vele túl sokat találkozni. Amúgy tényleg gyorsan ívelt a karrierje!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #41581 üzenetére
Nekem inkább a Bránermejszter jutott eszembe az Amerikai Pitéből, de hagyjuk.
Egyébként meg Ahoj, poplacsek!
kételkedem: ezek után logikus és jellegzetesen magyarországi kérdés, hogy kinek a mije.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Ütős az is, az tény
De féltékenyek vagytok az új nickemre
Cseppet el...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Winner_hun
titán
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #41582 üzenetére
Mutatok jobbat
2102napos újonc, 7 szakmaival, 82 közösségivel.Ja és a hugom
-------------------------------------------------
jut ezsembe tud valaki praktikát cípő szűkítésre?tegnap tescoba menet elszakad t aszandálom, ezért gyorsan vennem kellett valami lábbelit, egy tökjó utcai kis cipőt vettem, 41-eset, de csak használat közben vettem észre, hogy a jobb lábam kicsit lötyög benne, és picit kijár. Lehet valahogy szűkítetni?
A bal az oké, a 40es meg picit nyomott, szóval ezért vettem 41est.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #41590 üzenetére
gonosz vagy
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pisztillus
senior tag
válasz bolondember #41590 üzenetére
Bakker, ezen egy fél óráig röhögtem...
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
Tim: Pedig már épp kérdezni akartam, milyen a kis masina. No, majd egy hét múlva.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Killing
addikt
válasz bolondember #41587 üzenetére
Csak semmi ivászat.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Pisztillus
senior tag
Attól még kisebb lesz a lába, vagy el is tűnik, ergo az alap probléma nem oldódik meg.
Tildy: Ahogy Psychonaut is írta, az orrába tegyél egy kis vattát, hogy ne tudjon le-föl mozogni benne a lábfej.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25