- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
legiaap
félisten
A4-es nagyságú diploma...
Nálunk mindenki kicsit kapott.
Nem is láttam még nagy diplomát.
Azon filóztam múltkor, hogy több amerikai filmben be van kereteztetve a diploma. Na az enyémet nehéz lenne, mert kinyithaós és kicsi is. Nem olyan oklevél szerű.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
válasz Killing #33806 üzenetére
Igen, most nagyon rákattantam a biciklizésre. Mindennap megyek egy kört, vagyis egészen a belvárosig megyek a kertségből. Cirka 10km. Plusz vissza. Tehát kb. napi 20km-et tekerek le. De nagyon tetszik. Olyan akár a repülés. Ahogy a két kerék zümmögve gurol; andalító.
Szeretek gyalogolni is, de a gyaloglásnak más a ritmusa és lassabb.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
-
-
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy ha két héttel ezelőtt eltervezzük, hogy szombat este elmegyünk éjszakai fürdőzésre, mert pont akkor jó, és akkor lehet menni, akkor halálpontosan akkorra egy óriási félelmetes, beharangozott, tüzijátékos irgalmatlan kibaszott nagy jégesős felhőszakadásos hidegfront söpri szanaszét az országot? Miért?
Nem előbb, nem később, nem máskor, nem egy enyhébb, hanem pontosan akkor egy kicseszett nagy. De hét közben mikor dolgozni kell, mert muszáj, akkor semmi nem történik.
Ahogy az is vicces, hogy hetek, hónapok, de mondhatnám azt is, mert nevetségesen igaz, hogy évek óta pont hétvégén történik mindig valami gebasz az idővel. Hétköznap odabent rohadunk az irodában, ilyenkor meg jégeső meg zivatar.
Szinte mintha tényleg kibaszás lenne.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz legiaap #33851 üzenetére
Bizony!
Azt mondják olyat a BSC-sek kapnak. Nekik nyomtatott van, nekünk még a régifajta kézzel írt.
magyar[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Killing
addikt
-
Sipi16
őstag
válasz Killing #33857 üzenetére
Nekem is elkezdtek már nőni a porcicáim, de akkor érdemes elkezdenni takarítani amikor az összeset egyként veszed fel.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #33842 üzenetére
Ebben a melegben ha mázlid van megúszod azt is, mert a mosatlan edények előbb átsétálnak a szomszédhoz
Alvás után fitten, frissen - jó nagyokat
De most komolyan.
Nem lehetne a kazánfűtők egy részét kényszerszabira küldeni a Napon? Rakják a kazánokat inkább télen - ritka pocsék műszakbeosztásuk van...
tiv61us: Az egyik nagynéném képes volt még élt is vasalni a farmerbe a kilencvenes évek közepéig, sajnáltam is az unokatesómat kellőképpen akkoriban
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #33860 üzenetére
Szia
Szakadjon csak, csak most ne vigye el a redőnyt az ablakból, mint cirka három éve
Elment a vihar én meg hozzáláttam begyűjteni az elkóborolt szegmenseket - mire a végére értem világos is lett, hogy nem csak tőlem szöktek meg az árnyékolók, hanem még vagy egy tucat ablakból
Hagytam egy cetlit a faliújságon, hogy akinek hiányzik pár redőny szegmense, az kopogjon bátran - sokan nem zaklattak miatta, úgyhogy van még egy viharra való a pincében
Az valami új feature, hogy időnként megjelöli nekem az Opera ( 9.64 ) a képernyő teljes szélességét áttetsző szürke alapon nyilakkal és a nyilak között szaggatott vonallal, vagy végleg meggárgyult a böngészőm? Pár napja ugyanis a linkekre kattintva nem nyit új fület, sem új ablakot, hanem a meglévőben tobzódik
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Pisztillus
senior tag
Rarri, remélem jól vagytok! Most olvastam az idokep.hu-n, hogy Veszprémen is átment ez a szépség...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #33862 üzenetére
Veszprémen is - nagy széllel, felhőszakadással, Ajkán pedig jégeső is pusztított...
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #33865 üzenetére
Jártam egyet - beszereztem némi árpaszörpit ( egészségetekere ) - borul már itt is rendesen, fullasztó a hőség, jár ugyan a levegő, de amolyan vihar előtti jelleggel csupán.
Alighanem itt van már - kérdés, hogy mennyire fog tombolni...
Breaking news: Itt van és már püföli az ablakokat a szél rendesen
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz Pisztillus #33867 üzenetére
remélem Szeged fele csak holnap jön és nem b@ssza el a mai kertipartit
Life is too short to stay stock!
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #33868 üzenetére
Ne légy olyan negatív - most kiönti az ürgét az üregéből, este pedig már sistereghet is a koma alatt a tábortűz
-
Timocicu
senior tag
Hűvösebb, de viharmentes délutánt Mindenkinek!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
pohár
félisten
Ajánlom figyelmetekbe a jobb felső sarkot, és tényleg ez van az oldalra kitéve
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
Na itt van, teljes erejével tombol. Szélvihar, dörgés, villámlás, eső még nincs.
Szerk.: Közben itt az eső is.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Timocicu
senior tag
válasz Pisztillus #33872 üzenetére
Én küldtem!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Bubu79
addikt
válasz Timocicu #33873 üzenetére
Szia Timoka
Az igaz, hogy egy laza kis nyári viharocska sehol nincs egy alapos tányércsapkodáshoz képest
-
Sipi16
őstag
válasz Killing #33864 üzenetére
Szerinted miért vettem laptopot?
Nem kell irígykedni itt is reggel óta szakad.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
pohár
félisten
Ez mekkora már
[link]GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Timocicu
senior tag
válasz Bubu79 #33874 üzenetére
Szia Édes Mackó!
Ajaj! Tudnék mesélni!
Ehhez jön még a tv távirányító és az esküvői vhs is!
De ripityára ám, biztos ami tuti!Pisztillus: Azt nem mondtam, de nehogy már kimaradj a jóból!
ÉKE!
pohár: Atya ééég! Te milyen oldalakra tévedsz ...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Timocicu #33878 üzenetére
Az elfekvő sörkészleteket bűn lenne elpocsékolni - ajánldd fel a szegény szomjazóknak
Egyelőre ilyesmiben még nem volt részem mostanság - és remélem nem is mostanában kerül sor rá
Kellemes hűvös van végre - nem nagyon tombolt a vihar, bár nem tudom hogy ez most csak csönd, vagy tényleg odébbállt a "jóidő"
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Jaj tegnap milyen ivászat volt itt...
1 üveg pezsgő, 1 üveg Fütyülős Málna, 1 üveg Mézes Meggy, 8 üveg bor, 1 üveg Finlandia, 8db Red Bull + 2 Hell, ebből maradt a pezsgő meg 2 üveg bor
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Timocicu
senior tag
Ebből mennyi fért Beléd??
Bubu: Neked abból mindig jut, hidd el Ha netán erre járnál - járnátok!
Még egy ideig ... , de Te úgyis megtalálszJa! Nem én vagyok ám a törős! Ez gondolom tisztán világít!
-
ngabor2
nagyúr
válasz Pisztillus #33880 üzenetére
eddig még nem ért el. és ahogy az időképet nézem, még egy vízipipa is belefér, mielőtt ideér.
-
Killing
addikt
válasz Sipi16 #33875 üzenetére
Én ma T-mobile mobilnetről írtam (most már nem) egy K550i-ről és nem szakadt.
A net30 opera minivel mennyire elég?
Van aki megszívta a nettel:T-mobile topicba nézz be. uccsó pár hsz #2611-től nézd.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
bnss
veterán
További kellemes hétvégét, lassan rákészülök a holnap hajnali kelésre és munkára (remélem az esőkabátot nem kell majd használni)!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
Háddevau.
Ez már a vég ( de legalábbis a kezdete ).
Animációs filmet néztem. A pihentagyú fajtából.
Kicsit olyan volt, mint a viccben - amikor a nyuszika az erdőben sétálva hatalmas ordítozásra lesz figyelmes és a hang nyomában meg is leli medve komát, amint az a "bohócot" egy fatönkre fektetve, egy hatalmas husánggal üti a saját szerszámát és közben üvölt, mint akit nyúznak...
- Mit csinálsz medve koma?
- Ütöm a lompost!
- És abban mi a jó?
- Amikor melléütök!!Szóval a "rajzfilmet" megnéztem, de közben olyan érzésem volt, mintha a husáng a kezemben lett volna, mert szinte fájt a történet...
Ez már perverzió
Az említett mű a Horton...
-
pohár
félisten
válasz Pisztillus #33891 üzenetére
Én nem örülnék most egy szép viharnak itt
ngabor... most én is eltolnék egy vízipipát, ha lenne kivel pipázni, meg lenne pipám is
-
vwpolopg
őstag
áááá meghalokmeghalokmeghalok.... 1 órára mentem ki a napra sütkérezni, le is égtem mint vmi. grillcsirke... mindenem fáj
-
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz Pisztillus #33897 üzenetére
biztos, hogy sütött... csak a felhők eltakarták.
-
Pisztillus
senior tag
válasz ngabor2 #33899 üzenetére
Na igen, de olyan magasra nem mentem...
Amúgy meg időutazást csinálok: újratelepítettem az első notimat, ami egy FuSi Lifebook E6644 (PIII M 1 GHz, 512 MB RAM, 80 GB HDD, DVD-író). XP SP3 ment fel rá, egész jól muzsikál.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest