Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz kpetyke #71108 üzenetére
C1
Mi az ami eltárntorít?[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
salapp
addikt
C1 és jól van, ha nem akarsz tovább gondolkodni.
Sony A8 van már itthon is fiamnál, ajánlanám, de nem tudom, elég-e neked a HDMI 2.0? Fiam Series X-el eteti 4KHDR60fps játékokkal, 4K blu-ray-ekkel és UHD film tartalommal és FHD-ra meg van neki egy Dune lejátszó. Nagyon jó, amit látsz. A saját hangja igen rendben van egyébként, ha ez szempont lenne.
Ehhez lehet 5 évre kiterjesztett Sony jótállást venni (fiamnak 26.900,-) Ez elég jó előny, ha megbékél valaki a 2.0 sztorival és baromi jó képet, felskálázást, finomhangolható mozgásmegjelenítést kap.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
alaves
addikt
Árnyalatnyi képminőség különbség, a 'kiszolgálás' dönthet:
- C1: légegér, webOS, legjobb szervizháttér, DTS támogatás nincs, HDR10+ nincs, stb.
- OLED706: androidTV, ambilight, erős hardver, általában homogénebb kijelző, DTS és HDR10+ is van stb.
- A8: androidTV, precíz képalkotás, DTS van, HDR10+ nincs, stb.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
félisten
válasz kpetyke #71153 üzenetére
Tinting( color tinting) nem szoftveres gond, inkább panel, ez egy rózsaszínes/ zöldes/ kékes bármilyen színfelhő/ beütés.
Ha beírod a keresőbe itt is ebben topikban láthatsz róla képeket. [link]
vagy Google [link]
EZ nem igazán érinti a Philips OLED - tv ket ,elégjó panellel jönnek, de természetesen előfordulhat ilyen bármelyik OLED nél legyen az Sony, Philips, LG. Enyhébb verzióit nem is látni használat közben egyáltalán ha mégis lenne.
Dolby Vision problémával én nem találkoztam.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
bnorci71
addikt
válasz kpetyke #71153 üzenetére
nekem fagyás volt az úgy látszik megoldódott egy teljes újra telepítés+alapra állítással, illetve hetente talán 1x nem kapcsol be, bár ezt nekem rég csinálta a nejem mondja néha.
Más nálam nincs.A fagyás okán gondolkodtam és valamiért az van bennem, hogy a boltba be lett kapcsolva, de a boot nem ment végig kikapcsoltuk. Nem gondolnám, hogy ennek gondot kellene okozni hisz a gyárba biztos elindítják a tv-t, de valamiért mégis erre gondolok.
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest