Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
Simán bevállaltam volna a Pura 70 Ultrát, ha lett volna itthon valamelyik szolgáltatónál.
De egy összegben nem fogom és nem tudnám megvenni.
A P60 PRO-n a MicroG-nek köszönhetően 99%-ban minden megvan ami számomra fontos. Egyedül az NFC-s dolog nem tökéletes, mert ATM-nél pl. ha szeretnék készpénzt utalni a saját számlámra, akkor visszadob, hiába hogy elfogadta az NFC-s érzékelést. De pl. fizetni a Simple-el (OTP) eddig még mindig ment.
Vodánál van a sima Pura 70, de az elég harmatos.Sajnos nem fog már visszatérni az Európai piacra szvsz , plusz saját OS-t is hoznak ha jól olvastam a Mate 70-es szériára (HarmonyOS Next).
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
őstag
Aha, tényleg elfogadó közösség...csak irritáló kivételek ne lennének. Itt is akadnak akik évek óta minden egyes "Huawei"-t tartalmazó irás alatt megjelennek és hol enyhébben, hol durvábban állnak bele vagy a Huawei-be, vagy en bloc Kínába, vagy azokba akik nem negativ oldalról állnak a Huawei-el/Kínával kapcsolatos dolgokhoz....
Fórumtársat idézek " ami önmagában elég fura dolog" hogy valakik évekig képtelenek elengedni ideológiai frusztrációjukat, a Huawei utálatukat, miközben "ez egy elfogadó közösség". -
mcz55
csendes tag
Hát most jó nagy ostobaságot írtál. Ezek szerint fogalmad sincs, hogy mit tudnak az újabb Huawei telók, csak zsigerből utálod. A két általad említett rendszer pedig nem fedi le az igényeket mindenkinél. A droid gms-sel a végletekig elkényelmesedett emberek rendszere az ios pedig...
-
hapakj
őstag
attól még az ugyanolyan droid
- én ezt mondjuk nem az operációs rendszerre értettem, hanem, hogy épp olyan jellegtelen mint a 10. ColorOS, MagicOS, HyperOS, OxygenOS variáns. (lol btw, OS-nek nevezni egy UI skin-t nekem még mindig nagyon vicces ) Tehát még annak ellenére is, hogy teljesen új alapokra tették, pont ugyanolyan mint egy droid.Semmi egyediség nincs benne, mint pl egy iOS-ben.
-
joey04
titán
válasz Garzonrobot #9 üzenetére
Szerintem pont abból látszik, hogy elég a droid meg az ios, hogy minden kipusztul mellette. bőven lefedik az igényeket. hardverben meg semmi extrát nem nyújt a huawei, ha lenne rajta gms, akkor sem igazán emelkedne ki a többi droid közül.
-
Ryoo
senior tag
Eszméletlenül szép lett ez a telefon. Róluk is másolhatna 1-2 gyártó.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
őstag
Én rendületlenül drukkolok a Huawei-nek. Agyonszankciózottan is olyan telefonokat csinálnak, hogy a többi szankcómentes mobilnagyhatalom szégyellje a pofáját az miatt amit piacvezetőkként produkálnak.