- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
cserélném a matuzsálem okosórámat (Galaxy Gear S2), valami "modernebbre" de nem is baromi drágára... és kéne help, de mielőtt teleírnám igányeimmel a "pappert", gondoltam megkérdem előtte: jó helyen járok?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HKorn
veterán
-
scyllarus
veterán
De az nem 100 € 🙂
Én is Honoros vagyok, de az nem fér a keretébe. (amúgy az nfc plusz ahhoz képest is, bár valószínűleg nem lesz fizetésre használható Európában)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
Emcsin
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatok itt és szeretnék én is véleményt mondani, valaki kérdezte ajánljatok gyereknek nyomkövetős okosórát. Én a fiamnak nemrég rendeltem Aliról egy ilyet, ami hát vegyes érzelmekkel tölt el, arra tökéletes, hogy telefonálok neki itt vagyok érte, vagy küld hangüzenetet nekem...stb. Arra viszont teljesen haszontalan, pedig sim kártyás, hogy pontos gps helyet meghatározzon. mindig 2-3 utcával van arrébb, mint kéne, pl amikor a gyerek mellettem áll. Az óra alapból 1 napot bír, tehát éjjel töltőn van. Ez a Q12 Smart Watch.
Én eddig mi band 3 majd 4 órát vettem magamnak, még mielött kijött az 5 vettem magamnak egy Amazfit GTR 42mm-es órát, imádom tök szuper, de ez a max 10 napos készenlét elég idegesítő számomra, hozzá vagyok szokva, hogy 20-30 napig bírja a mi band 4. Kb szerintem ugyanazt tudja, mert kommunikál az óra programjával ( Amazfit, ami már Zepp és a Notify). Ellenben amióta az Amazfit Zepp lett egyszerűen kritikán aluli lett a program, nem szinkronizál, olvasom a program hozzászólásokat is nem csak én szenvedek ezzel. Effektive így használhatatlan az egész. Hiába imádom az órát, mégha az üzemideje kevés is, de így a használata élvezhetetlen. Leginkább úszáshoz használom, aminél 15-25 %-ot merül is általában, mert folyamatosan mutatja a kijelzőn a történéseket, lehet le lehet kapcsolni, de én még nem találtam meg. Mi band 4-nél nem volt folyamatos kijelzés csak a vízbe merüléskor kapcsolt be a kijelző és szinte nem merült semmit az óra.
Szóval most nekem ez az óra hatalmas csalódás a program miatt, holott nem egy gagyi márkáról beszélünk -
- = Zk = -
félisten
szuper
naszóval....
szvsz csereérett csóri Gear S2 Classic-om... elég sokat "eldobálja" a telómat (Honor 10), nem tudok rátelepíteni Google Pay-t.... amúgy nem lenne bajom vele....
amilyet keresnék...
- fémházas, ezüst lehetőleg...
- lehessen fémszíjat kapni hozzá (Oyster szíj előny, de nem feltétel!!)
- Google Pay menjen rajta ha megoldható
- kezelje a telóm zenelejátszóját
- 40-45mm lenne a "felülete".. vagy mi a neve...
hirtelen ennyi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #12609 üzenetére
Mondjuk egy újabb Samsung Galaxy watch? Akármelyik.
My name is Bond, James... Dean.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Memmaao #12610 üzenetére
nevetni fogsz, épp azokat böngészem...meg a Honor csodákat...
de persze fémszíjról nem sok infót lelek hivatalos honlapon ugye...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HKorn
veterán
válasz - = Zk = - #12611 üzenetére
legtöbbön egyszerűen cserélhető a szíj, olyat veszel rá amilyen tetszik. Honor/Huawei-eken biztosan, Galaxy Watch-okat nem ismerem ilyen szempontból.
Run&Ride
-
- = Zk = -
félisten
óóóh. ezt nem is tudtam.. szuper...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
vilmose33
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz vilmose33 #12614 üzenetére
aszittem' az óra gyártójától kell megvenni, nem tudtam, hogy egy mezei órásüzletbe ha berongyolok is megoldható
-
Jabby
őstag
12 éves gyerekem sem a Mi Bandet, sem a Bip-et nem tudj használni, mert nagy a csuklójára.
Gyerek "okosórában" kellene gondolkodniuk a szülőknek. -
vargalex
félisten
Ezt azért nem lehet így kijelenteni. Az én gyerekem még nincs 12 éves (novemberben lesz), de már 175 cm magas és a csuklója is bőven felnőtt méretű. Mi Band 4-e van és a 6. "lyukba" tudja becsatolni (a legszűkebbtől). Presze, ő nem átlagos méretű, de nem egyedüli még az osztályában sem.
Az is igaz, hogy van olyan fiú osztálytársa, aki kisebb, mint a 9 éves kislányom (sőt, alig nagyobb a 7 éves fiamnál), pedig ők csak átlagos méretűek.[ Szerkesztve ]
Alex
-
addikt
válasz - = Zk = - #12615 üzenetére
Tessék, pár példa. Gear s3 frontier gyári szíj Amazfit oràn, samsung oràn, Hirsch szíj Pebble oràn, kínai szíj Amazfit óra. A Samsung általában 22mm vagy 20mm, csak le kell mérni és bármelyik Quick fit szíj jó, illetve a hagyományos is, csak ahhoz kell eszköz.My name is Bond, James... Dean.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Memmaao #12618 üzenetére
mentős vagy...?! nagy riszpekt
áááh, értem. köszi... már csak azon agyalok, Sunnto core black vagy a Honor watch magic oder Huawe watch GT...
-
addikt
válasz - = Zk = - #12619 üzenetére
My name is Bond, James... Dean.
-
- = Zk = -
félisten
-
vaakuum
addikt
Végül 2 db Huawei band4 pro került megvásárlásra. Meglepő módon egyik gyerekem sem akart ilyen kütyüt. A lányomnak valami kedvenc zenekaros nyaklánc+pulóver volt a kívánsága, a fiúnak meg mikrofonos fejhallgató kell inkább.
Mindegy, lesz az asszonynak meg nekem. Az enyém éppen firmware frissítést követ el, már vagy 20 perce megy, most tart 16%-nál. Mindkettő kütyü samsung J3 telefonna lesz párban. Majd ha lesz érdemi tapasztalat, megosztom. Azért az ütött, hogy a használati útmutató tartalma minden nyelven csak annyi, hogy töltsd le a hozzá való alkalmazást, meg hogy így kell felrakni a töltőre. Menüről, funkciókról sehol semmi Mondjuk azt már most látom, hogy a töltő kialakítása (méret, forma) elég gagyi. A hozzá adott 15 centis ubb kábel is elég gáz. Legalább olyan lenne a töltője, ami megáll a saját lábán, és látható közben a számlap."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
törölt tag
Sziasztok!
Garmin órához szeretnék jó áron színes szíjjat venni. Tudtok valami megbízható online boltot(külföldi is lehet). 7ezret sajnálok kiadni 1db gyáriért... -
atike
nagyúr
Misfit okosórákat meg lehet valahol helyben venni kis hazánkban?
-
Marvinyo
aktív tag
A Galaxy Fit 2 tud telefont keresni?
Illetve én most összezavarodtam, mert elvileg ez nemrég jött ki, tehát újabb a Fit e / Fit párosnál, mégis olcsóbb :-D
Mit nem tud amit a régi fit igen? -
Dwatti
addikt
válasz Marvinyo #12637 üzenetére
Samsung Galaxy Fit vs Samsung Galaxy Fit E vs Samsung Gear Fit2
S G Fit : NFC , WATERPROOF DEPTH RATING
50m , WIRELESS CHARGING[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Garmin órákat szokták akciózni? BF vagy karácsonykor?
Run&Ride
-
FoLey-v
addikt
válasz SzabóTamàs90 #12641 üzenetére
Egy Garmin Instinct vagy vivoactive 3 áreséskor én is nézegetnék. Esetleg Samsung Galaxy Watch.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz Memmaao #12643 üzenetére
Karácsonyig csak lejjebb fog még menni. Bár melozás közben kéne ha véletlenül is hozzáütném ne legyen probléma. Vivoactive 3 nem tudom,hogy mennyire strapabíró.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
lorcsi
veterán
válasz SzabóTamàs90 #12641 üzenetére
kb. hány %-os akciók várhatóak?
pl. egy Garmin Instinct resetében..a 78...68-ra esik be?eladó: vadi új soundcore motion+
-
FoLey-v
addikt
válasz SzabóTamàs90 #12647 üzenetére
Pedig itt mutatja hogy még kapható.
-
lorcsi
veterán
válasz SzabóTamàs90 #12648 üzenetére
Mire utaltál az extrém akció alatt?
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest