Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Olympia76 #28923 üzenetére

    Már megvetted, szóval mindegy, de a DSC interfészhez 1db ESP kell, 4-5 db alkatrész kb., és fullos HA támogatásod van, nem kell érte tenned semmit, rátöltöd usb-n a szoftvert és működik. Gyakorlatilag ezzel HA képessé teszed magát a teljes rendszert, a központtal meg mindennel együtt. A Konnected esetében meg ennek úgy a felét kapod, sokkal bonyolultabban, több munkával, és ha jól számolom kb. 80 szoros áron.

    Igen ám, csakhogy ezekhez a fajta összerakásokhoz már nem elég az advanced user szint. Mivel ehhez már nincsenek teljeskörű guide-ok és leírások (vagy mutassatok, de én nem találtam), érteni kell elektronikailag a riasztót, annak buszát, a Wemos Mini-t, illetve annak felprogramozását, majd még HA-hoz illesztését is, stb.

    Túlgondolod, ezekhez egyáltalán nem kell érteni, amit kell tudni, az az, hogy pár darab forrasztást megcsinálj pár alkatrészen (nem a riasztón). Minden más pofonegyszerű, pl. a riasztóval is annyit kell csinálnod, hogy a sorkapocsra be kell kötnöd 2db vezetékéket, a Konnected esetében meg ugye rengeteget, szóval ebből a szempontból az sokkal több munkát és szakértelmet igényel. De amúgy 150 -200 ezerért csak találtál volna minderre valakit, kb 1 órás munka az egész... :)

    Na jó, nem akarom elvenni a kedved, ha neked ezzel kényelmes, akkor ez van, biztos jól fog működni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák