- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipy
tag
válasz Tothgera30 #80700 üzenetére
#80695parandroid +1
Monitor mögé, vagy asztal alá. [link] [link]
Az egyik pertnernél ilyenek vannak. [link][ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Jól hallottam, felmerült valamilyen Tina?
-
erdey_a
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
félisten
-
rushty
őstag
burner pain
Revolut meghívó pü-ben
-
nagyúr
látom, megint pémánál vagyunk..!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
aki volt, annak nagyságrendileg meddig tartott ez a gennyedék korona?
a 10 nap már rég letelt, már napok óta semmi bajom, de a teszt még mindig pozitív...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
addikt
Nálunk most egymás mellett lévő (egymásból nyíló szoba) irodában vagyunk 7-en, abból 2-en igazoltan Covidosak lettek a hétvégén, mára, további 2-en furán éreztük magunkat a hétvégén.
Csináltak most idebent ilyen ujjbegyes vérmintás tesztet, mind az 5-ünknek negatív lett...
Jelenleg az az állás, hogy megyünk 2 hét Home Office-ra. Remélhetőleg komolyabb tünet nélkül átvészeljük... -
erdey_a
addikt
mert nincs jobb.
a korábbi általános felhasználás ugye az volt ezekre a tesztekre, hogy ha pozitívat mutat, akkor covidos vagy, ha meg negatívat, akkor lehet hogy az vagy.emvy: szlovákiai munkahelyünkön naponta teszteljük az embereket. vannak furcsaságok. nyilván lehet, hogy a tesztelésen b@sznak el valamit, de volt már pozitívból negatív és negatívból pozitív teszt is. Minden esetben el lett küldve az ember orvoshoz és minden ilyen esetben visszajött, hogy negatív.
Most volt pénteken az első két pozitívunk akik sajna valóban pozitívak is lettek.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #80719 üzenetére
megvagyok nélküle, köszönöm, ámbár itt is megkaptam már párszor
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
gaborbol
őstag
En is meg a 4 eves lanyom is pozitivra tesztelt kb 5 hetig.
Feleseg meg a masik ket gyerek kb 3 hetig. Gyerekorvos azt mondta vannak akik honapokig pozitivra tesztelnek, de ket het karanten utan mar mehetnek vissza.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
1 honappal a masodik pfizer után két gyorsteszt negatív, egy pcr pozitív. A tesztelések 3 nappal a tünetek (arcüreg nyomásérzet, orrdugulás, köhécselés, íz, szagvesztés)megjelenése után, azonos napon (hétfő) történtek, karantén indul. A szerdai pozitív pcr eredmény után favipiravir szedés orvosi receptre. A tünetek megjelenése után 6 nappal már csak íz és szaghiány volt.
Karantén kezdete után 10.napon hívtam a dokit, azt mondta, ha nincs további tünet, akkor a 10 nap leteltekor mehetek a papírért, de ne akarjak tesztet, mert van aki 2 hónapja ül otthon tünetmentesen pozitív tesztekkel.Na és ezért IS volt hasznos az oltás, mert ahol elfogadják a zuniós igazolást, oda pl mehetnél az igazolással, nem kell a negatív pcr-re vagy ag-re alapozni, várni. Ha nem vagy oltva, marad a rizikózás, akár hetekig pozitív teszttel.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
Ausztria bekeményített,kíváncsi lennék mi lenne ha nálunk is bevezetnék. Ausztriában mától az oltatlanok nem mehetnek éttermekbe, moziba, szállodába, szépségszalonbank
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #80731 üzenetére
Az attól függ, kivel kell közösü ... izzadni.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
addikt
38.4 az jó test hőfok?
Na remélem ebben ki is merül majd az egész... -
NoLF
veterán
válasz venember83 #80731 üzenetére
Sajnos el volt tolva idoben a dolog amig en izzadtan o kb jol volt, aztan csere.
tope: az tokeletesen jo, ha lazas testhofokrol van szo
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
parandroid
félisten
Na, ezek szerint csak elért. Jobbulást!
Holló: Tudjuk, sál, sapka! Ja, nem, az a Tóbi… Vagy te is fázós vagy? Vagy a klímás csoport? Fene se tudja ezt már követni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ToBeY
nagyúr
válasz erdey_a #80738 üzenetére
Szerintem lenne nagy felháborodás az biztos -de szerintem is ezt kéne tenni,ha már a főnök kijelentette múltkor,hogy Ausztriára fogjuk követni mindenben (valahogy ezt én nem látom... )
Az vicc amit írsz ugye? Az oltott figyeljeen arra,aki nem hajlandó magát beoltatni ne már!
-
addikt
válasz parandroid #80740 üzenetére
Köszi!
Este volt izzadás, aztán láz le, és végre tudtam aludni is.
Most úgy érzem a torkom picit kapar, de nekiesek sok tea, C vitamin, D vitamin trióval... -
nagyúr
magyar közút zseniális marketingű hirdetése.
az országban, ahol már olyan jól elkotorták az utakat, hogy az látszik a minőségükön is...
amúgy a magyar utak mindössze 69,64%-a tartozik a "rossz", "nem megfelelő", illetve "tűrhető" minőségű kategóriába, a közútkezelő saját osztályozása szerint... EZen belül "tűrhető": 16,35%, "Nem megfelelő": 10,06%, "rossz": 43,22%
"ELKOTXRJUK" eszem megáll, tényleg itt kell lenned, hogy elhidd.
igen, fel kéne marni teljesen, és újracsinálni, az lenne a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #80745 üzenetére
Isten ments, hogy felmarják, és újraaszfaltozzák. Pont ez a módszerük, azért néz ki így, ahogy. Egy rendes útépítés kb egy méter mélyen kezdődik. Mondjuk általában olcsóbban is kijön, mint ha ezek felmarják, és leöntik aszfalttal.
Sötét Zalában tavaly büszkén mutogatták, hogy kitaláltak egy új technológiát, amitől húdefasza, meg húdegazdaságos lesz minden, és különben is, ez a világelső technológia, hogy leöntik az utat kátránnyal, szórnak rá zúzott kavicsot (olyan kb 3-5 centis méretűeket), és ahogy az autók belenyomják majd a saját súlyukkal, attól ez örökké fog majd tartani, és tükörsima lesz. Épeszű ember ugye már itt előad egy 10/10/10-es facepalmot. Na, nekem sikerült véletlenül biciklivel rákeverednem egy ilyen útra, épphogy úgy nem voltam vele, hogy inkább leszállok, és tolom, de autóval sem mertem rajta 40-nél gyorsabban menni (nem volt sebességkorlátozás, mezei országút, szóval elvileg 90). Ja, és gondolhatod, idén hogy nézett megint ki. Bár legalább most már a kövek nem pattognak fel, ahogy mész, legfeljebb csak a szélén, ha le kell húzódnod…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz parandroid #80747 üzenetére
rég voltál erre. itt az a módszer, hogy 1 x 2 méteres sávokban marják fel, és csinálják újra, aztán ettől toldozott foltozott az egész. ÉS a teljes felmarás / új kopóréteg egy 10-15 évre megoldaná a dolgot (ahol nincs alapozási probléma).
szerintem a fő gond, hogy egy csomó úton már a kopóréteg is 20-25 éves, és egyszerűen nem költünk arra, hogy kicsréljék.
Amúgy amit írsz, az elég gyakori vidéken. de ez még mindig a jobbik, mert én jártam mostanában olyan utakon, hgoy 30 és nem az van, hgoy kikerülöd a kátyút, hanem választasz, hogy melyikbe mész bele.
-
nagyúr
válasz parandroid #80747 üzenetére
tényleg, mikrobi, ezt már láttad?
[link]
Ausztriában az "eredetileg" egydózisú Janssen vakcinát csak 2022. január 3-ig fogadják el, utána abból is kell még egy dózis.Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest