- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
egaa
csendes tag
ELADÓ az alábbi konfig:
-2 magos,AMD X2, 2.7 GHz CPU (X2 5200+ Brisbane magos 65 nm)+Coolermaster
-GA-M56S-S3 alaplap (F6H BIOS,fogadja AM2/AM2+ CPU-kat)Phenom,Athlon,Sempron CPU-kal is használható.Max.16 GB RAM-ot kezel,(DDRII),4 memória foglalat,nForce 560 chipkészlet,HD Audio(SPDIF In-out)
-1 GB DDRII 800MHz Kingmax memória
-320 GB Samsung HD 321 SATAII HDD(7200RPM)
-400 W Codegen táp
-1 GB Gainward 9400 GT (128bit,CUDA,PhysX,PureHD video,Microsoft DirectX 10,OpenGL 2.1
-Igényes fekete házbanHibátlan,csak porosodik
PÜ-be elérhető vagyok.
Nyíregyházi átvétellel péntekig 25-28 ezer ft.Lejjebb már nem megyek,mert más a gagyi,szedett-vetett p4-es gépét ennyiért hirdeti. -
egaa
csendes tag
válasz CoolBoy323 #16102 üzenetére
Neked nem mindegy,hogy hányszor linkelem be?Mindenki eladni szeretne itt valamit tudtommal.Más is felrakja,nem elfér a sok hirdetés közt?
-
bnss
veterán
A vitát, személyeskedést kérném szépen befejezni, a hirdetésekre vonatkozóan valóban van egy íratlan szabály, miszerint 50 hozzászólás és/vagy egy nap elteltével lehet újra beilleszteni az éppen aktuális lokál topicba!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Plero
aktív tag
-
Antimatrix
senior tag
Per-Me telószámát meg tudaj adni valaki?
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
szabee3
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy Nyíregyházán van-e olyan fényképész, aki 1 nap alatt elkésziti a képet előhivással együtt?[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
nagyúr
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
dui
aktív tag
Eladó:
-Linksys 54Mbps WRT54GH Router (új)
-WD SATA2 3200AAKS 320GB 7200/16MB
-Zalman CNPS7000 Al-Cu CPU CoolerÉrdeklődni PÜ-ben.
-
halhy
csendes tag
-
szasanyi
félisten
Nincs valakinek egy fölösleges Hyper TX3 CPU hűtője, amitől szívesen és persze ócsón megválna? Hasonló, esetleg jobb hűtő is érdekelhet, a lényeg az LGA1156 kompatibilitás és az ár (az se baj, ha nincs vagy rossz rajta venti).
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Asus 5770 Voltage Tweak 1,5 Garival, számlával ELADÓ!
Doboz, minden tartozék megvan.Csere NVidia jöhet GTX 260 tól felfelé. Értékegyeztetéssel.
-
taklasz
tag
Eladó monitorok:
17" CRT Philips fehér 3k
5db-tól kedvezmény17" TFT Samsung Syncmaster 172V 16k
19" IBM 9494HW0 17k
HP DC7100 (2,8 HT/512DDR/40SATA/DVD-ROM/PCI-e) 20k
álló fekete ATX házban -
levi1108
aktív tag
Nincs valakinek vmilyen lga775-ös procija eladó?
Szereztem ideiglenesnek egy celeron d procit, de sehogy sem akar menni a lapban (MSI P43)Esetleg valaki valami ötlet? Én arra gondoltam, hogy vagy a ramok miatt nem megy a procival az fsb miatt (corsair xms2), vagy maga a lap nem támogatná ezt a régebbi celeront?
-
Tothgera30
Ármester
Eladnám használt Logitech MX-518-as patkányomat, aki vevő rá dobjon privit! Olcsó HD 4850/4870 1Gb-ra ráfizetek.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
levi1108
aktív tag
Antari - F 80Z típusú füstgép eladó 9k
-
Nyiscsák
aktív tag
Nincs valakinek eladó netezős gép 20-25k körül?
-
ElVisZ
tag
Eladó dolgaim: [link]
-
0Li
senior tag
Keresek 1db jó állapotban lévő szép képű 19" vagy 21"os CRT-t olcsón.
06309526251 -
adorjant
őstag
Fuji S1600/S1800/S2500HD,vagy hasonló,papíros garanciával rendelkező fényképezőt keresek!
-
dArk-
tag
Udv!
PCI Expresses videokartyat keresek kiprobalas celjabol. A sajat XFX 9500GT-m nem megy a gepben, eredetileg egy 2 DVI portos HD2600 volt benne.
Ha tud valaki ilyesmit kolcsonozni egy oracskara megkoszonnem.
-
a_tesz
Korrektor
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Antimatrix
senior tag
Keresek:
AM3 procit:
Athlon X2 240-260
Phenom X2 5xx
Phenom X3 7xxfizetség: kp
vagy hardver+kp
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
birozoli7800
senior tag
Eladó vagy cserélhető egy Ati radeon 9600 XT passzív thermaltake hűtéssel. Cserélhető nvidia fx5900-nál nagyobb kártyára.
-
levi1108
aktív tag
Keresek Intel C2D procit! SÜRGŐS!!! Max 15k...
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Megfelelő ajánlat esetén eladó lenne Creative SB Audigy 2 aranyozott csatlakozós hangkártyám.
Eladás oka: X-Fi titaniumot szeretnék.
Várom az ajánlatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Vasárnap megyek Budapestre és Hétfőn este érek haza.
Ha valakinek kell valami elhozom, de feltételekkel:-VIII. kerületi szállásnál tudom átvenni
-pénzt nem adok/veszek átTermészetesen nem kérek pénzt a fuvarért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest