Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz KillerKollar #35094 üzenetére

    Nem fognak átmenni mert ezt nem csak Abu szerint lehetetlenség 6-8 hónapon belül gecsinálni miközben a kvöetkező generációtól veszik el az értékes fejlesztési időt, arról nem beszélve hogy nem ismerik azt a node-ot se.
    Simán előreléphetnek ugyanazon a nodeon is, mivel megvolt a pipe-cleaner ezzel a szerencsétlen Ampere launch-csal. Nézd meg a perf/wattját a Radeon VII-nek az 5700XT-nek (ami ráaádsul egy állati kis chip túlhúzva ezért annak kifejezetten rossz perf/watt-ja kellett volna lennie) és mondjuk egy 6800XT perf/wattot. Ugyanazon a nodeon készült mindhárom, ennyit számít az adott node kiismerése.

    Persze architektúrális előrelépés is volt, de nem csak az, elég megnézni az órajeleket.

    ,,Ilyen alapon 2021 Q2-ben iszonyat nagy baromság Ampere refresht venni, mert jön a Hopper..."

    Rendben, akkor te vegyed a 8-10GB-os kártyákat 500-700 MSRP-n miközben a középmezőny laja, a 3060 is 12GB-tal lesz szerelve, de nyilván csak marketingből raknák rá majd ennyit.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák