Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Alogonomus #28469 üzenetére

    szigeten nem szabad enni, mert ha jo ido van all a por (harmadik naptol a kajan is), egyebkent meg nem lehet leulni. ld revieweknel a gyomorrontasos eseteket.

    ja, es egyebkent lehet venni csak a fesztivalra designer cuccokat is egy estekre, es ugy meg nagyobbak lesznek a koltsegek! ne a sulyos fuggokbol induljunk ki, azok barhol mashol is barmennyi penzt el tudnak egetni.

    a taborozo felszerelest egyebkent a repulon kell hozni, mert ha ejjel 4 fok lesz mint 2016ban, akkor Budapesten egyszeruen nem nagyon fog az ember olyan halozsakot keriteni, ami birja. a filleres sator meg be fog azni amikor elkapja a szigetet a rendes evi eso (azok a nagyobb satrak meg amiket par helyen lattal, azok 400-600 eur korul mozognak tehat haza fogjak oket vinni). mielottmeg: igen, egy borondbe befer egy harom szemelyes sator, ket halozsak, ket fore egy heti ruha. a 24kilos hatart tartani necces, mi 24-30 kilo kozott mozogtunk.

    svedeknel a median ber 2500 eur volt havonta par eve, de egy 20 ev alatti gimnaziumi vegzettsegu a 2000et se nagyon fogja osszeszedni, de inkabb 1500 korul. a median az a kozepkategorias fizetes. nezd meg azt az eloszlast, hogy a havi 5000 eur az megis mekkora resze a gorbenek. ja meg parizs, szoval lehet a fix rezsikoltsege az ugy lesz 1000 eur, hogy meg olcson lakik.

    nyugaton sincs kolbaszbol a kerites. az a dekadencia es gazdagsag amit elgondolsz, az messze nem az atlag vagy egyaltalan a kozeposztaly.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák