Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz hokuszpk #25190 üzenetére

    nem tudom hogy kerül ide a VC, erről a dologról beszéltem, :[link]

    "Annyit elárulok, hogy marha sunyi cég ám az AMD. Tudták, hogy jön a Super, és direkt olyan driver volt a gyártóknál is elérhető, amivel gyengébb a teljesítmény, és aszerint árazott az NV, majd last minute dobták be a gyorsabb drivert. Még ők is a lassabb eredményeket közölték az E3-on. "

    Az árát sorolhatod bárhova és ebben igazad is lehet de a boltokba előrendelhetően is majd 600 dollár a Navi. Ezek szerint ők sem tudták ezt?
    ne haragudj , mondhatsz akármit, hogy fanatikus NV hivő vagyok,de ezt akkor sem hiszem el ha maga Lisa mondja, mert egyszerűen szerintem szar dolog azt mondani, hogy ezekkel az árakkal nem versenyképes a Super ellen a navi, ezért 2 nappal a Super megjelenése után 2 nappal a Navi megjelenése előtt tálalok egy ilyen mesét amivel a naiv fanok előtt pozitív színben jövök ki, hogy csak egy csel volt valójában 399$ akart lenni az 5700XT és 349$ az 5700 és meg akartuk szívatni Nvidiát csak azért csináltuk. mint hogy azt mondanák, hogy azért, hogy versenyképes legyen a termék, árat csökkentünk.Még nálatok is ezt olvastam mindenhol, hogy drága és nem lesz így jó.
    Mellesleg egy csomó ember ment megvenni a Vega 64 kártyát és a Vega 56 kártyát ez miatt és szinte mindenhol, ahol előrendelhető a Navi a nagy majd 600 $ és 500$ a kicsi. Gondolom a boltokat és a gyártóikat is elfelejtették értesíteni ezek szerint a cselről...A szuper driverre meg majd kíváncsi leszek...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák