Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoolla

    aktív tag

    válasz keIdor #16992 üzenetére

    Nem hiszem, hogy ez ilyen egyszeru lenne, hogy aszongyak "raerunk kiadni sracok".

    Az anyagiak diktalnak ezeknel a multiknal mindig. Ha megerik nekik legyartani es kiadni, akkor ki is fognak adni valamit.
    En azt csinalnam, hogy adnek ki kartyakat (most azonnal :) )for sure, hogy promozzam az uj moncsikat, majd megvarnam az AMD (valasz) lepeset, es kiadnam a 7nm-t akkor. Igy legombolnek nem keves penzt iden VGA fronton ES a nem tul sok eladott, de a kezdeti felar miatti zsiros bevetel az uj monitorokbol is utne a markomat. AMD remelhetoleg kijon valamivel jovore ami verne a jelenlegi kartyaimat, vagy egy szinten van veluk. Meglesnem, hogy megy nekik a 7nm-es gyartas, majd en is kidobnam a sajatomat, ami elveri a masikat, igy garantaltan uralnam a kovetkezo par evet megint.
    Viszont igy szukseg lenne egy tarthato, nyilvanos roadmap-ra, meg kicsit baratibb arakra. Ha mar nem kapunk drasztikus teljesitmenybeli ugrast, akkor legalabb lassa a nep, hogy sebaj, jon a kovi csalad hamarosan.

    A monitorokhoz...

    Az en x34-em volt $1500 2 eve. Most $1200. Ahogy kijonnek a normalis 4K kijelzok, az en monitorom uj ara lemegy $1000 ala, talan $899 re is. Ami mar eleg barati. ( Ezek AUD arak ~200ft/1aud )
    Ahogy Keldor is mondta a 100HZ mar eleg. En sasszem vagyok sajna es boven latom a 60 es a 80-100hz kozti kulonbseget. Ezert nem vettem 4K-t. Tobbet er a magasabb HZ mint a magasabb felbontas. Nem multizom, szoval a 100 folotti HZ mar nem hoz annyira lazba.

    A mostanaban varhato kijelzok uj korszakot nyitnak. Most draga lesz, de ( es most egy kicsit ellent mondok magamnak ) kesobb, 2 ev mulva pl. mar joval olcsobbak lesznek, mert sok lesz beloluk. Mas lesz a helyzet, mint amikor kijottek az elso 60HZ 4K monitorok. Azokat nem vettek annyian, mint amennyien ezeket fogjak venni. Ez lesz majd a minimum par ev mulva es mindenkinek 4K monitora lesz. Minden gyarto fosni fogja ki oket es ez lenyomja majd az arakat. Ugyan ugy ahogy ez tortent az osszes felbontas novelesnel, vagy akar akkor, amikor az elso crt-ket dobtuk a kukaba, vagy probaltuk meg elsozni.

    "It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

Új hozzászólás Aktív témák