Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz westlake #16736 üzenetére

    Az sem rocket science, hogyha nem vinnék el ezresével, hajókkal meg repülővel lassan a kártyákat a bányászok, akkor a helyzet nem alakult volna ki. AMD kártyákat jóideig kapni sem lehetett pont emiatt... de mint láttuk az NV Ti is ilyen most. Látható, hogy a GPU chipgyártási kapacitás véges, és borzasztó drága fejleszteni. Nekem ne mondd, hogyha egy terméket kapni sem lehet egy - jelenleg inkább káros - piramisjáték miatt, akkor az nem a bányászok hibája. Finomabban foglalmazva, a bányászat a kiváltó ok. Ez olyan mintha a Ferrarik alvázában lenne valami fém, amit hirtelen fel lehet használni mondjuk potencianövelőnek. Emiatt az összes Ferrarit felvásárolják, és bedarálják... Szerintem aki Ferrarit akar venni, az hadd ne örüljön már ennek. :B

    Így a user egyet tehet, abban reménykedik (spekulál), hogy a bányászok minél nagyobb üzleti károkat szenvednek a bukásnál - hogy a piramisjátékba legközelebb már lehetőleg kevesebben ugorjanak bele. Gyakorlatilag 1-2 fő coin kivételével, ami még jelenleg alkalmas lehet fizetni... a többi 0 értéket képvisel, csak a spekuláció tartja életben és a kívülről érkező dollár.

    Ez egy egyösszegű rendszer, a tőzsdék járnak egyedül jól, meg a játék szerencsés nyertesei. Csak úgy lehet nyerni, ha más veszt, így abban reménykedhetünk, hogy minél többen buknak az altcoinokon. Minél többen buknak az altcoinokon, annál kevesebben fognak megbízni a rendszerben, és kevesebb pénz fog kívülről beáramlani (máshonnan nem tud, továbbra sem lehet pénzt teremteni a semmiből)... így talán az újonnan bányászható kamu coinok is megfékeződnek egyszer. (Befektettél 5000 dollárt Fuckcoinba, majd elpárolog reggelre a dollár értéke, akkor legközelebb talán meggondolod).
    Sajnos még túl sok a hülye akit be lehet szervezni a játékba, és fektet pénzt kívülről a reményekbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák