- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
válasz SkyTrancer #15650 üzenetére
De akkor ez szarakodott már azóta nem? Vagy csak most vetted észre?
¯\_(ツ)_/¯
-
SkyTrancer
senior tag
válasz pRoject22 #15651 üzenetére
mivel őrlángon használtam a kártyát tehát kb 180-200wattokat evett mindig ahogy én használtam így nem vettem észre
30% os alap ventivel ment mindig 50 fokok nem vettem észre
Most hogy cseréltem hűtőt, ( cpu ) mondom futtatok már egy 3dmarkot, akkor láttam hogy armageddon van, de ugye csak a hotspottal, még a gpu hőmérsékletre még mindig ilyen 60-akat ír szóval szopó, de legalább észrevettem... -
pRoject22
őstag
válasz SkyTrancer #15652 üzenetére
Mondjuk én új gép vagy cucc beszerelés után azzal indítok ,hogy 3DMark és társai ,hogy megnézzem minden oké-e
¯\_(ツ)_/¯
-
SkyTrancer
senior tag
válasz pRoject22 #15653 üzenetére
hát az új kártya mikor megvolt ezt novemberben vettem vagy hogy 2022 akkor januárig tesztelgettem kb, hogy milyen hogy megy, akkor volt úgymond meghajtva, tesztek némi oc
jó rendben mehet takarékon, azóta úgy ment, hát ki gondolta....
először nem is volt még vele ilyen. A hotspot azt hiszem akkor sem volt túl alacsony, de nem 110 az biztosmeg is van 2 hónapos volt itt a kártya
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz SkyTrancer #15654 üzenetére
Ezek az értékek OC-val vagy alapon is jók UV nélkül szerintem, érdekes akkor útközben történt ami miatt így melegszik, én is nézegetem game közben mostmár az enyémet
¯\_(ツ)_/¯
-
tomas51
senior tag
válasz SkyTrancer #15654 üzenetére
ezek jó számok
-
Impulsivex
tag
Sziasztok,
Szerintetek van amit módosítani kellene ezeken az nvidia control paneles beállításokon?
Nem nagyon értek hozzá . 120 Hz es LG tv a display.
-
Szinyák
őstag
válasz Impulsivex #15657 üzenetére
Szia .
Szerintem, teljesen jó így ugy látom minden fontos dolog meg van...
Annyi estleg a függőleges szinkronizálás mehet bekapcsolva (vsync) ne az app kezelje..
g sync mellé mehet...Szinyák
-
Iceman83
tag
Sziasztok.
Szerintetek megéri kb40e felárat MSI 4080 Super Suprim X a GAMING X SLIM szemben?
A Suprim csendesebb jobb hűtésű?
CW ezekre mennyire jellemező? -
törölt tag
válasz SkyTrancer #15648 üzenetére
Azt előre szétszedte! Meddig tart négy csavart visszarakni, és újra kicsavarni, ha már elvált, akkor nincs szerepe a csatis csavaroknak.
Figy, nem én nem tudom szétszedni a kártyát, de látom senkire nem hallgatsz itt, csak a megrendezett yt videóra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Celithrandi #15632 üzenetére
Igen, Assasin Mirage, és apex.
Élőben durvább az 57". -
Celithrandi
addikt
-
Szinyák
őstag
válasz Impulsivex #15665 üzenetére
Jah még annyi alacsony késleltetési mód mehet még ultra magasra asszem az a legnagyobb ...
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
szabeska
addikt
válasz Szinyák #15666 üzenetére
Az ON állítólag jobb, mint az Ultramagas beállítás, mármint nem éri meg a hátrányai miatt.
"It's very CPU intensive to set it to Ultra. So if you have a weaker CPU or running a very CPU heavy game(Assassin's Creed Odyssey is showing very negative effects) you will both get lower FPS and FPS Spikes that will cause stuttering. "
"Basically, you get lower input lag, at a trade off of performance. If your CPU isn't strong enough, you'll get a lot of micro stutters and inconsistent frame times. "On" is usually good enough without sacrificing either input lag or performance. "
[ Szerkesztve ]
F1
-
gainwardgs
veterán
Durva [link]
Mindjárt ki is próbáljuk -
szabeska
addikt
-
SkyTrancer
senior tag
Jelentem visszatértem szakitól a kártyával újra lett pasztázva SYY 157 - 15.7 W/m-k
Minden alapon végre nincs 110-fokos hotspot
Egyenlőre padok maradtak a régiek, mert azokra ő is azt mondta hogy teljesen rendben vannak ( még )
Elégedett vagyok
-
addikt
válasz SkyTrancer #15671 üzenetére
Nincs kép az eredeti csodatrutymóról?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
gaben22
senior tag
Láttad, amikor szétszedte? Csinált valamit máshogy vagy csak jobban feszítette? 4080 ide vagy oda padokat mondjuk kicserélhetted volna, az kihagyott ziccer.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
SkyTrancer
senior tag
válasz gaben22 #15674 üzenetére
Nem voltam ott, visszamentem a kártyáért, de elmondta hogy szedte szét. Nem csak úgy hogy kézzel felfele lehúzta
Padokat persze lehetett volna, de az 2,5x ennyi lett volna szóval egyenlőre elég volt ez így, főleg hogy kb magam is megcsinálhattam volna ha jobban nekifeszülök, egyszer elengedte volna biztos -
gaben22
senior tag
válasz SkyTrancer #15675 üzenetére
És hogy szedte szét? Én szét tudtam szedni a 4090-et úgy, hogy én is nagyon óvatos vagyok, nyilván nem akartam magamnak milliós kárt..., kíváncsi vagyok mi volt a trükk, nyilván sokat szétszedett már, lehet egyszer nekem is jól jön a titok .
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
SkyTrancer
senior tag
válasz gaben22 #15676 üzenetére
én is próbálkoztam csak műanyaggal, de nem mertem nagyon feszegetni, ha jól emlékszem ő azt mondta fém valamivel nyúlt be a gpu közelébe oldalról és úgymond ott kellett megfeszíteni a nyákot és a bordát
így ugye széttolja magától a két elemet
Hát logikus, csak elég sok az alkatrész ott meg én mondom nem is mertem oda nagyon benyúlni, csak 1x műanyag szerelős "emelővel" de ááh mondom hagyom is...
Így a legkevesebb az esély hogy görbüljön a nyák nyilván -
BaJaZo
tag
válasz SkyTrancer #15677 üzenetére
Jól döntöttél. Nyilvánvaló volt, hogy csak kézzel nem lehet szétszedni.Akartam is irni, hogy a szaki biztos benyúl valamivel a GPU és a borda közé, de aztán nem irtam nehogy megpróbáld. Csinálja csak az, akinek gyakorlata van ebben.
-
Laraxior
titán
Occsósított 4090?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #15679 üzenetére
nah, futtatják ki?! jön a Ti vagy Super?! eseteleg Ti Super?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
deathcrow42
aktív tag
válasz SkyTrancer #15677 üzenetére
Mennyibe került a szaki általi pasztázásos akció?
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
törölt tag
Végül is valakinek, egy win telepítéshez is szaki kell!
A lényeg hogy megoldódott,de hozzáteszem, ilyen fémmel piszkálos szerelésről életemben nem hallottam, pedig lassan 20éve szedek szét vga-kat. -
Laraxior
titán
válasz #15779328 #15682 üzenetére
Én se pedig neha jon hozzam 15+ eves vga erintetlen csavarokkal, hutovel, en szetszedem, de kisebb csavaras, feszites hatasara mindegyik szetnyilik. A friss paszta osszetapadhat jobban, de mindegyiknek kezzel szet kell jonnie. Na mindegy ilyet is lattunk
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyTrancer
senior tag
Csavez™ had ne reagáljak minden irományodra, mert gondolom neked ez amit itt csinálsz inkább csak az otthon elfojtott éned kiélése lehet
Laraxior Láttunk
deathcrow42 Írtam PM
-
törölt tag
válasz SkyTrancer #15685 üzenetére
Szakmai fórum, nem társkereső!
Megmutattad a hozzáértésed, a személyeskedésd meg pls. fejezd be! -
törölt tag
válasz SoulReaver #15686 üzenetére
-
pRoject22
őstag
válasz #15779328 #15687 üzenetére
Nem akarlak bántani de te szoltál be neki előbb, attól ,hogy valaki nem mer neki esni egy dolognak amit eddig sosem csinált még nem lesz belőle debil, te sem úgy születtél ,hogy tudtál wint telepíteni, megtanultad, ő pedig ezt most tanulja meg. Részemről téma off.
¯\_(ツ)_/¯
-
Pakmara
őstag
válasz Laraxior #15683 üzenetére
Nekem legutóbb az alphacool 3 mm-es padjával gyűlt meg a bajom [link]. Érdekes pad, elég málós, nem olyan gumiszerű mint a gyári padok. Elég vastag is kellett hatlapra. Melegítettem előtte de így is nagyon nehezen engedett. A blokk felöli padok+paszta simán lejött bezzeg...
-
pRoject22
őstag
válasz SkyTrancer #15691 üzenetére
Most én is nézegetem, hogy ártani nem árt alapon lehet cserélem a padokat és újra kenem, már itt motoszkál a fejemben, innen már nincs vissza út, megfog történni
¯\_(ツ)_/¯
-
SkyTrancer
senior tag
válasz pRoject22 #15692 üzenetére
ha esetleg megcsinálod kíváncsi lennék milyen volt előtte/utána, a hőfokokra
Én elsőre csak egy timespy-t futattam, már ott is kijött hogy szar volt a gyári, de este teszteltem rendben van folyamatos terhelés mellett is.
Kíváncsi lennék mit mutat majd nálad egy padozás csere után -
pRoject22
őstag
válasz SkyTrancer #15693 üzenetére
TS, PortRoyal, FireStrike alatt 70-75 fok a hotspot, de pl Helldivers 2 natív 4K alatt meg 85-88-ig is felmegy, ami még mindig jó de ha lehet jobb akkor miért ne.
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz SkyTrancer #15693 üzenetére
Portroyal RTX 4K Maxed Out gpu: 66 fok hotspot: 80 fok.
De ez teljesen alapon a kártya, semmi UV és semmi OC
¯\_(ツ)_/¯
-
SkyTrancer
senior tag
mondjuk ha jól látom neked Giga van, szóval teljesen más minden. Mindenesetre ha mégis megcsinálod érdekes lehet egy előtte utána kép, de szerintem teljesen jók még azok az értékek
-
pRoject22
őstag
válasz SkyTrancer #15696 üzenetére
Most néztem az előbbi Portroyal settings de undervoltal gpu: 62 fok max hotspot 75 fok max
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Gigabyte RTX 4060 Ti GAMING OC 16GB eladó
- MSI RTX 4080 Suprim X
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
- Zotac GAMING GeForce RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO nVidia 16GB GDDR6X 256bit
- Gainward RTX4080 Panther Alza Garanci 2027ig!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest