Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Nagyobb értelmét látnám, ha mindenki a saját kártyáját gyári beállításon tesztelné. Így arról az adott típusról lesz egy átlag pontszám ami már mérvadó.
-
addikt
Nem lesz mérvadó. Mert nincs 2 azonos chip. Egy legjobb 10%-ba tartozó kártya vs legrosszabb 10%-ba tartozó kártya között lesz már bőven pontszám eltérés.
Lesz olyan kártya ami kevesebbet fog fogyasztani, emiatt feljebb tud boostolni.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
laychi
veterán
Én is mértem nektek egyet.
Nem figyeltem,de gondolom billegett 1890-1905Mhz közt.
Egyéni ventiprofillal, max 60 fokos volt a kari.
min ~93,5 fps,
avg ~111,5 fps,
max ~134,5 fps
4 mérés átlaga 14884 pont -
Bossp
addikt
válasz Warzoz #27021 üzenetére
Se.mit nem hoz a játékon a proci. Fos a motor úgy ahogy van. 3440*1440-ben játszom eddig ultrán. Kint volt 120fps-em is városban meg 45-re is lement. És voltak ilyen 60%-os kihasználtságos. Most fogtam levettem low-ra városban 100-180 fps és a gpu kihasználtság is sokkal jobb... Van baj itt rendesem. Peoci meg alig pörög jobbam márha jobban pörög ami megint csak elég fura :D
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Bossp
addikt
Kia frissítés. Hiába a nagy fps ugrált mint a p* és érezhetőek voltak a droppok. Lekorlátoztam 100-ra sokkal jobb lett de még itt is droppolt sokszir 90 közelébe (amíg nem volt korlát ugyan ebben. Avárosban 110 volt a min). Ha low-ra rakod és 60-ra korlátozod vajsima és drop mentes :D. Vicc ez a játék.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Melorin
addikt
válasz Laraxior #27047 üzenetére
Azért határoztam meg az 1900MHz-et mert azt még elvileg bírnia kell a kártyáknak melegedés hatására is és a power limitbe is tuti beleférnek.
Teszt közben 300-310W volt a VGA fogyija, és mivel az enyémnek 330W a limit (ami a valóságban inkább 320), ezt tartottam optimális frekvenciának. -
echterion
nagyúr
Kipróbáltam én is ezt a New World-öt. Hát, a játéktól nem estem hanyatt, de gondoltam, az első városig elmegyek. Íme, kb. ennyit megy a gépem konstans 2000 körüli gpu órajel miközben 70-80% a terhelés, a proci meg városban is félgőzzel malmozik. Szerintem itt sose lesz bent nagy fps, a WoW-nak meg kb. minden mmo-nak ez a rákfenéje.
Városon kívül meg 99% a gpu terhelés.
U.I.: tessék nem piszkálni a nem aktivált win miatt, nem szoktam ezen a gépen játszani, nem érdekel a win aktiválás annyira most.
-
Warzoz
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #27062 üzenetére
2560-ban is csak malmozik a GPU, 4K-ban van folyamatosan 90% felett a grafikon. Ott nagyon szepen terhel. Igazabol nem nagy ugy felskalazni driverben, csak hat minden jatek elott... Kicsit maceras.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #27067 üzenetére
Mondjuk nekem 3840x1440 a felbontás.
Van értelme feljebb venni?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
ScomComputer
veterán
válasz Sziszifeca #27068 üzenetére
Ferikém,ha már magadtól kérdezgetsz,akkor miért nem válaszolsz rá...
-
őstag
válasz ScomComputer #27069 üzenetére
Kérem kapcsolja ki
-
laychi
veterán
válasz Sziszifeca #27067 üzenetére
Passz, én nem használom, csak azt írtam, hogy nem nagy was ist das belőni.
-
Sziszifeca
őstag
válasz ScomComputer #27069 üzenetére
mindjárt leb@sz..om magam.
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Laraxior
titán
3080FE
...amikor a melósnak, "jóvanazúgyverjembele" napja van
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Warzoz #27074 üzenetére
De, pont olyan... Mint a TUF tulajnal, aki csak nezett, hogy mitol van throttling, ott csak az egyik ramsorrol maradt le a thermalpad.
-
echterion
nagyúr
-
GAbre
veterán
Azért most elnézve szépen elfogytak a kártyák.Nincs semmi,vagy alig van.
Már ha nem +50%-on árulja a bolt.
Bár emagon is szép a kínálat.
Ti van 2milla felett. (Persze nem raktáron van,előrendelés)
A leírásáról nem is ejtenék pár szót se
Viszont az elfogyott 3080 strix 400 alatt igen érdekessé teszi a palettát.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Villámkezűeknek 3090 Suprim raktáron
MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G 2299.90€
de közvetlenül Mo-ra rendelve sok lesz a vége, csomagtovábbítóval kijön 800 alattEA: It's in the crate!
-
Laraxior
titán
válasz warcat #27083 üzenetére
A németen ennyi: 2.585,69 €
-
warcat
veterán
válasz Laraxior #27084 üzenetére
Tudom, nem véletlenül linkeltem a spanyolt, ott a legolcsóbb a 3080 és 3090 suprim amikor készletre kerül.
Többieknek: igen, már el is fogyott az időnként kikerülő 1-2 rendelhető példánnyal szemben ez azonnal készletről volt elérhető, azért is linkeltem.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
liptonn
csendes tag
sziasztok, valaki látott már ilyet?
tegnap cseréltem le egy 6900xt-t egy Gigabyte Gaming OC RTX 3080-ra, és 120 FPS alatt (120Hz-es a tv), másodpercenként nagyon sok fps drop/frametime spike van. A 6900Xt-vel is ugyanez volt a probléma.
Az sem segít, hogy lejjebb viszem a felbontást hogy stabil 120fps legyen, mert még 480p-n is beesik 120 alá az fps, ezáltal akadozást okoz:
[link]
Úgy vettem észre akkor van akadozás, amikor a GPU usage/watt/clock zuhan be egy pillanatra (akár csak 99%-ról 97-re, azátn vissza 99%). Mi okozhatja ezt? Instabil áramhálózatra gyanakodtam, de egy online UPS sem segített, és később tesóm lakásában is teszteltem, ugyanezt produkálta. Ebben a topikban írtam bővebben a problémáról:
https://prohardver.hu/tema/szunetmentes_tap_kerdesek/hsz_18723-18723.html -
kvarc
tag
Valaki próbálta már a 3090-t SLI-ben?
-
Rico33
aktív tag
Hali. EVGA-nal érdemes sorban állni egy 3080-ért? Ennek az istennek az idejében megkapnám?
-
GAbre
veterán
válasz Rico33 #27098 üzenetére
Nem érdemes.
Google-zd meg esetleg a nem hivatalos várólistát.
Kb 2-3 hónapja valaki linkelte nekem.
Ott akkor még tavaly szeptember, vagy hol tartottak.
Ahogy relaks is mondja gondolom.*
És újra hiány kezd lenni....
-=RelakS=- :
Számla azért jó,mert ha a neved van rajta,akkor te vagy az első tulaj,meg igazi tulaj!
De inkább azért rakják ki sztem,ha valaki cégesre kéri vagy elszámolja,akkor 27%-al olcsóbb.
És ha bolti ár alatt adja,már ha van boltban,akkor jobb opció nekik.
Mivel a legtöbb scelper nem állít/ott ki számlát róla![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest