Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Horka_

    aktív tag

    válasz Chaser #5353 üzenetére

    A matekban az van, hogy mekkora részét uralja a piacnak. Namost a piac 90+ százalékát az NV uralja. Jelenleg. Ameddig ez nem változik érdemben, addig ugyan lehet valamennyire torzítani a piacot - sok pénzzel jobban -, de érdemben a játékfejlesztők többsége arra az architektúrára fog optimalizálni, amiből több van a gémereknél.
    Annak idején, az AMD az előremutató többmagos procijaival is ezért fürdött be. Aztán ezt megértve, a "saját terepén" mosta le az Intelt. Valami hasonló kellene a GPU piacon is. Az RDNA2 egyelőre még csak félsiker. Kb. mint pár éve az 1. gen ryzenek. Várjuk ki a végét. Azonban, ebben a gen-ben én nem várnék az AMD csodájára... :)
    A csodához sokkal(!) olcsóbbnak kellene lennie, és bizony, a széthájpolt RT-ben is virítania kellene. A gamerek nagy része azért nem annyira tudatos vásárló, mint (feltételezem) mi. Vajon miért lett olyan kelendő az RGB? :D
    Gyanítom, hogy a jelenlegi monolitikus GPU design sem túl ár/érték hatékony. Ha minden igaz, az AMD már nagyban dolgozik a chipletes GPU-kon.

    [ Szerkesztve ]

    STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P

Új hozzászólás Aktív témák