- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #3150 üzenetére
Van azért jópár játék ahol él és virágzik a dolog.
Én is simán vettem volna most akcióban még egy 2070S-t... de nem adok 100EUR-t egy nvlink "kábelért""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
válasz MPowerPH #3147 üzenetére
Ez nem igy van, nem ad uj profilokat ennyi, ahol ment eddig menni is fog.
Plusz az Sli es a Crossfire ugyan halott de nem a multi gpu, ugyanis Dx12 es Vulkan alatt van multi gpu ha a fejleszto tamogatja, nincs licens dij alaplapnak nem kell. Nem nvlink egyeb szarsagok ha a fejleszto tamogatja megy a ket kartya egyutt joccakat, itt mutatkozik egy kis problema hogy basznak tamogatni :)) -
GAbre
veterán
[link]
Az ilyeneket látva ámulok.
Vagy pár óra fél nap alatt pikk-pakk.Eladtak 275-db-ot.
Vagy lehet tényleg valid,csak olcsóbb lett.
Bár ugyanúgy az az átutalós átverős,ha nem nézzük eladást.
Hírtelen lett 2 hasonló rögtön 10 eladottal[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz KAMELOT #3165 üzenetére
Már ha az embernek van 260k-ja...
+Annyit nem költök rá.
3080-am várom,addig akartam rendelni 1 olyat,amit vagy megtartok,ha úgy alakul,vagy el is tudom adni abban az árban.
Még ha nem is esélyes,de ki tudja mi lesz itt 3070 megjelenésekor,hogy nyomja le árakat....
Vagy hónapok múlva tudom eladni ennyiért.Még akkor se venném meg.
Igen,hát ez az,ezért kerestem 200 körül.Más:
Evga kártyát regelni +garért,számlás gar lejárta előtt nem lehet már ugye?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés: most vadásszak 220-250k környékén használt 2080ti-t vagy szerintetek várjak vele fél évet, max. egy évet? Attól félek hogy ennél már a használtpiacon sem fog lejjebb menni az ára, s akkor csak bánni fogom hogy nem cseréltem le a 2060-asomat már az elején. Btw aki furcsálná, Nvidia 3D Vision miatt kell a 2080ti, mert az az utolsó kari ami támogatja a technológiát, s hát 1440p 3d-hez sajna kell a ti. Előre is köszi a tanácsotokat, meglátásotokat!
-
Devid_81
félisten
válasz #87126528 #3169 üzenetére
Vard meg a jovohetet amikor kijon a 3070
Az meg talan elindithat egy kisebb arzuhanast a hasznalt 2080Ti-k kozott egy rovid idore.
Bar szerintem addig nem lesz arzuhi amig nem lesz rendes keszlet a 3080-bol, azt meg kb November vegere "igertek" itt ott.
Ha nem nagyon surgos akkor en varnek vele egy honapot legalabb....
-
warcat
veterán
válasz #87126528 #3169 üzenetére
Le fog menni 200 alá, várj.
Szerk.: nyilván már nem idén,hanem a fél éves távlatban, mert jelenleg nincs elég utód a piacra dobva, 3070-ből megint alig lesz, AMD ismeretlen de várhatóan az is kevés (3900X és 3950X-re hónapokat kellett várni pedig az 'csak' processzor) és csak gyári
kereplővelhűtővel idén.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
KAMELOT
titán
-
fisi
senior tag
-
jilian
addikt
Vannak profiljaim MSI AB-be....miért nem tölti be egyiket sem?
Tehát mindegyik full alap.
Ha megnézem a fájlok között, ott a profiloknál mind megvan. De az AB mégsem látja. -
hoolla
aktív tag
Atyaeg Javitottak a 2080Ti rog Strix oc-t. Sose volt ilyen jo.
Port royal:10014p
Time spy gscore:16293
Minnya facsargatom meg egy picit.De Errol nem kell 3080-ra valtani az tuti.
[ Szerkesztve ]
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Meg egy pici extra.
Port Royal: 10240p 47,41fps
Time Spy gscore:16735"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
KAMELOT
titán
válasz Sontir Fel #3186 üzenetére
Nem értem ezt a hajlós mizériát?! 3 way sli esetén sem értek össze a vgak. Pedig egymás mellett voltak. 2 slotos vgakat használtam. Rendesen kell becsavarozni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Sontir Fel
őstag
válasz KAMELOT #3187 üzenetére
Közel két évig enélkül használta az előző tulaj és nem kifli alakú a kártya Gondoltam adok neki egy esélyt, de vagy én vagyok helikopter, vagy ez a tartó nem is igazán jó ehhez a kártyához, nem is nagyon látom, hogy melyik részét kellene tartania, éppen hogy csak összeérnek... szóval gondolom nem hajlik
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
ladyka
csendes tag
sziasztok,
egy aorus 2080Ti van a gépben(nem az extrem) és jelenleg 74-75foknál 150%-on pörögnek a ventillátorok. hallot vagy tapasztalt valaki ilyet? Kb fél éve kezdte, de akkor mér 78-79 foknál fel-fel pörgette amíg vissza nem hült. Még garanciás és vissza is viszem csak várom, hogy legyen 3080 van amd készlet ha esetleg javíthatatlan lenne.
válaszokat előre is köszi -
fisi
senior tag
válasz Sontir Fel #3188 üzenetére
A röhej engem akkor kerülgetett mikor kínlódtam az MSi 2080 ti- vel azt azt írja nekem a global moderator az MSI- nél hogy rakjam fel a merevítőt mert azért pörögnek össze- vissza a ventik mert elhajlik a kártya..
Írom neki báttya- nem baj hogy vertikál fordítóban van- úgy is elhajlik??? -
ladyka
csendes tag
válasz Apollo_21 #3190 üzenetére
a baj az, hogy msi afterburner-el a max 100% venti 2800RPM amit manuálisan tudsz beállítani, játék alatt az msi szerint 76% forog a venti, de a fordulat 4000RPM.
amikor vettem a kártyát 80-85fok volt a normális és 250W körül a fogyasztás ha huztam akkor volt 300W és kb 85-87 fok ehhez párosult 86% ventillátor használat valós fordulattal!
Jelenleg viszont 74-75 foknál 4000 pörögnek a ventik miközben 300w az állandó fogyasztás, de %-ban csak 76% körül mutatja. A power limitet hiába állítom nem változik semmi. a ventillátorok manuális szabályozása játék alatt nem lehetséges mert nem reagál rá a kártya. Úgy gondolom nem ez a normál működése.
Jónapot amennyiben nem érted amit írok(lehet az én hibán, nem mondom, hogy nem) akkro előbb kérdezz és ne flegmázz. Amennyiben nem értesz hozzá akkor pedig ne írj inkább
köszönön[ Szerkesztve ]
-
ladyka
csendes tag
válasz Apollo_21 #3194 üzenetére
tehát csak a problémámról, hogy játék alatt jelenleg 150+% 4000RPM-on pörögnek a ventillátorok folyamatosan(ennyit manuálisan sem tudsz beállítani, valamiféle biztonsági beállítás lehet gondolom én) annak ellenére, hogy a kártya csak 74 fok, holott új korában 85 fokon sem pörgött többet mint 2200-2400RPM(kb, de már nem teljesen emlékszem).
ha így sem érted akkor sajnálo... -
ladyka
csendes tag
válasz KAMELOT #3196 üzenetére
játék alatt nem reagál semmire ami a ventillátorokat befolyásolja. ha a hőmérséklet eléri a 74-et akkor felpörögnek és nem lassítanak csak ha csökken a hőmérséklet. A két kép jah és nehogy azon akadjon fen valaki kérlek, hogy nem 150% hanem csak kb 140 köszi
manuálisan 100% ventillátor
Játék alatt.
jah és nem lett piszkálva. eredeti bios stb.[ Szerkesztve ]
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
EVGA Black Gamingnél normális,hogy RDR2 alatt 84 fokos a kártya?Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest