- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz nitro16 #2701 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
...és még jönnek ennél cifrább árak is. A vizesek még sehol nincsenek, ahogy a HOF, Kingpin és tsai sem...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
De mivel sajnos itthon az EVGA nagyon ritka így számomra marad a Strix.
Kinézetre sem tetszik jobban egyik sem, mint az.
Na jó talán az FE, de az itthon szintúgy felejtős...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Devid_81
félisten
válasz hackeeeee #2698 üzenetére
2205-re is sikerul neki fel boostolni, de teljesen felesleges, mert amolyan "placebo" az egesz, egy egy pillanatra teszi, ahogy felugrik a fesz es a max boost 2.2GHz@1.093V-ra rogton belenyal a TDP-be es dobalja a boostot, sokkal jobban tartja a boost frekit a gyari beallitasok mellett.
Mindjart dobok fel par elkeszult tesztet[ Szerkesztve ]
...
-
warcat
veterán
Azért nagyjából az 1080 Ti életciklusának végéig kényelmesen, jó áron lehetett rendelni az EU webshopjukból.
A 2080 Ti aztán felfoghatatlanul drága lett (ha egy MSI Gaming X Trio kijön 1250 euróból, mit akarnak 1400 feletti FTW3-al ami még nem is Ultra mert az meg 1500). Szó szerint What The F.
De "megoldották" a dolgot, mert idén de már talán tavaly se volt semmi kapható, csoda, hogy még nem zárták be.
EA: It's in the crate!
-
veterán
válasz kornel76 #2687 üzenetére
En par hete rendeltem Casekingrol 2x is .
Annyi a problema ,hogy nincs credit card fizetes , csak paypal vagy banki elore utalas (en ezt valasztottam mindket alkalommal. Kb 3-4 nap volt mire megkaptak a penzt (OTPs vagyok raadasul ), es csak ezutan keszitik a csomagot , szoval masfel het rendelestol szamolva mire nalad lesz. (mivel hetvege is beleesik ) -
-
nitro16
senior tag
válasz abridabri #2712 üzenetére
Te ránézésre megmondod melyiknek van a legjobb hűtése? Amúgy meg felment az asus ára már pont erről beszéltünk.
Találtgyerek: Nagyon bazári az a nagy rgb rész a szélén a két drágább verziósnál. Az olcsóbb fajtái sokkal szebbek szerintem a letisztultság véget.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz abridabri #2712 üzenetére
Pedig készülj a ház áttervezésére, mert az a 320W nem fog nyomtalanul eltűnni...
-
veterán
válasz nitro16 #2714 üzenetére
Persze hogy megmondom.
Minel vastagabb/nagyobb a borda annal jobb
3db 8-9 cm venti adott minden kartyan , ezek kozt minimalis elteresek lehetnek csak .
Talan csak a 4 slotos Aorus Master fog jobban huteni ,de ott meg csak fel backplate van ,a procimat meg nem akarom megfozni -
- = Zk = -
félisten
válasz kornel76 #2699 üzenetére
az milyen már, ha nyelvet változtatsz, eltűnik az EVGA a kínálatból... WTF 2020?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Devid_81
félisten
válasz hackeeeee #2718 üzenetére
Ah igen Te levegovel hutod, az azert sokat szamit.
Nem dobja annyira a frekit, plusz a ramoknak is mernel szerintem adni meg vizzel
De azert ez sem rossz am, foleg ha osszehasonlitod a gyari alap ertekekkel amivel az altalanos teszteket is csinaljak, persze ugy hiteles.
Nekem alapon is kozel 10%-al erosebb a Palit Gaming Pro OC mint a refencia modelek, es erre meg boven ralehet rakni a kovetkezo 8-10%-ot[ Szerkesztve ]
...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Devid_81 #2721 üzenetére
Sanszos. Bár az lehet, hogy nem a vga-ban van.. A vram nem hoz ennyit szerintem, a gpu-ban pedig ez a kopp.. a White edition órajelével nem megy sajna. Ez is túlteljesítette már az elvárásokat. Most használgatom egy kicsit, hogy vajon 24/7-re jó-e a setup.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
tbw
aktív tag
Elsőre úgysem lesz kártya, mert megveszik a bányászok.
Vagy baromi drágán lesz.
Én kivárok decemberig szerintem.TBW
-
warcat
veterán
Bizonyára a bányászok veszik meg mindet , és nem a habzó szájú tömeg, ami pl nvidia subredditen rángatja a pórázát (és pl berendelte magának az USA-ba olasz amazonról a kártyát biztos ami biztos alapon)
A bányászfarmnak beállított kép, ami után a sok kattintásvadász tollnok lehozta a cikkeit, kamu volt, mert az Inno3D tesztlabban készültek.
EA: It's in the crate!
-
- = Zk = -
félisten
naigen...
igaz, én később és használtan vettem a Ti kártyám.... de nekem már végképp nem indokolt egy e feletti szint... 1440p ultra gamingre a 2080Ti elég.... max ami ez felett lesz (3070 asszem?), de azt is csak akkor, ha már kilehelte a lelkét a Ti...
persze, én elvagyok, de majd az nV és driverkészítői eldöntik, meddig marad életben a 2080Ti" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
DanCox977
csendes tag
A vizesek ára milyen lesz??
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz torma1981 #2739 üzenetére
Hát..
Én bármilyen megjelenő árat számoltam át nettó x euróbol ergo ár*áfa*(mondjuk)1,05*1,05 (nagyker/kisker haszon) általában az mindig nagyjából stimmelt, korábban, és, nagyjából most is..
Ha a 700 eurót most átszámolom a fenti említett módon, 360-as árfolyammal, majdnem stimmel. Ami eltérhet, hogy mondjuk a valamelyik haszon több, vagy épp kevesebb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
torma1981
veterán
-
veterán
válasz torma1981 #2742 üzenetére
Vagy igen, de drágábban.
En már speciel elengedtem a találgatást és a 3080 tökéletes kiinduló alap lesz az egy hétre rá érkező 3090-nek.
Én 650-et szánok rá maximum attól egy forinttal sem többet. Ha a felett lesz akkor nem kell Strix, ha más számomra normális verzió sem lesz olyan árában akkor meg marad a 3080.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz torma1981 #2744 üzenetére
Igen ez eléggé sanszos szintén, de a 3080 se biztos, hogy tele lesz, mert nagyon ár/értek bajnoknak tűnik egyenlőre, de szerda 3 után ki derül mennyire. Az sokat el fog árulni, hogy a független tesztek mit mondanak.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest