- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz KAMELOT #3051 üzenetére
esetleg egy 3070Ti....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz torma1981 #3058 üzenetére
Majd ha érkeznek a 3080-ak normális árban, akkor is adják bő haszonnal, a Ti meg elmegy mínusszal. Mindjárt nullán lesznek.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ennek nem 500EURnak kellene lennie? Vagy 550-nek max?
Remélem az AMD gurít valami nagyot, és beszívja az nVidia az egész 3xxx szériával.Mellesleg nekem már majd1 egy hete van a kosárban egy Giga 3080 Vision, 820-ért... Azóta se róla semmi info, majd egyszer csak törlik és viszlát.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #3039 üzenetére
Úgy, hogy nincs? Meg tényleg, az ár..
Sokan becumizták ezt a kampány bullshitet, szerintem, közben... Én nem bántam meg, hogy nem szabadultam meg a strix-től.. sztem sokáig elég lesz.
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #3062 üzenetére
most adtál el egy 3080at... megint veszel egyet?! lemaradtam valamiről?! nem olvastam pár napig a fórumot, sry
hackeeeee
csakazért mert "még nincs"?!
igaz... nézőpont kérdése minden[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #3064 üzenetére
Betettem, hogy hátha... de nincs különösebb ingerenciám rá.
Nem támogatok ilyen hulladék bandát, rajtam nem keresnek egy fillért sem. Az Intelt is elbúcsúztatom a francba, csak megvárom az AMD teszteket.Hehh?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #3065 üzenetére
én majd akkor váltom le a 9900K-át, ha megdeglik, vagy elfogy 1440p-ben...(tudom, vga függő a dolog, de azt sűrűbben cserélek) és akkor meglesem mit az az AMD 5GHz-cel 8/16... és egy ASUS alaplap...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #3064 üzenetére
Plusz, nekem a több vram még többet ér.. plusz az, hogy 4/8K-ban erősebb, engem az hidegen hagy. Én FHD-ban használom, ha elengedem max fps-re 240hz mellett, akkor is bőven elég.
És, az áráról ne beszéljünk... Lesz még szerintem pár hét, hónap, és lesz bőven 200k feletti 2080 Ti.. sok.
Véleményem szubjektív...
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #3071 üzenetére
...a csávó hirdetett 8800GTX/Ultrához blokkot. 3db, 10k/db áron.
Találtam egy GTXet ebayen 50EUR-ért blokkal.
Erre jött nekem azzal, hogy a blokk új ára ennyi meg annyi volt... Ne fárasszuk már egymást pls... [link]De 150-ért én is keresek Ti-t. Azt szívesen a gépbe teszem annyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #3073 üzenetére
Pont a minap gondolkodtam én is, hogy dobok inkább egy párt a 2070S mellé.
Teljesítményre bőven elég, és elég sok játék támogatja a multiGPU-t.
De hát 450EUR lett volna a VGA, meg 100EUR! az nvlink (sli-híd)
Hát mondom annyiért nem kérem köszi.
Kivárok, aztán majd jövőre. Addig elnevetgélek a félmillióért 3080-at vásárlókon."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Laraxior #3074 üzenetére
Heccből én is megnéznék egy Ti SLi-t.. már csak a teszt kedvéért.. Tudom, játékban semmit sem hozna szinte, vagy ki tudja, meg tényleg 240hz 1080p van, de akkor is, elmondhatnám, hogy kipróbáltam, a 370x crossfire után.. De, nem..
Hasonlóan fogom fel én is.. persze aki újonnan vesz, oké.. de aki eladta olcsón a 2080 Ti-t, várva a csodára.. hát...
Véleményem szubjektív...
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #3078 üzenetére
Meg csak 4K... alatta tök felesleges, kb ugyanannyit fog menni, mint egy VGA-val. Mint ahogy a 3080-nak is kevés a CPU 1080p-re.
4K-ra viszont simán. Elég sok játék támogatja a multi GPU-t.
Ilyenre pont jó az amazon, meg az elállás.
Veszel egyet, letesztelgeted, aztán ha klappol, ha nem, akkor is visszaküldöd.
Ha tuti, akkor meg nézel egyet aprón."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sontir Fel
őstag
Üdvözlet!
Nem volt tervben, de végül addig kevertem a lapokat, hogy az új leosztásban egy 2080ti boldog tulajdonosa lettem.Ő lenne:
Tegnap este óta igyekeztem minél többet utána olvasni. Érdemes még további OCban gondolkodni vagy ezek már csúcsra járatva dolgoznak és inkább minél jobb hűtés legyen körülötte a házban?
Szerk: 3080as hsz, égi jel, arra cseréltem
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Találtgyerek
veterán
válasz Sontir Fel #3080 üzenetére
Szia!
Jó szellőzés kell neki az biztos. Nekem 2080-ból volt Duke, eléggé melegedett.
A hozzá kapott alátámasztót is ajánlott beépíteni hozzá!
Írj majd pár szót légy szíves,hogy mennyire vagy megelégedve a hűtésével!06-3o/9759I39
-
Sontir Fel
őstag
válasz Találtgyerek #3081 üzenetére
Már megérte betérnem ide. A tartó elmaradt, fel is vettem a kapcsolatot az előző tulajjal
-
veterán
Én FE-t vettem pár hete, 12600-at ment Time Spy-ban alapon, tuningal 15000 tehát egy 20% van benne plusz.
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
válasz Sontir Fel #3082 üzenetére
Nálam a 2080 Duke azt csinálta,hogyha elérte a 74-75 fokot,felpörögnek a ventik 3600RPM-re (120%).
Külföldi fórumokon olvastam,hogy sokaknál az alátámasztás megoldotta a problémát és ezután beépítettem én is. Utána nem volt vele gond. Persze nem mindegyiknél fordul elő ez a probléma.
És még 3-4 fokkal hűvösebb is volt,amikor alá volt támasztva.06-3o/9759I39
-
Sontir Fel
őstag
válasz Találtgyerek #3086 üzenetére
Akitől vettem, annak 70 fokon megállt, ő sem használta a támasztót. Remélem azért előkerül. Tegnap kicsit tudtam csak próbálgatni, 72 fok fölé nem ment, mondjuk egy HAF X házban hajtom, szomorú lennék ha nem lenne jó a szellőzése
Jacek: ránézek akkor a dologra, csak előbb rendeződjön ez a kitámasztó kérdés
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sontir Fel #3087 üzenetére
Ez tök játék/terhelés függő. 3dmark port royal alatt vígan elmegy a Strix ~80 fokig.
Véleményem szubjektív...
-
KAMELOT
titán
válasz Sontir Fel #3087 üzenetére
Becsavarozod rendesen és nem fog meghajolni a vége.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Sontir Fel
őstag
válasz KAMELOT #3089 üzenetére
Alapvetően így jártam el. 2 éves a kártya, nem látok rajta ilyen jellegű problémát. Örülnék azért, ha nálam lenne az a cucc, mert ha tovább szeretném adni, akkor ne emiatt mondják már, hogy mivel hiányos a dolog, mennyit engedek a feléből
Rugalmas az eladó, ha nem találja meg, pótolja nekem. Tud esetleg valaki javasolni egy olyan modellt ami jó és kompatibilis lehet az öreg Dukeommal? még egyik kártyámnál se használtam ilyet
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
EVGA tulajokhoz lenne egy kérdésem.
Vagy a kártyámmal,vagy a progival lehet valami gond,mert idleben a ventilátorok akadozva,de forognak.Mi okozhatja ezt?Tehát elindul-megáll,elindul-megáll.
Vagy hogyan kellene beállítanom?Egyébként egy 2080ti Black Gaming a kártya[ Szerkesztve ]
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
- = Zk = -
félisten
volt EVGA kártyám (2080 Black)... hagyd el.... MSI AB fel és ennyi...
nekem csóri EVGA szoftver nem jegyezte meg a ventiprofilt, random el nem indulások...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
RazoR
veterán
válasz - = Zk = - #3094 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy az AB nem kezeli az asszinkron venti vezérlést!
Csak 1 ventit lát és csak azt vezérli.Doblós: hozz létre egy profilt (0-9 számok jobb oldalt függőlegesen), csinálj egy egyedi ventiprofilt a grafikonnal, majd apply, jelöld ki a kiválasztott profilt, save és vagy jó lesz vagy nem
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
- = Zk = -
félisten
Igen... Ez tökèletesen igaz...
-
jilian
addikt
Akinek húzva van, annak milyen frekin tartaj magát stabilan játék alatt és ezt mennyi vcore-al teszi?
-
ForRedGlory
félisten
Ilyenem van, bátran ajánlom. 2 éve tökéletesen teszi a dolgát, nem hangos, a hűtése is jó. Mondjuk nekem jól szellőző házam van.
Szerk: ja közben rájöttél te is, most olvasom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest