- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #52800 üzenetére
Én is kerülöm amit ír mert nem érdekel ahogy ő tálalja az egészet, és arra feszültem rá, hogy neki szabad másnak nem(sas 6 órát kapott pont egy ilyenért, + az oldalt se építő jelleggel jellemzi ez ha a házigazda ilyen), ilyen meg nem igazán van szerintem amikor itt minden kis semmit moderálnak, ez a bajom, megint a kettős mérce.
Attól, hogy csak addig terjed nem muszáj kint hagyni de ott marad mert clickbait mint sok minden.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Leszarom az NV-t, ezen csak te nem látsz át, azt teszek a gépbe ami az igényeimet kielégíti, és ez most NV, de a személyeskedést sose szerettem senkitől, azt meg végképp nem, hogy az offban semmi lazább nem maradhat meg mert valamit sért de egy sokkal jobb egyéni vélemény egy szakmaiban simán, na ez a szomorú, ez nem kettős mérce, kegyetlen szar irányba halad a PH minden téren, nemhiába van ez ami, de mindegy is, szerinted csak fanboy dolog lehet mert ezért nem találkoztál Keldorral, úgyhogy teljesen mindegy mit írok neked az egészről, + a véleményed nekem kicsit se számít.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Naaaaaa...Bééééláááim!
-
TTomax
félisten
válasz FollowTheORI #52800 üzenetére
Egy házigazda véleményét nehéz magánvéleményként kezelni,föleg ha ezek a PH! föoldalról köszönnek vissza.Értem amit mondasz,lehet igy is kezelni csak igazából ez egy védekezö struccpolitika.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
válasz TTomax #52811 üzenetére
Túltoltátok ti ezt már, már ott is azt látjátok ahol nincs is semmi, az a baj...
Ezért nem jó ennyire ráfeszülni ezekre... tipikus troll áldozati típusok vagytok ti. Megesznek reggelire bármilyen témában.Nem védekezésből kezelem így... nincs is mi ellenvédekezni... ha most rám gondoltál ezzel a védekezéssel. Kinőttem már az óvodából.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #52812 üzenetére
Tökmindegy, felesleges az egész, a PH-t nem mi alakítjuk, leírtam a véleményemet most is, erre fel ez a vége, lassan már felnézni se kedvem, hagyom az egészet a francba.
Kíváncsi is vagyok mit szeretne tőlem a moderátorok moderátora.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #52814 üzenetére
Egyre kevesebb kedvem van ahhoz.
-
TTomax
félisten
válasz FollowTheORI #52812 üzenetére
Én ezt nem igy látom.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Megtörtént még mielött irtam volna.Hogy világos legyen,itt van egy szükebb baráti kör akik napi szinten beszélnek/játszanak egymással.
-
válasz cyberkind #52813 üzenetére
Kíváncsi is vagyok mit szeretne tőlem a moderátorok moderátora.
Azt, amit mindenkitől, és ami 99,9%-nak össze is jön: képesek legyenek írásban kommunikálni szar, pöcs, dugják fel és hasonló szavak halmozása nélkül.
Direkt nem a használatát írtam, mert lehet az ember kiakadva, irodalmilag nyomatékosíthat ilyesmivel, de tudjon már disztingválni hogy mikor, hol és mennyit használ ebből, nem pedig tízsoros fröcsögéseket produkálni a fenti szavak mátrixos elrendezésével.
És ne vergődjön a PH színvonalára ezügyben, mert ilyen trágár beszédért 7 éve se veregette meg senki a vállát újoncként. -
-
gyiku
nagyúr
Kivancsi vagyok, miert is?
hüllő
-
Devid_81
félisten
válasz WaterWawe #52833 üzenetére
Latom otthon meg mindig meno a 500.000-1.000.000Ft ig terjedo BMW-k istenitese.
Ha tudnak paran hogy UK-ben azokbol mennyi rohad ott hagyva hazak elott/ingyenes parkolokban.
De ami gurul az sem er tobbet 300-500£nal.
1000£-ert mar igen jo allapotut lehet kapni es fiatalt...kar, hogy a kormany rossz helyen van bennuk...
-
keIdor
titán
válasz #Morcosmedve #52837 üzenetére
Ezeknél lehet számolni a vételár +100-200%-ával is. Szervízre megy mind.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
WaterWawe
őstag
válasz #Morcosmedve #52837 üzenetére
Én szeretem ezeket az autókat sőt, remélem az első autómnak meg tudok majd engedni valami E46 félét. Bár én inkább annak a híve vagyok hogy drágábban vennék, de akkor jót. Sajnos viszont elég rikta ezekből a megkímélt, gondosan szervizelt, nem megpiszkált, nem LPG-zett példány.
Ennek viszont sok sikert az eladáshoz majd ezek után.
Erdei: Én nem tudom, valahogy nem azért venném meg hogy villoghassak vele hogy nekem Béjemvè van, hanem mert kívülről-belülről szép, extrák terén jóval többet kínáló, erősebb autót tudok venni mintha mondjuk vennék egy 1.6-os Golf IV-et. (Ezzel nem leszólni akarom a Golfot, sőt ez a B terv ha az E36/E46 kaliberű autó nek jönne össze.
Keldor: Ez így van, ez még a jövő zenéje. Bár úgy olvasgattam kicsit, azt írják az E46-ban több dolog "mehet tönkre" mint az elődjében.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz cyberkind #52797 üzenetére
Akkor reagálok neked erre. Sosem mondtam azt, hogy xyz-t vesz az páfrány. Páfrányt sem mondtam, hanem növényt, de azt is úgy, hogy ha egyel kevesebb lenne az IQ.
A követező dologra akartam reflektálni totál általánosan. Ismerem a cégek marketingeseit. Némelyiket személyesen, baráti sörözős viszonyban (NV-nél ez kajálós viszony, de mindegy), és pontosan tudom, hogy mindenhol ugyanaz történik. A marketing a mai világban agresszívvá vált, és amíg régen a rációt helyezték előtérbe, addig ma az érzelmekre hatnak, mert azt sokkal könnyebb befolyásolni. Ezt bármennyire is hihetetlen, de az AMD kezdte el a filmes reklámjaikkal, mint például ez: [link]. Ez volt az érzelmi marketing irányzatának ugrólépcsője a VGA-piacon. Aztán innen fejlődött az egész, az NV-nek az "SLI és GeForce nélkül lúzer vagy (Fatal1ty személyével)" kampányával - [link], majd az AMD kártyaverésével (fixer videók). Mindegyik alapja az érzelmi töltet átadása a felhasználónak. Az első burkoltan csinálja az utalásokkal, míg a második már sokkal direktebb, hiszen konkrétan lúzerként tekint azokra, akik kompromisszumot kötnek, a harmadik pedig erre a reakció, hogy nem lúzerek ők, hanem cool emberek, és mennyire cool GeForce kártyát szétverni. Tehát a lúzerből egy pillanat alatt cool embert csinált a reklám. Az ok, amiért csinálják az az, hogy sokkal könnyebb az érzelmeket befolyásolni, mint a rációt, és a töménytelen érzelmi töltet mindig arra szolgál, hogy elszakítsanak a rációtól. Ne is tekintsd fontosnak, mert már az érzelmeid irányítanak. Ez azért ütőképes stratégia, mert tulajdonképpen a manipuláció egy igen egyszerű formája, és mindkét cég rájött arra, hogy így sokat nyernek, mert ... előre is bocsánat, ez senki ellen nem szól, de ... szó szerint úgy értékelik a cégek, hogy az emberek többsége buta. Persze okosként kezelnek mindenkit, de gondoljatok bele... Ha valóban okos emberként tekintenének rátok, akkor technikai érvek sokaságával öntenék el a marketinget és nem olyan faszságokkal, mint a Join The Rebellion vagy az Order of 10. Ez a váltás az oka annak is, hogy a VGA-k árai emelkednek. Egyszerűen az elmúlt 5 évben fokozatosan kiszedték a vásárlóbázisból a racionális döntés értékét. Érzelmi döntéseknél pedig az árak a háttérbe szorulnak.
Jelenleg a nyájeffektus felépítése történik a már említett Join The Rebellion és Order of 10 által, hiszen közösséggé akarják formálni a vásárlóbázist, amely helyenként már eleve kisebb közösséget alkot, és az érzelmi töltetek mellett ugranak mindenre, ami a közösségük ellen van. Eleve az érzelmi üzenet miatt hajlamos lesz a felhasználó az emocionális megnyilvánulásokra. Meg sem fordul a fejében, hogy nem nekik van igazuk, a lényeg az érzelmi kielégülés, amit a közösség részeként tettek. Emiatt nőt meg az AMD vs. NV fanviták száma is.Erre reflektáltam, hogy aki ebben részt vesz, hát nem sokat tud a ember manipulációjáról, persze a politikai vonalat talán nem kellett volna odaszőni, de a legegyszerűbb ezt politikai jelenségek mentén megérteni. Ugyanezekkel az elemekkel dolgozik a marketing is.
Nagyon fontos része a marketingnek az üzenet egyszerűsége is. Szabályosan infantilis módon kell megfogalmazni mindent, mert ez hozzásegíti a felhasználókat ahhoz, hogy a felületességet értékeljék. Ettől egyre naivabbak lesznek, és még könnyebben fogadják be a számukra nem túl előnyös helyzeteket. Lásd például azt, hogy senki meg nem kérdezi, hogy xy játéknak valóban valós-e az a gépigénye, amivel rendelkezik. Egyszerűen mennek vásárolni.
Természetesen az egyes cégek a saját felhasználóbázisuk befolyásolásánál más helyzetben vannak. Ezt fel kell építeni, hiszen komplex pszichológia az egész, eleve az, hogy a felhasználó ne vegye észre, hogy áldozata lett a cégek manipulálásának. Ugyanakkor mindenhol megmutatkozik erre a cél, több kevesebb sikerrel. Ez a hosszabb kifejtése a növényes mondandómnak. Remélem ebből érthető lesz, ahogy a példákból az is érthető, hogy az nem gyártóspecifikus. És ha magadra vetted, akkor nem állt szándékomban megsérteni téged, ha mégis megsértett, akkor elnézést érte.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #Morcosmedve #52843 üzenetére
A szabi előnyei.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Anubris
őstag
válasz WaterWawe #52840 üzenetére
Barátnőm akar venni most egy E90-et. Kinézett pár darabot, bekérte az alvázszámokat és lellenőrízte egy ismerősünk a BMW-ben. Az egyik kocsiban jelenleg 192.000 km az óra állása. 2014-ben pedig 470.000 km volt benne.
A vicc az, hogy nekünk van egy IV-es Golfunk, amit újonnan vettünk. 96.000 van benne jelenleg, de szerintem a kutya nem fogja elhinni nekünk mikor eladjuk, hogy ez nem volt visszatekerve, pedig anyám csak tényleg ilyen városi bevásárlásra használja.
-
Habugi
addikt
A gesztus értékelendő hogy hajlandó vagy utólag kifejtősebbre fogni, annyit azért hozzátennék hogy bármennyire is respektálandó dolog ezzel azért vigyázz, miszerint kivel szemben élsz ilyesmivel.
Vannak személyiség ügyileg elég instabil emberek, akiknek ha csak a kisujjadat mutatod azt is úgy fogják venni, mintha átgázoltál volna a muskátlis kertjükön. Van akire az ragadt rá az IRL környezetéből hogy képes napokon/heteken keresztül tolni a "balsors akit réééégen tééép" vergődést, mindent magára vesz ha kell ha nem, ha van rá oka ha nincs, élvezi az áldozati szerepkörben való tetszelgést.
Egy fokkal súlyosabb eset amikor valaki emellé még a kapanyél stílust is társítja néha, plusz ugye amikor arról van szó hogy másokat minősítsen akkor természetesen nem kötik ugyanazok az elvi vagy erkölcsi íratlan szabályok amiket úgy egyébként másoktól elvár..
Most ezt úgy mindentől függetlenül.., általánosságban.
A Te oldaladról annyit tehetsz, hogy minél kevesebb támadási felületet adsz, egy ponton túl persze tök mindegy mert egy, a fentebb jellemzett viselkedés "kultúrával" rendelkező valaki előbb-utóbb úgyis találni fog valamit minek hatására látványos és zavaróan hangos fetrengésbe kezdhet ismét..
Abba nem mennék bele mennyire egészséges ha valakinek két ménesnyi csillámpónija a szakadékba gyalogol tengermély depressziójukban pusztán annak hatására, mert random webes felületen egy számára ismeretlen "nicknév" ezt vagy azt ír. Akár félreérthető akár nem..
Ugye FB és egyéb közösségi felületek kapcsán manapság ez egy elég általános téma és jelenség, kell még 5-10év mire a pszichológia felnő oda hogy az ilyen szinten önértékelési zavarokkal küzdő emberekkel érdemben bármit kezdeni tudjon vagy csak magával a jelenséggel, kortól és nemtől függetlenül.Egy dolog viszont teljesen biztos, ez ne a Te problémád legyen, legalábbis fél pillanatig se érezd annak.
Ismét kiemelve, mindentől függetlenül írtam, továbbá szigorúan magánvélemény.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Erdei88
veterán
válasz Habugi #52847 üzenetére
Ugye FB és egyéb közösségi felületek kapcsán manapság ez egy elég általános téma és jelenség, kell még 5-10év mire a pszichológia felnő oda hogy az ilyen szinten önértékelési zavarokkal küzdő emberekkel érdemben bármit kezdeni tudjon vagy csak magával a jelenséggel, kortól és nemtől függetlenül.
A párom most végzi az Pszichológia MA-t a Pázmányon, jelentem én állandó megfigyelés/kontroll/kezelés alatt vagyok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- Politika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest