- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Megjött a szép nagy Corsair 750D házikóm végre, szép nagy, remélem ebben elférek simán.
Ui: ezek a gyári Corsair ventik de szarok, azonnal dobtam is ki őket.
-
ScomComputer
veterán
Hello All.....
Rise of the Tomb Raider-t tud valaki olcsón,már nagyon játszanék vele.vagy valaki nem ossza meg velem a steam fiókját?
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #49458 üzenetére
Velem meg a bankszamlajat es minden vagyonat ossza meg valaki!
...
-
hszilard666
veterán
Basszameg, valamiért nem kapcsol be a gépem Az alaplap kap áramot, és az io panel is jól van bekötve
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nagyúr
válasz ScomComputer #49458 üzenetére
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #49461 üzenetére
És az alaplapibstart gombbal sem indul a cucc pedig világít az alaplap!
-
nagyúr
válasz hszilard666 #49464 üzenetére
Szedd szét teljesen és rakd össze újra.
Mit cseréltél vagy milyen változás történt a gépben ?
#49463 scomcomputer :
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz hszilard666 #49466 üzenetére
Ja hogy nem is ment a gép ?
Milyen monitor , milyen vga-ra milyen kábellel ?
Ne szedd szét még a gépet. Pláne a vizet ne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hszilard666 #49468 üzenetére
Ahogy látom van egy DP port és egy HDMI. Melyikre van dugva és milyen kábellel ?
Ha már a monitoroknál tartunk...
Mit gondoltok a 3440x1440 monitorokról ?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hszilard666 #49470 üzenetére
Másik kábellel is próbáltad ? Esetleg DP port ?
HDD led villog bekapcsolás után ?Kellene pár "csere" alkatrész.
Kicserélni benne pár dolgot,hogy mi lehet a hibás.
A ramokat mindenképp szedd ki és vissza.Nem találtál esetleg vhol szivárgást a vízes körön ?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #49468 üzenetére
regi monitorral megy?
post?
van "speakered" rakotni a lapra, hogy legalabb a pittyeges alapjan lehessen debugolni, hogy mi a hibas?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hszilard666
veterán
válasz akoska07 #49471 üzenetére
A ram os móka már megvolt, most berendeltem egy új tápot hátha az segít az ügyön. Nem, nem szivárog semmi.
Proci:
Monitor nélkül sem megy, pittyentyüm sincs. Viszont antáp sem indul el szóval elbsem jut odáig hogy hibát észlelhessen.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #49473 üzenetére
cmos reset, szigoruan konnektorbol kihuzott tappal?
-
ÁdiBá
veterán
Észre se vettem hogy 4 forumtásamat letiltottam. Mondom mik ezek a nevek felsorolva...
Biztos a telefon miatt néha félrenyomok...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
Innovál az Amd, 390-es teljesítmény kisebb fogyasztással, és 300 dolláros árral, ennek mi a pöcs értelme van, olyan nehéz megérteni hogy teljesítmény kell és kész?
Nekem aztán nagyon vonzó lenne amikor itt figyel a 750-es táp hogy biztosra menjek állandóan.[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz ScomComputer #49463 üzenetére
Én kölcsön adom a steamemet, ha kell, mostanában úgyis alig játszok, ha igen akkor is csak origin/bf megy.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #49475 üzenetére
szerezz pittyentyut ha a lapon nincs post display egyebkent.
post futtybol azonnal lehet lokalizalni nagy pontossaggal, hogy mi a hibas. apron biztos van valakinek, regebbi gepekben is szokott (nekem is van itthon egy meg nagyonregrol).
idoben ha el is kell menned erte is sokkal gyorsabb lesz, mint nekiallni szetszedni a vized. ha jol emlekszem BPn vagy, ott azert max 15 percen belul lesz pc bolt.
---
milyen tap, meg mennyi idos volt?
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Emlékeztek még .....Erre..öreg barátaim....ez volt az eredeti..
És....imádom a ZDF-et,mert visszahozza a gyerekoromat......forever...[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz ScomComputer #49482 üzenetére
nem mert 1 éves voltam 85ben akkor lehet nem is vagyok öreg
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
ScomComputer
veterán
válasz Gyula84 #49483 üzenetére
A világ...most az orosz piacra figyel....előbb tolják ott a BF4-t 1080Ti-n mint te 1070-n......az összes régi sztár oda jár pénzt keresni....Joy.. Now.......imádtam őket....
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #49482 üzenetére
Hogyne emlékeznék,de én akkoriban nagyon kerültem ezeket a zenéket.Nálam ezek mentek... [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] aztán átfordultam nádvágóba... [link] [link] [link] [link] aztán 2005re kb ez is meghalt....De az Aerosmith elkísér a mai napig a kocsiban... [link]
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Hasít az orszàg de nagyon! Ezt figyi hüllő
Erre igyunk!
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz akoska07 #49493 üzenetére
+1, imádom! Mondjuk mostanábe a hardrockot hanyagolom és áttrappoltam a blekkmetál mezejére.
Disznóóói:
Biztos jó lesz ha engedték hogy énekeljen, csak nehogy egy Hells Bellsnél elkezdje hogy Welcome to the jungle!Más:
Amúgy megjött a 29UM55 ös, és bitang, nagyonbejön! Picit megijesztettetek hogy pici lesz, de nem, elég nagynak tűnik![ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest