Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Erdei88 #34766 üzenetére

    ha emlekszel ide is parszor beirt, hogy megy az x topikba trollkodni... legutobbi trollkodasert 3 nap volt, es ez a mostani egy hetes a konkret 970/980as beirasok miatt lehet erosnek hat, de a ket figyelmeztetes kozott is voltak megmozdulasai.

    szuper, hogy van egy 980tije ami eleg jol megy ln2on, de ez egy 970 usernek legen sehol nem fog segiteni. ott van a celra a vs topik, akinek 100kja van vidkarija, az nem fog 200at kiadni ra, ami a pottal egyutt lesz vagy 250?

    ---

    a vs gozkiereszto topik. tobbet toleralunk pont amiatt, mert vitatopiknak lett kitalalva, hogy ott lehessen kielni a markaalapu nezeteket ahelyett, hogy az osszes top GPU / hirtopikban folyna a parttalan vita egyszerre (kozvetlenul a vs elott az osszes top GPUs topikot neztem szemelyes erintettseg miatt, tenyleg kb mindenhol ugyanaz ment, veg nelkul neha).

    ha szemelyeskedest lattok meg modker. tenyleg. minket is zavar, de ahogy Speed(R) is mondja, nincs kapacitasunk mindenhol ott lenni. tetejeben nyar van, szabin kulfoldrol meg mi se feltetlenul a forummal vagyunk elfoglalva.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák