Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz ÁdiBá #107175 üzenetére
Ehhe szép kis kuckó meg kell hagyni. Legalább még eljutottál odáig, hogy kialakítottad :)
Haverom a pincében akart biliárd asztalt és tekét kialakítani, aztán az első után született még 2 lánya :)
Mi meg most jöttünk meg egy 4 éjszakás 7 gyerkőcös több családos nyaralásról. Azt élveztem, hogy az egykémet nem szórakoztatni kell, csak helyre tenni őket ha összekapnak (+foci, +kosár, + hintáztatás és hogy ne áztassák el egymást teljesen a slaggal locsolás címén). Amikor meg apám többszörös nagypapaként felügyelt 5-öt a szállás medencéjében a legkissebb 5 hóssal (#nemsaját) csak sétálni kellett közöttük a kertben 45-55 percet és már horpasztott is (tesómnak így nyertünk ~2 órát).
Csináltok még párat és ki sem kell mozdulni egy házibulihoz.Ja... Ha még nem lenne, vegyetek mosogatógépet meg légkeveréses sütőt, olyan háztartási eszközöket, amiket csak beállítani, elindítani kell és ott lehet hagyni.
Van anyja, csak rajta lóg mióta megszületett +9 hónap :) ha jót akarsz neki, nyerj neki időt + ne szigetelődjön el IRL, mert a facebookon lehet ugyan beszélgetni, de szvsz előbb alakít ki telefonfüggőséget, mintsem pótolja a kismama kieső társas kapcsolatait.Amíg meg lehet, jó zenélést :) pihenést.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz stratova #107213 üzenetére
mosogatogep es a legkevereses suto a vilag legjobb dolgai. sutonel egyebkent erdemes olyat veni, ami mutatja is, ha meleg, es akkor nem kell agyalni.
egyik baratomek egyebkent vettek egy csocsoasztalt a gyerekekkel, mondtak is, hogy majd ha megyek akkor a nagyobbik lever . mondjuk mindket szulo versenyzett ha jol emlekszem egy idoben.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
Lehet nem csak a gyerekeink szívják meg, hanem már mi is: [link]
Már az ötvenes, hatvanas években elcseszte az emberiség.
Én mindent a túlnépesedés számlájára írok, már fél évszázada fogni kellett volna, mert ha most is 1.5-2 milliárd lenne csak a népesség, akkor nem lenne gond…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
Azért az bátran kijelenthető, hogy az RTX 3060 Ti és az RTX 3070 Ti között 25% teljesítménykülönbség van?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #107216 üzenetére
Ilyen életvitellel az a szám az optimális, amit írsz, de "gyengébb" színvonalom lehetne a duplája, viszont semmi esetre sem 8 milliárd, de amíg a szülést, a családalapítást támogatják sok sok pénzzel, nem a másik oldalt, addig ez se fog változni, mert a kapitalizmusnak a minél több fogyasztó kell, a többi meg kutyát se érdekli, jöjjön csak a reset minél előbb!
-
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #107220 üzenetére
snecy20 után veled sem vagyok kisegítve. Ő elkiabálja te meg csúnyán félrevezetsz mindenféle maradi LHR mentes GDDR6X nélküli 3070-el...
Meg vagytok ám csúnyán jegyezve mind a ketten!!
Mindettől függetlenül agypéniszt kapok.
Tegnap 990,52 euróért rendelni akartam egy MSI RTX 3070 Ti Gaming X Trio 8G LHR-t, de mivel 2019-ben rendeltem utoljára a caseking.de-ről így elfelejtettem az ott használt jelszavamat...
Küldettem egy "elfelejtettem a jelszavamat" e-mailt erre az új jelszóval próbálkozva azt írta hogy sokszor próbáltam belépni ezért ideiglenesen blokkolták a fiókomat
Vettem egy nagy levegőt és hagytam aznapra az egészet a ptsába.
Ma belépek és nézem, hogy ugyanaz a kártya 1,057.08 euró
Szerintem veszek egy kézműves csattogós lepkét és elmegyek csattogni vele az Andrássy útra
-
Devid_81
félisten
válasz Puma K #107225 üzenetére
Hohoo, latod ez is egy jel arra, hogy ne vegyel olyat
Amugy a 3070Ti az nagyjabol okes lenne, de azert az extra fogyasztasert az a par FPS nem tudom megeri-e.
De legalabb Ti az a kartya es nem alap vacakAmugy ha a monitorod nem G-Sync only akkor akar ranezhetsz a masik oldalra is am, bar a 6700XT azert lassabb lesz az altalad kinezettektol
Most nezem, nagy valasztek nincs, de a Gaming X nekem 990-et mutat most.
Vagy rosszat nezek?[ Szerkesztve ]
...
-
snecy20
nagyúr
válasz -=RelakS=- #107227 üzenetére
Ezek már mind Low HashRate kártyák, így szerintem nincs köze.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #107226 üzenetére
Kezdem én is azt érezni, hogy elég lesz nekem egy RTX 3060 Ti is.
A teljesítménye egy RTX 2080 Super szintjén mozog, és abból kiindulva, hogy egy RTX 2060 ereje is elég volt nekem így nem tudom mit szenvedek ilyen ezer eurós kártyákkal...
A monitorom még 2018-ból származik. Rendes G-Sync van benne, külön hardverrel. AMD VGA-t egyelőre meghagyom mindenki másnak
Na nekem ott az 1057 euró. Valószínűleg Magyarisztánt szeressék a hóhh dojcsok aztán ránk toltak egy kis felárat. Be tudod tenni kosárba hogy akkor mennyi az ára...?
Mert ha Angolországból még mindig 990 akkor megyek Brüsszelbe az asztalt verni, hogy magyar fehér heteró férfiként meg vagyok különböztetve és egyenlőséget követelek
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #107228 üzenetére
Gondolom csak epp valami pillanatnyi euro/dollar arfolyamot kovethet az elteres.
Tenyleg azota sem tortek fel a nehez fizikai munkat (nem) vegzo banyaszok a korlatot?
Multkor valaki itt linkelt valamit, hogy mintha...de sehol mashol nem olvastam rola, pedig annak eleg nagy hire lenne ha igaz lenne.Szerk: (#107229) Puma K
Nekem ennyit mutat...ami fura, lehet, hogy magyar IP-vel rogton raszamol egy kis Viktor adot?
[ Szerkesztve ]
...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #107226 üzenetére
[link] EKWB 3070 950 euroert, utolso darab, de kb ket het alatt megy ki a keszlet. 150 euroval olcsobban oke lenne beleszamolva az FC blokk arat, ez meg igy mindig draga.
[link] 6900XT Merc319 limited 1500 eur, ez szinten kaphato hetek ota. szinten MSRP * 1.5 aron, de ez azert kulturaltabb, mint a 3090ek 2500-3000 eur koruli arai.
egyebkent ez azert jo, mert MSRP koruli aron elegge viszketne az ujjam egy 6800XTre, meg igy eszembe se jut, hogy veletlenul megint kene egy harmadik monitor, csak immar 7680x1440re.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz snecy20 #107233 üzenetére
De ez az hogy otthon az otthoni gépemen semmi féle VPN-es álcázási technikákat nem használok és annyi volt az összeg amennyit Dávid lát most-ma Angliából...
Írok a caseking-nek, hogy le fogom nem tetszikelni derbauer összes vidóját, ha azonnal nem írják jóvá csak nekem csak most a különbözetet
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #107237 üzenetére
Halt herr David halt!
Még a végén véletlenül rányomsz hogy vásárlás és tök véletlenül egy budapesti címet adnál meg ahova szállítani kellene...
UK már nem EU-s tag Magyarország meg.. meg...
Ez itt így jó is lesz
Csúnyán megdobálom a caseking-et ezekkel a képekkel.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #107232 üzenetére
AMD kartyak, foleg a 6800 es felettiek szinte sehova nem mozdultak itt sem arban hetek ota.
nVidia kartyak ugy ahogy csokkennek.
De azert milyen jo mar amikor a 1.5X ar lassan jo arnak szamit, es amugy bakker lassan tenyleg el kell higyjuk, hogy jah ez joMondanam, hogy varni kell meg...jah mennyit, meddig es mire?
AMD-ek jovo ev kozepe korul, de legkesobb ev masodik felere jonnek az uj kartyakkal...most aki iden ev vegieig csak vart es vart annak meg rosszabb lesz latni 6-7-8 honap mulva az ujakat amire mar csak egy "picit" kellett volna varni.En emiatt is engedtem ezt a generaciot el, ha msrp aron nem lehet venni release utan par honappal sem, akkor tartsak meg maguknak
Szerk (#107239) proci985 google segitett, nem kapsz/kaptok semmit
[ Szerkesztve ]
...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #107241 üzenetére
ja, azt nezem 5700XTben is siman benne lesz harom es fel ev mire cserelek.
2080TI azert mondjuk meg mindenre is eleg, az a +40% nekem is egyedul talan Cyberpunk alatt kene, a tobb memoria meg HL:Alyx alatt.
---
jolvan, akkor meglett a legendas warum liegt hier stroh rum / warum hast du ne maske auf video .
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #107242 üzenetére
Cyberpunk, nah azzal amiota kijott kb 3 orat jatszottam, ebbol 2 ora az volt, hogy tesztelgettem vele a gepet
De majd tervben van annak is a vegigjatszasa, csak valahogy idot kellene talaljak magamnak a sajat hobbymra, de jelenleg nem tudom, hogy mikor lesz olyan...
-
CJ4567
nagyúr
válasz keIdor #107200 üzenetére
Én imádtam a Horizon 4-et, de csak fél évvel megjelenés után, mert onnantól lett (számomra) játszható.
És attól félek, hogy a Horizon 5 multiját, és a riválisokat megint Horizon 4 módra elrontják, aztán hónapokkal később lesz javítva.
És a H4 multiját is a támogatás vége előtt pár hónappal kb. véletlenszerűen játszhatatlanná tették, jelenleg előfordulhat, hogy két online verseny között akár 15-20 percet (és ezzel sajnos nem túlzok) kell várnod, mert valaki beragad, és szinte a végtelenségig tölt, március óta van ez így, és semmit se kezdtek vele.Ettől függetlenül egy nagyon jó játék volt, egy nagyon jól eltalált PC porttal, és remélhetőleg a Horizon 5 is hasonlóan jó lesz, egyelőre úgy néz ki, hogy próbálnak szinte mindenre odafigyelni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
kvarc
tag
Használt 3080 LHR mentes vga-k ára lehet emelkedni fog a közeljövőben vagy az is marad az LHR-s áron?
-
AsakuraDave
őstag
válasz kvarc #107246 üzenetére
LHR-es apró árak felett el lehet adni az LHR menteset de mondjuk egy 3080Ti bolti árat nem nagyon tudsz már kihúzni bányászokbol max a legolcsobb verzió árát de ha jól látom most emelkedtek kicsit a Ti árak.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Devid_81
félisten
AMD-nek sikerult jol labon loni magat ezzel a 6600XT arazassal...majdnem 3060Ti ar de tulajdonkeppen csak picit erosebb a 3060 tol ami tole olcsobb is es tobb a vram+nincs korlatozva sem PCI-e oldalrol...
Megtarthatjak az osszeset maguknak...
-
-=RelakS=-
veterán
Kínában is benyalták a deltát. Lesznek idén ismét érdekes árak?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest