Új hozzászólás Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

válasz keIdor #103397 üzenetére

Akkor miért próbálták minnél jobban szabotálni a Vuhani labor vizsgálatát? Vagy ez is csak egy lejárató kampány a kínaiak ellen és igazából a nyugat volt a töketlen és béna de felhozták úgy, hogy hát a sok pici kínai elállíta a bejáratot? Kínába ha meghal 10 millió ember észre se veszik és híre se lesz :U
    XIV. századba hol tarott a tudomány és a tudósok? Akkoriban még egy náthába meghaltál. Meg miért pont most kapta el valaki és hozta el a világba mikor kínába az egyik kedvenc kaja az pont olyan állat ami hordozza a covidot. Eddig valahogy nem akarta megtámadni az embert de mostmár elege lett? :F Ha rucsaröcsögén Béla megeszik egy nyers denevért és elszabadítja a covidot azt mondom ok ez "miatta" szabadult el.
    Én csak abba vagyok 100% -ig biztos, hogy a laborba turkászták, módosítgatták ezt a vírust és onnan szabadult ki. Az, hogy ezt direkt tehát egy bio fegyvert akartak ott létre hozni nem tudom de aki szerint ha lesz következő VH az nem vegyi- és cyberháború lesz szerintem az is elvan tévedve vagy talán még a teljes pusztulás mindenki kinyomja az atomját de katonák, harkocsik, repcsik nem lesznek VH-zni. Így minden nagyhatalom tuti, hogy már évtizedek óta különböző vírusokkal ügyeskedik itt ott eldugott laborokba. Amúgy is az egész világ rá van szoktatva a gyógyszerekre, minden nyűgre már felírnak valami bivaly gyogyót. "Tudós" emberek már ezer éve mondták, hogy gáz lesz jönni fog egy járvány de erre is mindenki fosott mint a klimaváltozásra. De ha tudnánk is hogy igen ezt Kína direkt indította, mi lenne? További EU meg USA szankciók? Lófasz se történne...
    Ha nem Kína, hanem mondjuk Orosz, Amcsi térségből indult volna akkor azokra is hasonló elméleteim lennének, ezek sose fognak belenyugodni hogy nem tudnak terjeszkedni, Amerika is az állandó koholt ügyeivel amiért aztán inditunk egy hadjáratot a táliboknál mer kell még olaj meg ásvány vagy akármi nekik vagy csak szimplán szeretnek háboruzgatni, firtatni az erejüket, Oroszok dettó.

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák