- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz csucsbicep #5461 üzenetére
nem is tudom hogy írjam le hogy ne sértsek meg senkit.
Ahogy én észre vettem a két legelterjedtebb márka ebben a topikban az MSI és a Gigabyte. Épp emiatt elég sokszor le lett írva már hogy melyik milyen előnyökkel bír hangerő vagy egyéb más tulajdonságok terén. Csak kicsit már unom hogy tapasztalt PH!-soknak kell folyamatosan felhívnom (nem csak itt) a figyelmét annak a nagyon hasznos kis keresőnek a használatára amelyet a PH! fórummotorja biztosít a számunkra. Szeretem ha egy fórum hétről hétre nem ugyanazokkal a kérdésekkel van tele, hanem néha gazdagodjunk új információval is."a hűtése mennyire hangos" mondatod mozgatta meg a fantáziám. Erre akartam építeni egy színes hozzászólást. Természetesen a mondanivaló fontosságának megfelelően szigorúan OFF -ban és a helyzet komolyságát hivatott módon kellő mennyiségű smiley-kal ellátva.
Igen, a venti megáll, miután lekapcsoltam a gépet mind a kettő. Ez egy limitált példányszámú dedikált példány, extraként és plusz felárral jutottam hozzá. Be ne kajáljátok már, az előző hozzászólásom egész szövegkörnyezetből süt le a hülyeség.
Nem, a venti nem áll meg. Ha ilyet tenne nem lehetne gépben, csak gariban.
"A hűtése halk és megbízható ."
Inkább MSI -t javaslok én is, nem a saját tapasztalatom, hanem az itt korábban mások által leírtak alapján.nem vagyok tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest