Új hozzászólás Aktív témák
-
mosquetoo
tag
válasz ->Raizen<- #4898 üzenetére
Teljesen tuning mentes gép lesz majd amiben vagy MSI560ti Twin Frozr lesz vagy MSI480 Twin frozr.
Csak amúgy olyan gépet akarok megint összerakni amivel kb 5 évet nem nagyon kel foglalkozni vagy többet.
Az elöző is már belekezdett 6 ik évébe és ideje a váltásValami iesmi gép lesz a 2ö közül:
1.
-ASRock 890GX Pro 3
-AMD Phenom II X4 980 BE
-4GB 1333MHz DDR3 RAM Geil Enchance Corsa Kit SPD:9 (2x2GB)
-És az említet 2 videókártya közül valameik
-Táp az meg maradna.2.
-ASRock Z68 PRO3-M
-Intel Core i5 3.3GHz dobozos Socket 1155 i5-2500K
-4GB 1333MHz DDR3 RAM Geil Enchance Corsa Kit SPD:9 (2x2GB)
-És az említet 2 videókártya közül valamelyik
-Táp marad.Még egyelőre azt se tudom melyik gépet szedjem össze úgyhogy még mesze vagyok a megoldástól eddig a videó kártya a biztos hogy valamelyik a 2ö közül lesz.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz mosquetoo #4901 üzenetére
Én ezt az összeállítást javaslom:
http://www.ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_ga_990xa_ud3/179352
Legolcsóbb 8 magos amd fx processzor bele (debütálás 12.-én)
4 gb ddr 3 1600 mhz
560 Ti MSI
Kb a sandy bridge rendszer árában lesz az egész és gyorsabb lesz annál.
Azért ezt a kombót mert 5 évig nem akarsz hozzányúlni a pc-hez akkor a 4 mag felejtős nagyon.[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
válasz ->Raizen<- #4902 üzenetére
főleg ha nem is akar tuningolni, akkor a z68+k felesleges felár.
btw nagyon várom már a bullokat, olcsón szeretnék 2400est venniEverybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
warcat
veterán
válasz mosquetoo #4901 üzenetére
A régi Phenomot már ne vedd meg.
A Bulldozerre kiváncsi vagyok én is,de azzal jobb tisztában lenni,hogy hetekbe kerülhet mire kapható lesz nálunk mindegyik modell, 2500k-t csak három héttel a megjelenés után tudtam venni hivatalos forrásból ,addig csak seftelöknél volt....Nem ismerem a szokásaidat, de ha vannak játékok is ,azért 2-3 év múlva cserélj legalább egy videokártyát.Ilyen hosszútávnál maradj szerintem a Ti-nél, legalább kevesebb lesz a villanyszámla( na nem sokkal,max 1-2 ezres évente), a plusz pénzt meg költsd processzorra vagy 8 Gb ramra,nagyon olcsó és bár most nem kell, ki tudja mi lesz ennyi év múlva,a ddr3 kifutásával meg akár drágulhat is mire venni akarnál, lásd ddr2.
EA: It's in the crate!
-
mosquetoo
tag
Pár éve ezzel a jelenlegi géppel élek együtt 1-2 hónap már nem oszt nem szoroz.
-
-
madgie
titán
válasz ->Raizen<- #4908 üzenetére
Mé', az átlag 2600K is elszaladgál 5 GHz-n... de az órajel nem minden.
-
Alpachino
veterán
Ki beszélt itt bull-ról ? én a Phenom II X4, mint második variáció ellen javasoltam....olvass vissza kérlek
Egyébként, várjuk szeretettel......
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Attix82
addikt
Mint ismert is, az AMD gyenge szálanként, hiába lesz 8 mag ha csak 3ra van szükség....vajon miért is késik, szerintem vakarják a fejüket és a jobb példányokat húzzák az egekig, hogy valami jót mutassanak fel
Elhiheted, nem lesz itt nagy durranás, azért is késik.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz Attix82 #4911 üzenetére
Teljesen új chip lesz nem sok közel lesz a phenom szériához. Ezt látatlanba nem kéne kijelenteni hogy gyenge lesz szálanként! A memória vezérlőjében is bízok hogy sokkal jobb lesz. Az új stepping miatt várakozik az amd hogy jó magas órajeleket tudjanak elérni vele! A legendás fx jelzőt sem véletlenül kapta szerintem ez a széria intel verés lesz itt! Mint anno az athlon64 vs prescott korszakba!
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz ->Raizen<- #4913 üzenetére
Szerintem ennek a témának semmi keresnivalója itt. Az intel-verés meg egyszerű flame-re buzdítás, légy szíves ne trollkodj, eleve egy relatív ismeretlen, boltban nem is kapható termékről van szó.
-
tombar
senior tag
válasz ->Raizen<- #4913 üzenetére
"...athlon64 vs prescott..." bakker ne is mond. most váltottam le a kis 2.0ás p4esem egy 3200+os athlon64re. ua az órajel, de sokkal gyorsabb. persze más kérdés h ez asszem lényegében szerver cpu. de tény és való h nagy a változás. 720p stream videókban nem laggol.
madgie: no offense, de az off topic miért van, ha figyelmeztetitek az embert. tényleg nem támadásból mondom csak ez már sokszor felötlött bennem. persze az is igaz h közel jártok a topik témájától való elforduláshoz
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
->Raizen<-
veterán
válasz Alpachino #4910 üzenetére
"fényévekkel jobb, mint Az AM3" Én csak erre reagáltam hogy az am3+bulltól nem jobb fényévekkel.
Hogy egy kis ON is legyen 1040-es gpu órajellel járatod 24\7-be az 560 ti-t? Nem félted kicsit hogy beadja a kulcsot majd? Hiszen sok kártyáról lehet itt olvasni hogy megadta magát az 1 ghz+ órajelek miatt. -
Alpachino
veterán
válasz ->Raizen<- #4918 üzenetére
Nem féltem egyáltalán, azért van, hogy menjen
Egyébként jelenleg 1GHz-es GPU-val használom, 4.5GHz-es CPU mellett. ( mivel a crysis2-t végig vittem )
-
Alpachino
veterán
válasz ->Raizen<- #4921 üzenetére
Igen ott minden FPS-ért meg kellett szenvednie a GTX560-nak Az aláírásomban szereplő tuningokkal tudtam tartani még a játék vége felé is a 35-40FPS-t, ultrán....ha levettem ultráról extrem-re akkor megugrott 50FPS környékére a 6950 -el is kb. ilyen értékeket kaptam.
Természetesen high texture, DX11, FULL-HD
-
katt777
félisten
Akkor tényleg utoljára: Ahányszor hibát találtam, mindig megnéztem az AMD által "ajánlott" módon. Ott is megvolt a hiba.
Néztem i5-tel a karit, amely játékban megvolt a kihajtás (a legtöbbnél), ott 1% teljesítmény-növekedés sincs, több CPU-magosaknál 40-75%, ahogy várható volt. C2 DX11 Full HDUltra 23-33FPS!
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz katt777 #4925 üzenetére
És minden egyes alkalommal újrainstalláltad a Wint, hogy az ATT-n elvégzett regbeállítások ne zavarják a CCC működését? Mindkét program a display drivert vezérli, azaz ugyanoda írnak a registrybe.
(#4924) darky@: Nem csak a tesszelláció tűnik el, hanem a POM is. Ez az ami a minőségben nagyon látszik. A tesszelláció sokszor csak teljesen sík felületet bont fel többezer háromszögre, displacement map nélkül. [link] - itt látható a geometria egy jelenetből, egyiken sincs displacement map, ja és a tenger is szokás szerint számolva van.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
peetmaster
senior tag
válasz ->Raizen<- #4893 üzenetére
Ma reggel megint jelentkezett a probléma. Bad Company 2-ben kifagy, aztán reset után csak bőg a venti, de képet nem ad. Nvidia driver törlés, majd újból feltelepítés... ugyanaz. Meguntam a dolgot, így intéztem holnapra egy Ipon garanciafutárt. 2.500Ft-omba kerül. Ha nem a vga a rossz és visszaküldik, akkor is megér ennyit, hogy legalább tudjam, hogy mással (adott esetben a lap) van a bibi. Nem tudok most sajnos kérni senkitől más vga-t, hogy kipróbáljam a lapomban.
Attix82: nem nyúztam még azzal. Az az igazság, hogy nagyon kevés időm van mostanság, így nem tudok vele eleget foglalkozni. Mikor este hazaérek, akkor meg már úgy nem érdekel az egész. Nincs a haveri körömben olyan, aki komolyabban benne lenne a pc témában. Laptop van szinte mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz peetmaster #4928 üzenetére
Inkább add kölcsön valami havernak ....
msi kombustor programmal nyúztad már?
-
->Raizen<-
veterán
válasz peetmaster #4928 üzenetére
Igen hát próba szerencse legalább kiderül melyik alkatrészed a hibás a lap vagy a vga.
-
katt777
félisten
Nem, de mint azt 25000X elmondtam C topicban, MINDIG tiszta partíciómentésre tettem föl, amikor teszteltem. Nem baj, ezúttal sem kell figyelned arra, amit mondok.
Haver tegnap hozott Witcher 2-t. Feltettem mindent ultrára: 12FPS. Hát, nem hittem, hogy lehet bénábban leprogramozni egy játékot, mint a Metro2033-at.
-
katt777
félisten
válasz Dark KillerX #4932 üzenetére
Jaj, bakker, linkesz itt nekem mobilnetre videót! Akkor untersampling lesz. Ezt sztem csak azért találták ki, nehogy már azt higgye a csóró 560-tulaj, hogy erős VGA-ja van. De engem nem vernek át! Crysis 2 meg megy ultrában, mint zállat...
-
Dark KillerX
addikt
válasz katt777 #4933 üzenetére
Amúgy nem értem a fejlesztőket,hogy mi a ráknak tesznek ilyen effekteket,amik megölik a játék alatt a teljesítményt,hatása pedig,egy nagy parasztvakítás,pl Metro-ba DoF. Ja és igen a Crysis2-őt szapulják sokan a csorikák,hogy milyen szarul optimalázált,pedig ez nem helyt álló,nálam is 3 effektett levéve simán megy HD-ban,többi minden ultra!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz katt777 #4931 üzenetére
Én figyelek, csak ez zavaros nekem. Az derül ki mindebből, hogy semennyire sem követted a telepítés előírásait, és még neked állt feljebb, hogy nem működik. Bezzeg, a tesztekben minden megy, amire persze nincs magyarázatod. Nekem persze van, követik az AMD ajánlásait. Ezen érdemes elgondolkodnod.
A Witcher 2 übersampling meg egy fosul programozott effekt, a driver SSAA-ját használjátok, mert az sokkal gyorsabb. Kb. ugyanazt csinálja 4x mintavétellel.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
bul07
nagyúr
Pár napja nett kimaradásom volt és ezért Battlefield: Bad Company 2 single részével játszottam kicsit és a pályákon néhol ilyen villódzást érzékeltem de nem a pálya kis részletein hanem egész kép de csak a pálya egy egy pontjára állva
multiba nem tapasztaltam és más játékoknál se jött elő eddig ez a jelenség
Nem hinném hogy vga hibája lenne. Szerintetek foglalkozzak vele vagy hagyjam a fenébe.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Gabesz144 #4937 üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem egyedi hiba és nem a vga-m hibásodott meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
madgie
titán
válasz Dark KillerX #4940 üzenetére
Ritkán villog, főleg a két sivatagos pályán, meg a Heavy Metal-on.
-
bul07
nagyúr
válasz Dark KillerX #4940 üzenetére
Az előző kártyámmal én se érzékeltem(9800) de ezzel igen
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
XeeN
senior tag
Az normális, ha a böngészés közben 1-2 másodpercre nem kap jelet a monitor és a windows vissza akar váltani egyszerű színösszeállításra? Az elmúlt 24 órában már kétszer eljátszotta ezt a gépem.
-
XeeN
senior tag
válasz ->Raizen<- #4944 üzenetére
A monitor egy Dell 2209wa. Remélem, nem azzal van a gond. Nem mintha a vga hibának jobban örülnék...
-
cimabue
tag
válasz ->Raizen<- #4944 üzenetére
Paráztasd csak, közben meg lehet hogy valami szoftveres hiba
Xeen, lehet hogy a barátnődet is le kell cserélned lassan - vagy ha az nincs, akkor a kutyádat... -
csucsbicep
nagyúr
válasz csucsbicep #4947 üzenetére
Most megint csinálta, megy vissza a régebbi driver...
-
Gabesz144
senior tag
válasz csucsbicep #4948 üzenetére
Nekem is csinálta 2x de megszűnt.
Igaz nálam csak BC2 után írta ki, böngészés közbe soha.Xbox Gamertag: Gabesz14415
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest